Hest kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du vild med heste, cowboys, ryttere, riddere eller Disney figurer til hest? Så kunne et hest kostume til voksne være et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller sidste skoledag / karneval.

Der er rigtig mange børn, unge og voksne der ELSKER heste og alt hvad der hører til stald og ridemiljøet. Og forståeligt nok. Heste er nogle dejlige dyr og for nogen er de også den bedste ven. Er man en hestepige eller -dreng, så kunne et hestekostume være oplagt til fastelavn. Det er også muligt at være rytter til hest, som f.eks. som ridder / ringridning ridder eller som kentaur – halv menneske, halv hest. 

Et hest kostume til voksne er både for mænd og kvinder. Det klassiske hestekostume er selvfølgelig at klæde sig i en plysheldragt, men mere og mere polulære udgaver af et hest kostume til voksne, er den type hvor man er ridder på en hest, et såkaldt ride on kostume eller carry me kostume. En anden type kostumer til voksne er også er blevet populære, er oppustelige kostumer. Disse kostumer er større end et almindeligt kostume og bruger batterier, så kostumet bliver ved med at være oppustet, selv om man bevæger sig. Et hest kostume til voksne, findes i mange udgaver – se udvalget nedenfor  

LÆS OGSÅ: Enhjørning kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Cowboy kostume til voksne

Oppusteligt heste kostume 428x450 - Hest kostume til voksne

Oppusteligt hestekostume

Er du en glad  cowboy fra Texas prærie land, så skal du da have denne oppustelige hest og ridde på. Hyp hyp hvor det går… Kostumet består af den oppustelige del og hat.

Find kostumet hos Temashop

Carry me heste kostume 327x450 - Hest kostume til voksne

Carry me heste kostume

Ankom ridende på hest med dette carry me heste kostume. Et sjovt kostume der kan bruges til flere festlige lejligheder.

Find kostumet hos Temashop

Hest voksenkostume 319x450 - Hest kostume til voksne

Hest voksenkostume

Bliv klædt ud som en hest fra top til tå med dette kostume. Et oplagt kostume til fastelavn, festen med western tema, sidste skoledag eller karneval.

Find kostumet hos Temashop

Heste maske som udklædning

hest kostume til voksne hestekostume til voksne hestemaske heste maske udklædning til voksne

Er du ikke til heldragt som kostume, så overvej en virkelighedstro hestemaske i stedet for. Disse hestemasker er alle fundet hos Temashop

SE OGSÅ: Cirkus kostume til voksne

SE OGSÅ: Giraf kostume til voksne

Indlægget Hest kostume til voksne indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!