Billige fastelavnskostumer til kvinder under 200 kroner

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du på jagt efter billige fastelavnskostumer til kvinder?

Her på Kostumeuniverset har vi samlet en masse gode bud på billige fastelavnskostumer til kvinder under 200 kr.

Kostumer, fastelavnsboller og fastelavnsris er bare nogle af de ting vi forbinder med at fastelavn. Fastelavn er en årlig begivenhed hvor børn og barnlige sjæle klæder sig ud og slår katten af tønden. Fastelavn eller karneval er en fest, der på den nordlige halvkugle ligger på grænsen mellem vinter og forår.

Fastelavn var oprindeligt en kristlig festlighed der er blevet fejret gennem flere hundrede år i Danmark. Fastelavn var med til at markere den 40 dage lange faste, som blev betragtet betragtet som en bods-, anger- og forberedelsestid, hvor det enkelte menneske afstod fra forskellige former for nydelse, traditionelt visse former for mad.

Ordet “fastelavn” kommer af det plattyske ord “vastel-avent”, hvilket betyder fasteaften. Fasteaften henviser til den 40 dage lange faste, som begynder efter fastelavnsdagene og varer frem til påske. Denne tid blev også kaldt for karnevalstiden, hvilket dækker over ordet karneval, altså “carne vale”, som betyder “uden kød”, fordi man i fastetiden ikke måtte spise kød.

Fastelavnstiden varede fire dage, og talte fastelavnssøndag, fastelavnsmandag, hvide tirsdag og askeonsdag. Efter reformationen blev fasten i katolsk forstand afskaffet, men fastelavnen blev bibeholdt som folkelig skik.

I dag er det primært børn og barnlige sjæle, der fejrer fastelavn. Men oprindeligt var højtiden en voksenfest, hvor både mænd og kvinder klædte sig ud og festede med rigelige mængder mad og drikke i flasker.

Læs meget mere om fastelavn her.

Billige fastelavnskostumer til kvinder

Udvalget af billige fastelavnskostumer til kvinder spænder over uniform udklædning til kvinder, kendte kostumer til kvinder, frække kostumer til kvinder, sjove kostumer til kvinder, mm. Alle de nedenstående fastelavnskostumer til kvinder, koster under 200 kr. Bemærk at der kan komme prisstigninger ved de forskellige webshops, det står Kostumeuniverset ikke til ansvar for:

Pirat fastelavnskostume til kvinder 450x450 - Billige fastelavnskostumer til kvinder under 200 kroner

Pirat fastelavnskostume til kvinder

Det siges, at det betyder uheld at have kvinder med ombord på piratskibet, men det er til gengæld virkelig heldigt, hvis man får en piratdame med til udklædningsfesten! Pirater medbringer nemlig en festlig attitude, og det bliver derfor en fest med gang i, så forbered dig på en helt fantastisk aften.
Her får du en piratkjole med en hvid top, stribet nederdel og røde detaljer.

Find kostumet hos Partyking

geisha fastelavnskostume til voksne 279x450 - Billige fastelavnskostumer til kvinder under 200 kroner

Geisha fastelavnskostume

Klæd dig ud som en vaskeægte geisha for en dag. Kostumet er simpelt og består af kimono, bælte, og spisepinde.

Find kostumet hos Temashop

fransk stuepige kostume til voksne billige fastelavnskostumer til kvinder 450x450 - Billige fastelavnskostumer til kvinder under 200 kroner

Stuepige fastelavnskostume til voksne

Klæd dig ud som en forførende stuepige til den kommende udklædningsfest og tiltræk en masse opmærksomhed. Kostumet består af: Kjole, hovedbeklædning, choker, to armbånd og strømpebånd.

Find kostumet hos Partyking

rødhætte fastelavnskostume til voksne 308x450 - Billige fastelavnskostumer til kvinder under 200 kroner

Rødhætte fastelavnskostume

Rødhætte er et klassisk kostume der kan bruges til flere forskellige festlige lejligheder, hvad enten du skal til sidste skoledag, fastelavn eller karneval. Kostumet består af en kjole og kappe. 

Find kostumet hos Temashop

feminin mimer fastelavnskostume 450x450 - Billige fastelavnskostumer til kvinder under 200 kroner

Mimer fastelavnskostume til kvinder

Når du er inviteret til en maskerade, men ikke har lyst til at snakke, er det selvfølgelig mimer, du skal klæde dig ud til. I stedet for at snakke skal du gestikulere og det bliver lidt som at lege gæt og grimasser en hel aften! Her får du et mimerkostume, der indeholder en stribet top i sort og hvid samt et par røde seler.

Find kostumet hos Partyking

bi kostume til voksne billige fastelavnskostumer til voksne 311x450 - Billige fastelavnskostumer til kvinder under 200 kroner

Bi kostume til voksne

Kom summende til den kommende udklædningskostume med dette bi kostume. Kostumet består af kjole og hat.

