Wonder Woman kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du vild med Wonder Woman, så er et Wonder woman kostume til voksne  et oplagt kostume til den kommende karnevals- eller til temafest.

Wonder Woman er DC Comics’ største kvindelige superhelt, der debuterede i tegneserien All Star Comics fra 1941. Figuren blev skabt af William Moulton Marston, og han blev ikke mindst inspireret af to kvinder; sin kone, Elizabeth Holloway Marston, og en fælles ven, Olive Byrne.

Wonder Woman er en amazone (som i den græske mytologi), og blandt sine egne er hun kendt som prinsesse Diana (igen en reference til mytologien – denne gang den romerske, hvor Diana svarer til Artemis i den græske mytologi). Uden for amazon-verdenen er hun både kendt som Wonder Woman og Diana Prince.

Hun var med til at grundlægge superheltegruppen Justice League. Figuren har været skildret i både tegnefilm og som tv-serie, men at der skulle gå 76 år, før en egentlig film med ikonet som hovedkarakter ser dagens lys, er ubegribeligt. 

I 2017 fik filmen “Wonder Woman” verdenspremiere. Superheltefilmen ‘Wonder Woman’ tager sit udgangspunkt på amazone-krigernes ø Themyscira, hvor den unge prinsesse Diana trænes til at blive den stærkeste af sin slags.

Et Wonder Woman kostume til voksne er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Superhelte tema, sidste skoledag og til karneval.

Med et af disse super fede kostumer kommer du helt sikkert til at være klar til at redde verdenen og kommer til at godt og sej ud: Skærmbillede 2019 04 09 kl. 12.16.34 520x1024 - Wonder Woman kostume til voksne

Wonder Woman kostume

Wonder Woman er en Amazone, en græsk krigerinde. Blandt sine egne er hun kendt som prinsesse Diana/Artemis, jagten skovens og dyrenes gudinde. Uden for amazon-verdenen er hun kendt både som Wonder Woman og Diana Prince. Klæd dig ud som den smukke wonder woman og red verden fra farer.

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2019 04 09 kl. 12.27.35 603x1024 - Wonder Woman kostume til voksne

Wonder Woman deluxe kostume

Kvinder kan også være superhelte og vise deres girlpower frem. Gør det eventuelt som Wonder Woman, som kom i biografen i 2017. Lækker kjole i latex lignende stof med røde og blå farver.

Find kostumet hos Temashop

wonder woman kostume til voksne - Wonder Woman kostume til voksne

Wonder Woman kostume

Wonder Woman Kostume Deluxe kombinerer charmen fra den oprindelige Wonder Woman-dragt med et moderne design for at skabe et fantastisk look! Wonder Woman Kostume Deluxe inkluderer et rødt korset med guldfarvet Wonder Woman-symbol samt en kort blå nederdel med stjernemønster. Derudover indgår en lang rød kappe med Wonder Woman-emblem på halsen og et guldfarvet pandebånd med en rød stjerne på forsiden. Sidst men ikke mindst indgår et par sølvfarvede manchetter samt et guldfarvet bælte.

Find kostumet hos Temashop

wonder woman voksenkostume - Wonder Woman kostume til voksne

Wonder Woman kostume

Wonder Woman var med til at grundlægge superhelte gruppen Justice League. Hun er en kvindelig kriger, der har fået sine superkræfter fra de olympiske guder i form af gaver. Bl.a har hun sin lasso og sine armbånd. Klæd dig ud som den smukke og stærke amazone iført dette smukke Wonder Woman kostume.
Bærestykket er i flot rødt velour, og på indersiden er det beklædt med et tyndt lag skumgummi, for at give det lidt fasthed i faconen. Skørtet og kappe er lavet i 100% polyester og beklædt med en flot skinnende overflade. Støvlecovers er også i flot rødt velour, med hvide belægninger.

Find kostumet hos Temashop

SE OGSÅ: Ant-man kostume til voksne

SE OGSÅ: Avengers kostume til voksne

Indlægget Wonder Woman kostume til voksne indeholder affiliatelinks

2 meninger om “Wonder Woman kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!