Æsel kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du vild med æsler eller mere specifikt æsel fra Shrek eller æsel fra historien om Peter Plys? Så kunne et æsel kostume til voksne være et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest, temafest eller karneval

Et æsel kostume til voksne kan bruges til mange forskellige lejligheder.

Æsler er små, hestelignende dyr med et stort hoved, lange ører, en opretstående man og en hale med en hårdusk i enden. Æselhove er smallere end hestehove, hvilket giver æsler et mere sikkert fodfæste, men gør dem noget langsommere end heste. 
Æsler æder græs, urter og småbuske og kan klare sig uden vand i adskillige dage. Vildæsler er sociale og færdes i flokke på op 50 individer. I yngletiden er hingstene territoriale og parrer sig med de hopper, der kommer ind i territoriet. Hopperne forsvares mod andre hingste, så længe de befinder sig i territoriet. Hoppen er drægtig i 12 måneder og føder et enkelt føl, sjældent tvillinger.

Tamæslet nedstammer fra det afrikanske vildæsel, som i dag kun findes på få lokaliteter i det nordøstlige Afrika. Det vides ikke helt nøjagtigt, hvornår æslet blev tæmmet, men man gætter på, at det skete for ca. 10.000-12.000 år siden. 

Æslet anvendes verden over til et utal af arbejdsopgaver og er, på grund af sin nøjsomhed og evne til at arbejde under meget varme og vanskelige forhold, et overordentlig vigtigt arbejdsdyr i store dele af den tredje verden. 

Tamæsler varierer meget i størrelse, og aftegningerne er afhængig af, hvor de kommer fra. Men fælles for næsten alle tamæsler er den sorte stregtegning ned over ryggen og tværs hen over manen, som er et levn fra det afrikanske vildæsel.

Et æsel kostume til voksne er både for mænd og kvinder. Det klassiske æselkostume er selvfølgelig at klæde sig i en grå/brun plysheldragt, men mere og mere polulære udgaver af et æsel kostume til voksne, er den type hvor man er ridder på en æsel, et såkaldt ride on kostume eller carry me kostume. En anden type kostumer til voksne, der også er blevet populære, er oppustelige kostumer. Et æsel kostume til voksne, findes i mange udgaver – se udvalget nedenfor  

LÆS OGSÅ: Enhjørning kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Æsel kostume til børn

 

æsel kostume til voksne æsel udklædning til voksne æsel kostume til mænd æsel udklædning æsel maskot heldragt

Æsel kostume til voksne

Æsel-kostumet indeholder en grå zip-up dragt med en lysere mave, fastsyede skoovertræk, handsker og et udstoppet æselhoved med ører, øjne og mund.

Find kostumet hos PartyKing

æsel kostume til voksne æsel udklædning til voksne æsel kostume til mænd æsel udklædning æsel heldragt

Æsel fastelavnsudklædning

Klæd dig ud som et hyggeligt æsel i denne plyssede heldragt. Fint kostume, som også kan bruges til at ligne det søde æsel fra Shrek – Donkey!

Find kostumet hos Temashop

 

sel voksenkostume - Æsel kostume til voksne

Æsel voksenkostume

Hop i dette fine kostume, der forvandler dig om til et sjovt æsel. Kostumet består af heldragt, handsker, skocovers og maske og er perfekt til sidste skoledag eller en anden festlig lejlighed.

Find kostumet hos Temashop

sel heldragt til voksne 388x450 - Æsel kostume til voksne

Æsel heldragt til voksne

Et herligt æsel kostume der kan bruges til mange anledninger. Behagelig heldragt med hale og hætte, perfekt til udklædningsfeste eller afslapning i hjemmet.

Find kostumet hos Billig-Billy

æsel kostume til voksne æsel udklædning til voksne æsel kostume til mænd æsel udklædning æsel maske til kostume

Æsel kostume tilbehør  – Æsel maske til voksne

1 – IIIIAAAAAH IIIIAAAAAH”! Er det sådan, et æsel lyder? Hvis vi tager fejl, så lad os omgående høre fra dig! Dette er en supersjov maske, som giver dig et herligt æsellook. Masken er detaljeret og har huller i næsebor og mund. Den sidder suverænt på hovedet og gør sig rigtig flot til halloween- og udklædningsfesten!

Find æsel maske i latex hos PartyKing

SE OGSÅ: Ko kostume til voksne

SE OGSÅ: Hest kostume til voksne

SE OGSÅ: Kylling kostume til voksne

Indlægget Æsel kostume til voksne indeholder affiliatelinks

En mening om “Æsel kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!