Transformers kostume til børn

Har du et barn der er vild med Transformers?

Så er et transformers kostume til børn, da et oplagt kostume til den kommende fastelavn og til leg i hjemmet.

Transformers-filmen handler om Sam Witwicky, der er lidt af en nørd og i kammeraternes øjne bliver han ikke mindre nørdet, da han fortæller om sin oldefar, der rejste til Sydpolen på ekspedition. Sam’s oldefar fandt nemlig en kæmpestor, robotlignende figur indefrosset i isen på Sydpolen. Denne robot kommer til at have en kæmpe indflydelse på Sam’s liv.

Langt fra Jorden har Autobots (det er de gode Transformers robotter) bekriget og forsøgt at nedkæmpe de onde Decepticons robotter. Kampene har stået på i hundrede år og lederne på slagmarken er henholdsvis Optimus Prime, leder af Autobots og den hensynsløse Megatron (leder af Decepticon).

Decepticons har desværre opdaget en energikilde på Jorden. Den vil de naturligvis gøre alt for at komme i besiddelse af, men Sam har nøglen, der kan forpurre deres planer.

Dette var komplottet på den første transformers film tilbage i 2007. Siden har historien udviklet sig over mange film, senest og formodentlig sidste film, Bumblebee, der havde dansk biografpremiere i starten af 2019.

Bumblebee’ er den sjette film i franchisen, der er baseret på det populære 80’er-legetøj Transformers, og bliver her vakt til live af Michael Bay som producer med bl.a. Steven Spielberg som executive producer, hvorfor det måske ikke er helt underligt, hvis man kommer til at tænke på E.T., når man ser traileren.

Transformers kostume til børn er et robotkostume der kan bekrige og kæmpe fjenden. Det er et oplagt kostume hvis junior er vild med Transformeruniverset og et transformer kostume til børn kan selvfølgelig bruges til fastelavn, men vil helt sikkert også blive brugt til leg i hjemmet. Overvej derfor mere end et kostume, hvis der skal leges transformers med vennerne.

Find inspiration til et sejt transformer børnekostume her: 

TRANSFORMERS BUMBLEBEE TRANSFORMERBAR BØRNEKOSTUME  - Transformers kostume til børn

Transformers Bumblebee børnekostume

To kostumer i ét – det bliver ikke sejere end det! Ligesom Bumblebee kan dette kostume gå fra robot til bil på ingen tid. Krøl dig sammen, og kør af sted! Dette børnekostume forestiller Bumblebee fra “Transformers” og inkluderer en heldragt, maske, handsker samt en bil med 4 hjul.

Find kostumet hos Partyking

transformers kostume til børn bumblebee luksus kostume børnekostume fastelavnskostume

Luksus Bumblebee kostume til børn

Elsker du Transformers og er du især kæmpe fan af den gule Bumblebee? Ja, så er denne heldragt lige sagen! Du får den flotteste dragt med indbyggede muskler, så du kan imponere de andre Transformers. Vær klar til kamp med sværdet og se hvor hurtigt du kan forvandle dig til den sjove, venlige og altid beredte Bumblebee. 

Find kostumet hos Temashop

 

optimus prime luksus transformer kostume til børn transformers børnekostume optimus udklædning kostumeuniverset fastelavnskostume til drenge 2019

Optimus Prime kostume til børn

Er dit barn inviteret til fastelavn, udklædningsfest eller fest med Transformers tema? Så passer dette kostume helt perfekt. Der er ikke nogen fra Cybertron, der er mere cool end Optimus Prime! I det sekund, dit barn får øje på denne flotte dragt, vil han eller hun komme til at se ud som Transformernes Transformer. Dragten har nøje udførte detaljer og er desuden polstret for at give et cool 3D-look. Optimus Prime-kostumet inkluderer et jumpsuit af høj kvalitet og en ansigtsmaske. Jumpsuitet er af en lige og bekvem model og har let polstrede partier for at give et virkelighedstro udseende. Det er holdt i farverne blå, grå, rød og sort og har et par udstikkende skulderbeskyttere, der er fremstillet af skumgummi. Masken er af plastic og er i farverne blå og grå. Den har huller til øjnene og fæstnes rundt om hovedet med en elastik. 

