Sygeplejeske kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der drømmer om at blive sygeplejeske når han eller hun bliver voksen?

Så er et sygeplejeske kostume til børn, et oplagt fastelavnskostume – eller kostume til temafesten. Her har vi samlet de fineste og bedste bud på de mulige sygeplejeske kostume til børn. Der er massere at vælge i mellem! 

De fleste børn elsker helte både i form af de kendte helte fra film og tegneserier såsom, Batman, Superman, og Avengers. Men også hverdagens helte såsom sygeplejesker, politibetjent, læger, brandmand mm., fascinerer mange, som ser op til disse og måske en dag drømmer om at blive som dem.

Sygeplejesker er seje, de redder liv, kurerer sygdomme og hjælper mennesker i nød. Kan man egentlig andet end holde af sygeplejesker?

Et sygeplejeske kostume til børn er mest til piger og består ofte af noget med en hvid kittel og en lille hat og tilbehør.

sygeplejeske kostume til børn sygeplejeske kostume til pige

Sygeplejeske kostume til børn

Nu kan de små piger blive klædt ud som vintage sygeplejesker, og kostumet er populært til fastelavn og børnekarneval!

Find kostumet hos Temashop 

 

klassisk sygeplejeske kostume til piger

Klassisk sygepleje kostume til børn

Nu kan din datter blive en lille bedårende sygeplejerske med dette fine kostume. Kjolen har et rødt førstehjælps symbol på brystet og samme symbol har hatten. Pift kostumet op med et stetoskop og bliv klar til en super skæg fastelavn.

Find kostumet hos Temashop

 

sygeplejeske kostume til børn sygeplejeske børnekostume fastelavnskostume pige

Sygeplejeske børnekostume

Har du en datter, der drømmer om være sygeplejerske, når hun bliver stor? Med dette kostume kan der tages forskud på karrieren. Kostumet består af den klassiske sygeplejerske kjole – så mangler du kun sprøjte og stetoskop før du er parat til at tilse de syge patienter.

Find kostumet hos Temashop

 

zombie sygeplejeske udklædning halloween kostume til piger

Zombie – ond sygeplejeske børnekostume

Mmmh… Hjerne! Ups, det viser sig, at døden er lidt upraktisk når du er sygeplejerske. Udstyret med en ubærlig sult efter hjerne spiser du dig nemlig igennem alle dine patienter, og det er ikke godt for forretningen.

Find kostumet hos Temashop

SE OGSÅ: Lægekostume til voksne

SE OGSÅ: Læge og dyrlæge kostume til børn

Indlægget Sygepleje kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

 

 

 

error: Content is protected !!