Find kostumet hos Temashop

 

amerikansk fodboldspiller fastelavnskostume til kvinder 295x450 - Billige fastelavnskostumer til kvinder under 200 kroner

Amerikansk fodspiller fastelavnskostume til kvinder

Er du vild med amerikansk fodbold eller skal du til en fest med sporttema, så er dette et oplagt kostume. Sødt og sexet kostume, der får dig til at ligne en amerikansk fodboldspiller. Kostumet består af hvid top med print og hvide bukser med blot mønster.

Find kostumet hos Temashop

Marilyn monroe fastelavnskostume billige kostumer til voksne 450x450 - Billige fastelavnskostumer til kvinder under 200 kroner

Marilyn Monroe fastelavnskostume til voksne

Elsker du en blæsende vind nedefra, er dette smukke Marilyn Monroe-outfit lige noget for dig! Marilyn Monroe-kostumet inkluderer en hvid, skinnende kjole i en halterneckmodel, som fremhæver din
figur. Tilkøb en paryk for et komplet Marilyn-look.

Find kostumet hos Partyking

gladiator fastelavnskostume til kvinder 306x450 - Billige fastelavnskostumer til kvinder under 200 kroner

Gladiator fastelavnskostume

Klæd dig ud som en vaskeægte gladiator og giv de mandlige deltagere kamp til stregen. Kostumet består af kjole, kappe, arm- og hårbånd.

Find kostumet hos Temashop

hulekvinde fastelavnskostume til voksne billige fastelavnskostumer 450x450 - Billige fastelavnskostumer til kvinder under 200 kroner

Hulekvinde fastelavnskostume 

Klæd dig ud som en hulekvinde til den kommende temafest. Kostumet som sexet hulekvinde omfatter en leopardmønstret kort kjole, et matchende pandebånd og en halskæde med ben.

Find kostumet hos Partyking

stewardesse fastelavnskostume til voksne billige fastelavnskostumer til kvinder 204x450 - Billige fastelavnskostumer til kvinder under 200 kroner

Stewardesse fastelavnskostume

Klæd dig ud som stewardesse for en dag.  I dette klassiske og farverige kostume får du den ikoniske uniform, der kendetegner stewardesserne på de store rutefly. Kostumet består af nederdel, jakke, tørklæde og hat. 

Find kostumet hos Temashop

Bunny fastelavnskostume 450x450 - Billige fastelavnskostumer til kvinder under 200 kroner

Bunny fastelavnskostume

At klæde sig ud som en kanin til halloween er en klassiker i amerikanske film, og nu kan du udleve Hollywood-fantasierne ved at dukke op i dette skrud til kostumefesten. I en sort kjole og med kaninører kommer du til at være rigtig flot, så forbered dig på mange komplimenter fra de andre festdeltagere!
Bunny Budget Kostume indeholder en sort kjole med en kaninhale bagpå og et habit-lignende motiv foran, samt et hårbånd med kaninører på.

Find kostumet hos Partyking

indianer fastelavnskostume 316x450 - Billige fastelavnskostumer til kvinder under 200 kroner

Indianer fastelavnskostume

Indianer udklædning er et klassisk kostume som kan bruges hvad enten du skal fejre sidste skoledag, karneval, fastelavn eller til temafest med det vilde vesten.

Find kostumet hos Temashop

 

hippie fastelavnskostume billige fastelavnskostumer til kvinder 450x450 - Billige fastelavnskostumer til kvinder under 200 kroner

Hippie fastelavnskostume til voksne

Blomster, mange farver, pandebånd, lårkort og vidde ærmer. Du har ramt helt plet med dit outfit – dette flower power-kostume kommer til at blive en succes ved temafesten, og du kommer helt sikkert til at få et minde for livet. Kostumet omfatter en flerfarvet, blomstret kjole med peacetegn samt matchende hårbånd.

Find kostumet hos Partyking

cheerleader fastelavnskostume til voksne 450x450 - Billige fastelavnskostumer til kvinder under 200 kroner

Cheerleader fastelavnskostume

Denne lækre cheerleaderkjole i en ægte american style forvandler dig til en sprudlende cheerleader på ingen tid. Kostumet passer perfekt til de fester, der enten har sport eller USA som tema. Du får med kostumet en rød og hvid kjole med CHEER trykt på brystet samt to herlige pompons.

Find kostumet hos Partyking

 

SE OGSÅ: Billige fastelavnskostumer til mænd under 200 kroner

SE OGSÅ: Billige fastelavnskostumer til piger under 200 kroner

SE OGSÅ: Billige fastelavnskostumer til drenge under 200 kroner

SE OGSÅ: Sjove kostumer til sidste skoledag

Listen med billige kostumer til kvinder opdateres løbende….

billige fastelavnskostumer til voksne - Billige fastelavnskostumer til kvinder under 200 kroner

 

Indlægget Billige fastelavnskostumer til kvinder under 200 kroner indeholder affiliatelinks/reklamelinks til relevante danske webshops

 

 

 

 

En mening om “Billige fastelavnskostumer til kvinder under 200 kroner

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!