Sygeplejeske kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der drømmer om at blive sygeplejeske når han eller hun bliver voksen?

Så er et sygeplejeske kostume til børn, et oplagt fastelavnskostume – eller kostume til temafesten. Her har vi samlet de fineste og bedste bud på de mulige sygeplejeske kostume til børn. Der er massere at vælge i mellem! 

De fleste børn elsker helte både i form af de kendte helte fra film og tegneserier såsom, Batman, Superman, og Avengers. Men også hverdagens helte såsom sygeplejesker, politibetjent, læger, brandmand mm., fascinerer mange, som ser op til disse og måske en dag drømmer om at blive som dem.

Sygeplejesker er seje, de redder liv, kurerer sygdomme og hjælper mennesker i nød. Kan man egentlig andet end holde af sygeplejesker?

Et sygeplejeske kostume til børn er mest til piger og består ofte af noget med en hvid kittel og en lille hat og tilbehør.

sygeplejeske kostume til børn sygeplejeske kostume til pige

Sygeplejeske kostume til børn

Nu kan de små piger blive klædt ud som vintage sygeplejesker, og kostumet er populært til fastelavn og børnekarneval!

Find kostumet hos Temashop 

blå sygeplejeske uniform kittel til børn

Sygeplejekittel til kommende sygeplejesker

Drømmer din datter om at blive sygeplejerske, så kan hun udleve drømmen i dette fine kostume. Kostumet består af kjole og hårbøjle og fås i størrelser fra 4 år til 12 år.

Find kostumet hos Temashop

 

klassisk sygeplejeske kostume til piger

Klassisk sygepleje kostume til børn

Nu kan din datter blive en lille bedårende sygeplejerske med dette fine kostume. Kjolen har et rødt førstehjælps symbol på brystet og samme symbol har hatten. Pift kostumet op med et stetoskop og bliv klar til en super skæg fastelavn.

Find kostumet hos Temashop

sygeplejerske børnekostume 450x450 - Sygeplejeske kostume til børn

Sygeplejerske børnekostume

Sygeplejersker har sjældent et roligt øjeblik, for der er altid en, der har brug for hjælp. Nu kan barnet klæde sig ud som en dygtig sygeplejerske og hjælpe alle de skadede og sårede ved udklædningsfesten eller halloweenfesten. Her får du en lang grå kjole med et hvidt forklæde og et hvidt hovedstykke. På forklædet og den lille hue er der en rød cirkel med et hvidt kryds.

Find kostumet hos Partyking

Zombie sygeplejerske børnekostume 450x450 - Sygeplejeske kostume til børn

Zombie sygeplejerske børnekostume

En sygeplejerske bør være venlig og hjælpsom, ikke sandt? Men hvad nu, hvis du stødte på en zombiesygeplejerske? Hjælp! Vores bedste råd er, at du tager benene på nakken! Dette kostume består af en turkis kjole med et hvidt forklæde med blodstænk. Derudover medfølger der en operationshue.

Find kostumet hos Partyking

SE OGSÅ: Lægekostume til voksne

SE OGSÅ: Læge og dyrlæge kostume til børn

Indlægget Sygepleje kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

 

 

 

error: Content is protected !!