Transformers kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med Transformers?

Så er et transformers kostume til børn, da et oplagt kostume til den kommende fastelavn og til leg i hjemmet.

Transformers-filmen handler om Sam Witwicky, der er lidt af en nørd og i kammeraternes øjne bliver han ikke mindre nørdet, da han fortæller om sin oldefar, der rejste til Sydpolen på ekspedition. Sam’s oldefar fandt nemlig en kæmpestor, robotlignende figur indefrosset i isen på Sydpolen. Denne robot kommer til at have en kæmpe indflydelse på Sam’s liv.

Langt fra Jorden har Autobots (det er de gode Transformers robotter) bekriget og forsøgt at nedkæmpe de onde Decepticons robotter. Kampene har stået på i hundrede år og lederne på slagmarken er henholdsvis Optimus Prime, leder af Autobots og den hensynsløse Megatron (leder af Decepticon).

Decepticons har desværre opdaget en energikilde på Jorden. Den vil de naturligvis gøre alt for at komme i besiddelse af, men Sam har nøglen, der kan forpurre deres planer.

Dette var komplottet på den første transformers film tilbage i 2007. Siden har historien udviklet sig over mange film, senest og formodentlig sidste film, Bumblebee, der havde dansk biografpremiere i starten af 2019.

Bumblebee’ er den sjette film i franchisen, der er baseret på det populære 80’er-legetøj Transformers, og bliver her vakt til live af Michael Bay som producer med bl.a. Steven Spielberg som executive producer, hvorfor det måske ikke er helt underligt, hvis man kommer til at tænke på E.T., når man ser traileren.

Transformers kostume til børn er et robotkostume der kan bekrige og kæmpe fjenden. Det er et oplagt kostume hvis junior er vild med Transformeruniverset og et transformer kostume til børn kan selvfølgelig bruges til fastelavn, men vil helt sikkert også blive brugt til leg i hjemmet. Overvej derfor mere end et kostume, hvis der skal leges transformers med vennerne.

Find inspiration til et sejt transformer børnekostume her: 

 

optimus prime klassisk kostume transformers kostume til børn fastelavnskostume til drenge 2019

Klassisk Optimus Prime transformers børnekostume

Uanset hvilken fjende dit barn skal bekæmpe, vil han eller hun altid føle sig klar iført dette cool Optimus Prime-kostume! Den cool Optimus Prime er en del af Transformers-holdet. Han er til for at forsvare universet. I dette flotte kostume med mange fine detaljer og en sej maske bliver du den legendariske Optimus Prime som kæmper for de gode! Transformers Optimus Prime Classic Børnekostume inkluderer et jumpsuit i sort, grå, rød og blå med en maske i plast.

Find det klassiske Optimus Prime børnekostume hos PartyKing

bumblebee fastelavnskostume transformers bumblebee børnekostume udklædning til transformers fans fastelavn 2019

Bumblebee kostume til børn

Alle Transformerfans kommer til at blive grønne af misundelse, når dit barn dukker op til udklædningsfesten iført dette seje Bumble Bee-kostume! Det eneste dit barn behøver gøre er at øve sig på en cool radiostemme og så hoppe ned i dragten! 

Find Bumble Bee kostume til børn hos Temashop eller Find det her hos Eurotoys

transformers the last knight bumblebee børnekostume transformers kostume til børn gult transformers udklædning fastelavnskostume til børn fastelavn børnekostume 2019

Bumblebee Transformer kostume til børn – som i The Last Knight filmen

 Transformers The Last Knight Bumblebee Børnekostume ser præcis ud som robotten Bumblebe og består af et jumpsuit og en rigtig sej Bumblebee maske.

Find Bumblebee transformer kostume til børn hos Temashop

 

bumble bee børnekostume transformers kostume 6 år fastelavnskostume dreng

Bubble Bee kostume 5-6 år

Med Agent Burns og Sector 7 på sporet af dig, er det på tide at forvandle dig til VW Beetle! Lav dit eget mystiske bånd mellem menneske og maskine, når du tager ud i verden iført dette seje Bumble Bee børnekostume.

Find kostumet hos Temashop

 

 

Fandt du det transformers kostume til børn du ledte efter?

transformers kostume til børn kostume til drenge fastelavnskostume til drenge optimus prime kostume til børn bumblebee børnekostume

 

LÆS OGSÅ: Transformers kostume til kvinder

LÆS OGSÅ: Astronaut kostume til børn

LÆS OGSÅ: Transformers kostume til mænd

 

Indlægget Transformers kostume til børn indeholder affiliatelinks

2 meninger om “Transformers kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!