Find Optimus Prime kostume til børn hos PartyKing

 

bumblebee fastelavnskostume transformers bumblebee børnekostume udklædning til transformers fans fastelavn 2019

Bumblebee kostume til børn

Alle Transformerfans kommer til at blive grønne af misundelse, når dit barn dukker op til udklædningsfesten iført dette seje Bumble Bee-kostume! Dragten har eksklusive stoppede detaljer og et flot tryk, som sammen skaber en 3D-effekt. Det eneste dit barn behøver gøre er at øve sig på en cool radiostemme og så hoppe ned i dragten! Bumble Bee Deluxe Børnekostume inkluderer et jumpsuit i høj kvalitet og en maske. Jumpsuitet er let stoppet og har udstikkende 3D-detaljer for det virkelighedstro udseende. Den er af en behagelig model, og den har tryk, som forestiller Bumble Bees rustning. Masken er lavet af plast, dækker ansigtet og sættes fast på hovedet ved hjælp af et elastisk bånd. Den er gul med mørk- og lysegrå detaljer samt hul til øjne og mund.

Find Bumble Bee kostume til børn hos PartyKing

transformers the last knight bumblebee børnekostume transformers kostume til børn gult transformers udklædning fastelavnskostume til børn fastelavn børnekostume 2019

Bumblebee Transformer kostume til børn – som i The Last Knight filmen

Bumblebee fra Transformers The Last Knight kan gå fra at være en robot til en Chevrolet Camaro og stå op hurtigt. Måske kan dette kostume ikke hjælpe dig med nogle transformeringer, men du kommer i hvert fald til at se lige så cool ud som Bumblebee gør når han er i sin robottilstand. Transformers The Last Knight Bumblebee Børnekostume ser præcis ud som robotten Bumblebe og består af et jumpsuit og en rigtig sej Bumblebee maske.

Find Bumblebee transformer kostume til børn hos PartyKing

 

transformers kostume til børn the last knight optimus prime børnekostume fastelavnskostume til børn fastelavnsudklædning transformers

Optimus Prime Transformer kostume til børn – som i The Last Knight filmen

Se præcis ud som den fiktive karakter Optimus Prime fra Transformers The Last Knight. Optimus Prime hed fra begyndelsen Orion Pax, men efter at være blevet ødelagt genopstod han siden som Optimus Prime – en robot som kan forvandles til en bil. Transformers The Last Knight Optimus Prime Børnekostume er perfekt til barnet som elsker Transformers og vil se ud præcis som Optimus Prime. I dette kostume indgår både jumpsuit og maske.

Find Optimus Prime transformer kostume til børn hos PartyKing

bumblebee kostume til fastelavn klassisk bumble bee børnekostume til drenge fastelavnskostume 2019 transformers kostume til børn

Klassisk Bumble Bee Transformers børnekostume

Lad dit barn forvandles til en supersej transformer til næste kostumefest! Bumblebee er en af Optimus Primes mest loyale løjtnanter, og han gør et rigtig godt stykke arbejde takket være sin målbevidste og frygtløse personlighed. Han vil med glæde ofre sig selv for at beskytte sine venner og for at stoppe fjenden! Denne dragt har trykte detaljer som ser ud som dem på Bumblebees rustning, den er let at tage på og behagelig at lege i. Derudover medfølger en flot ansigtsmaske! Bumble Bee Klassisk Børnekostume inkluderer en dragt og en cool maske. Dragten er i en enkel, lige og behagelig model, og den har tryk der forestiller Bumblebees rustning. Masken er lavet i plast, dækker ansigtet og sættes fast på hovedet ved hjælp af et elastikbånd. Den er gul med mørke- og lysegrå detaljer samt huller til øjne og mund. 

Find transformers kostume til børn hos PartyKing

 

optimus prime klassisk kostume transformers kostume til børn fastelavnskostume til drenge 2019

Klassisk Optimus Prime transformers børnekostume

Uanset hvilken fjende dit barn skal bekæmpe, vil han eller hun altid føle sig klar iført dette cool Optimus Prime-kostume! Dragten har trykte detaljer, der får det til at se ud som om den lille bærer Optimus-rustning, desuden medfølger en sej ansigtsmaske! Optimus Prime Klassisk Børn Kostume inkluderer et jumpsuit og en ansigtsmaske. Buksedragten er af en lige, enkel og behagelig model. Den er i farverne blå, grå, rød og sort, og har tryk, der ligner detaljerne på Optimus rustning. Masken er lavet af plastik og har farverne blå og grå. Den har huller til øjnene og fastgøres rundt om hovedet ved hjælp af en elastik.

Find det klassiske Optimus Prime børnekostume hos PartyKing

 

Fandt du det transformers kostume til børn du ledte efter?

transformers kostume til børn kostume til drenge fastelavnskostume til drenge optimus prime kostume til børn bumblebee børnekostume

 

LÆS OGSÅ: Transformers kostume til kvinder

LÆS OGSÅ: Astronaut kostume til børn

LÆS OGSÅ: Transformers kostume til mænd

 

Indlægget Transformers kostume til børn indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Transformers kostume til børn

2 meninger om “Transformers kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!