Billige fastelavnskostumer til kvinder under 200 kroner

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du på jagt efter billige fastelavnskostumer til kvinder?

Her på Kostumeuniverset har vi samlet en masse gode bud på billige fastelavnskostumer til kvinder under 200 kr.

Kostumer, fastelavnsboller og fastelavnsris er bare nogle af de ting vi forbinder med at fastelavn. Fastelavn er en årlig begivenhed hvor børn og barnlige sjæle klæder sig ud og slår katten af tønden. Fastelavn eller karneval er en fest, der på den nordlige halvkugle ligger på grænsen mellem vinter og forår.

Fastelavn var oprindeligt en kristlig festlighed der er blevet fejret gennem flere hundrede år i Danmark. Fastelavn var med til at markere den 40 dage lange faste, som blev betragtet betragtet som en bods-, anger- og forberedelsestid, hvor det enkelte menneske afstod fra forskellige former for nydelse, traditionelt visse former for mad.

Ordet “fastelavn” kommer af det plattyske ord “vastel-avent”, hvilket betyder fasteaften. Fasteaften henviser til den 40 dage lange faste, som begynder efter fastelavnsdagene og varer frem til påske. Denne tid blev også kaldt for karnevalstiden, hvilket dækker over ordet karneval, altså “carne vale”, som betyder “uden kød”, fordi man i fastetiden ikke måtte spise kød.

Fastelavnstiden varede fire dage, og talte fastelavnssøndag, fastelavnsmandag, hvide tirsdag og askeonsdag. Efter reformationen blev fasten i katolsk forstand afskaffet, men fastelavnen blev bibeholdt som folkelig skik.

I dag er det primært børn og barnlige sjæle, der fejrer fastelavn. Men oprindeligt var højtiden en voksenfest, hvor både mænd og kvinder klædte sig ud og festede med rigelige mængder mad og drikke i flasker.

Læs meget mere om fastelavn her.

Billige fastelavnskostumer til kvinder

Udvalget af billige fastelavnskostumer til kvinder spænder over uniform udklædning til kvinder, kendte kostumer til kvinder, frække kostumer til kvinder, sjove kostumer til kvinder, mm. Alle de nedenstående fastelavnskostumer til kvinder, koster under 200 kr. Bemærk at der kan komme prisstigninger ved de forskellige webshops, det står Kostumeuniverset ikke til ansvar for:

 

geisha fastelavnskostume til voksne 279x450 - Billige fastelavnskostumer til kvinder under 200 kroner

Geisha fastelavnskostume

Klæd dig ud som en vaskeægte geisha for en dag. Kostumet er simpelt og består af kimono, bælte, og spisepinde.

Find kostumet hos Temashop

 

rødhætte fastelavnskostume til voksne 308x450 - Billige fastelavnskostumer til kvinder under 200 kroner

Rødhætte fastelavnskostume

Rødhætte er et klassisk kostume der kan bruges til flere forskellige festlige lejligheder, hvad enten du skal til sidste skoledag, fastelavn eller karneval. Kostumet består af en kjole og kappe. 

Find kostumet hos Temashop

 

bi kostume til voksne billige fastelavnskostumer til voksne 311x450 - Billige fastelavnskostumer til kvinder under 200 kroner

Bi kostume til voksne

Kom summende til den kommende udklædningskostume med dette bi kostume. Kostumet består af kjole og hat.

Find kostumet hos Temashop

 

amerikansk fodboldspiller fastelavnskostume til kvinder 295x450 - Billige fastelavnskostumer til kvinder under 200 kroner

Amerikansk fodspiller fastelavnskostume til kvinder

Er du vild med amerikansk fodbold eller skal du til en fest med sporttema, så er dette et oplagt kostume. Sødt og sexet kostume, der får dig til at ligne en amerikansk fodboldspiller. Kostumet består af hvid top med print og hvide bukser med blot mønster.

Find kostumet hos Temashop

 

gladiator fastelavnskostume til kvinder 306x450 - Billige fastelavnskostumer til kvinder under 200 kroner

Gladiator fastelavnskostume

Klæd dig ud som en vaskeægte gladiator og giv de mandlige deltagere kamp til stregen. Kostumet består af kjole, kappe, arm- og hårbånd.

Find kostumet hos Temashop

 

stewardesse fastelavnskostume til voksne billige fastelavnskostumer til kvinder 204x450 - Billige fastelavnskostumer til kvinder under 200 kroner

Stewardesse fastelavnskostume

Klæd dig ud som stewardesse for en dag.  I dette klassiske og farverige kostume får du den ikoniske uniform, der kendetegner stewardesserne på de store rutefly. Kostumet består af nederdel, jakke, tørklæde og hat. 

Find kostumet hos Temashop

 

indianer fastelavnskostume 316x450 - Billige fastelavnskostumer til kvinder under 200 kroner

Indianer fastelavnskostume

Indianer udklædning er et klassisk kostume som kan bruges hvad enten du skal fejre sidste skoledag, karneval, fastelavn eller til temafest med det vilde vesten.

Find kostumet hos Temashop

 

 

SE OGSÅ: Billige fastelavnskostumer til mænd under 200 kroner

SE OGSÅ: Billige fastelavnskostumer til piger under 200 kroner

SE OGSÅ: Billige fastelavnskostumer til drenge under 200 kroner

SE OGSÅ: Sjove kostumer til sidste skoledag

Listen med billige kostumer til kvinder opdateres løbende….

billige fastelavnskostumer til voksne - Billige fastelavnskostumer til kvinder under 200 kroner

 

Indlægget Billige fastelavnskostumer til kvinder under 200 kroner indeholder affiliatelinks/reklamelinks til relevante danske webshops

 

 

 

 

En mening om “Billige fastelavnskostumer til kvinder under 200 kroner

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!