Pikachu kostume til børn og baby

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der helt vild med Pikachu? Så er et Pikachu kostume til børn da lige sagen til fastelavn, fødselsdagen med udklædningstema eller leg i hjemmet.

Et Pikachu kostume til børn er det oplagte kostume til barnet der er vild med Pikachu og Pokemon.

Pikachu er en af de fiktive Pokémon-arter fra den berømte Pokémon-mediafranchise – en samling af videospil, anime, manga, bøger, samlekort og andre ting skabt af Satoshi Tajiri. Ligesom alle andre Pokémoner kæmper Pikachu mod andre Pokémoner i kampe, der er centrale for seriens manga, animé og spil.

Et picachu kostume til børn er et forholdsvist simpelt kostume, som er nemt at få på og af. Pikachu kostumer er ofte en heldragt med tilhørende maske eller en Pikachu heldragt med hætte. 

Skal dit barn skal klædes ud som en gul Pikachu, findes der få men gode bud på en Pikachu kostume. Pikachu kostumer til børn er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen eller til leg derhjemme. 

Pikachu babykostume 450x450 - Pikachu kostume til børn og baby

Pikachu babykostume

Pikachu er en populær Pokémonfigur. I denne søde dragt kan du klæde din lille baby ud som Pikachu, men vær lidt forsigtig. Pikachu er sød, men man skal ikke drille ham alt for meget. Han har nemlig elektriske kræfter. Dette Pikachu-kostume omfatter en blød heldækkende overall med lynlås foran samt en hætte med øjne og spidse ører. Dragten er gul med brune detaljer. Den er fremstillet af polyester og fås i de to størrelser 6-12 måneder og 12-24 måneder.

Find kostumet hos Partyking

pikachu kostume til børn picachu kostume til børn picachu børnekostume pikachu børnekostume pikachu fastelavnskostume med maske gult kostume chincilla kostume

Pokemon Pekachu kostume til børn

Der er en voksenvariant af netop dette outfit. Men hvor sjovt er det at være høj og klæde sig ud som en elektrisk chinchilla / Pokemon Pikachu. Han er jo faktisk ret kort. Så det er vel bedre med en børnedragt end med en voksendragt?

Find kostumet hos Partyking

 

pikachu kostume til børn picachu kostume til børn picachu børnekostume pikachu børnekostume pikachu fastelavnskostume pokemon ball kostume pokemon bold børnekostume

Pokemon ball – Pokéball kostume til børn

Elsker dit barn at spille “Pokémon Go”, bliver dette fantastisk sjove Pokéball-kostume et stensikkert hit! Kostumet forestiller en Pokéball. På kostumet er der en lille ventil, der holder dragten oppustet. Elastikken ved åbningerne til ben, arme og hals holder luften inde i dragten. Kostumet kommer med lynlås. Det bliver ca. 70 cm i diameter, når det er pustet op.

Find kostumet hos Temashop

 

 

SE OGSÅ: Black Panther kostume til børn

SE OGSÅ: Transformers kostume til børn

SE OGSÅ: Pokemon gaveideer til børn

Indlægget Pikachu kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

 

pinit fg en rect red 28 - Pikachu kostume til børn og baby

En mening om “Pikachu kostume til børn og baby

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!