Sygeplejeske kostume til børn

Har du et barn der drømmer om at blive sygeplejeske når han eller hun bliver voksen?

Så er et sygeplejeske kostume til børn, et oplagt fastelavnskostume – eller kostume til temafesten. Her har vi samlet de fineste og bedste bud på de mulige sygeplejeske kostume til børn. Der er massere at vælge i mellem! 

De fleste børn elsker helte både i form af de kendte helte fra film og tegneserier såsom, Batman, Superman, og Avengers. Men også hverdagens helte såsom sygeplejesker, politibetjent, læger, brandmand mm., fascinerer mange, som ser op til disse og måske en dag drømmer om at blive som dem.

Sygeplejesker er seje, de redder liv, kurerer sygdomme og hjælper mennesker i nød. Kan man egentlig andet end holde af sygeplejesker?

Et sygeplejeske kostume til børn er mest til piger og består ofte af noget med en hvid kittel og en lille hat og tilbehør.

sygeplejeske kostume til børn sygeplejeske kostume til pige

Sygeplejeske kostume til børn

Nu kan de små piger blive klædt ud som vintage sygeplejesker, og kostumet er populært til fastelavn og børnekarneval!

Find kostumet hos Temashop 

blå sygeplejeske uniform kittel til børn

Sygeplejekittel til kommende sygeplejesker

Drømmer din datter om at blive sygeplejerske, så kan hun udleve drømmen i dette fine kostume. Kostumet består af kjole og hårbøjle og fås i størrelser fra 4 år til 12 år.

Find kostumet hos Temashop

 

old school sygeplejeske kostume til piger

Old school Sygeplejeske kostume til børn

Et sødt sygeplejerske kostume i hvid, med røde detaljer og rødt sanitets kors. Ifør dig dette fine kostume og bliv klar til, at pleje alle de syge patienter på sygehuset.

Find kostumet hos Temashop

 

klassisk sygeplejeske kostume til piger

Klassisk sygeplejeske kostume til børn

Nu kan din datter blive en lille bedårende sygeplejerske med dette fine kostume. Kjolen har et rødt førstehjælps symbol på brystet og samme symbol har hatten. Pift kostumet op med et stetoskop og bliv klar til en super skæg fastelavn.

Find kostumet hos Temashop

 

fint sygeplejeske kostume barn

Lille sygeplejeske udklædning

Har du en drøm om, at blive sygeplejerske, når du bliver stor? Ifør dig dette fine sygeplejerske kostume og tag forskud på karrieren som sygeplejerske. Kostumet består af kjole med påsyet forklæde og en matchende hat – så mangler du kun stetoskopet før, du er klar til, at tilse alle de syge patienter.

Find kostumet hos Temashop

 

 

SE OGSÅ: Lægekostume til voksne

SE OGSÅ: Læge og dyrlæge kostume til børn

Indlægget Sygeplejeske kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

 

 

 

pinit fg en rect red 28 - Sygeplejeske kostume til børn

error: Content is protected !!