cowboy kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du vild med indianere og cowboys eller har du en indre Lucky Luke i dag?

Så er et indianer kostume til voksne da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest, temafest, eller karneval.

Alle børn (i hvert fald de fleste drenge) har på et tidspunkt leget cowboy og indianer. Det er en af de klassiske lege, ligesom røver og politi. Cowboys med pistoler, westernhatte og sherif stjerne på skjorten og indianere med fjer, farverig krigsmaling og bue og pil. 

Cowboy kan direkte oversættes til ko-dreng og det var oprindeligt også deres oprindelige erhverv. Cowboys passede flokken af kvæg fra hesteryg og var tit væk i lange perioder, når kvæget skulle flyttes. Det kunne være i forbindelse med auktioner. Cowboys er en form for kvæghyrderne, men western film har tilsat deres image og liv, en dimension, der gør at nutidens opfattelse af en cowboy, er en ensom helt på hesteryg, med ufattelig reaktionsevne og præcision, når det gælder skydning. Deres storhedstid lå i årene mellem 1850 og 1880 og cowboy kulturen var størst i det vestlige Amerika, hvor cowboy kulturen stadig findes og ses i tøjkulturen og lokale redeoshows med skydning, linedance og lassokonkurrencer. 

En cowboy er i den grad kendetegnet på tøjet og derfor et oplagt kostume. Et cowboy kostume er kendetegnet ved en stor cowboy hat, cowboy bukser, skjorte, vest og cowboystøvler. En cowboy har sin pistol i et hylster i bæltet, eller en lasso over skulderen. 

Skal du klædes ud som cowboy, kan du finde de fineste og sejeste cowboy kostumer nedenfor.  Vi har samlet de bedste cowboy kostumer på det danske marked, så du har overblik over mulighederne. Find cowboy kostumer til både mænd og kvinder her:

Cowboy kostume 450x450 - cowboy kostume til voksne

Cowboy voksenkostume

Sigter du efter at blive den sejeste revolvermand i Det Vilde Vesten eller til udklædningsfesten? Så kan dette megavilde cowboykostume være lige noget for dig! Kostumet har et læderlook og består af tre
dele: Vest, bælte, cowboyhalstørklæde og bukser. Bukserne er mørke og ligner læder med frynser forneden. Vesten er ligeledes mørk og matchende, men har et koskindsmønster i sort og hvidt over skuldrene.

Find kostumet hos Partyking

cowboy kostume til voksne komplet cowboy udklædning sherif forklædning rodeo cowboy kostume det vilde vesten kostume amerikansk kostume

Cowboy kostume til voksne

Hvem har taget min hest? Howdy! Ja, det er netop sådan, at en ægte cowboy giver sig til kende, når der skal hilses på alle i Det Vilde Vesten. Se, dét er nyttig viden, når du nu skal iklæde dig cowboytøjet! Anden nyttig viden er, at en cowboy naturligvis aldrig bestiller noget, der er “mildere” end en god whisky, og det er såmænd også i orden at bande en smule, i hvert fald når du befinder dig blandt mænd, heste og køer. Værsgo’ – takt og tone blandt de ægte cowboys!

Find kostumet hos Temashop

 

toy-story-woody-kostume til voksne

Toy Story – Woody kostume til voksne

Forvandl dig til en livagtig dukke og tilmed hovedkarakteren Cowboy Woody fra “Toy Story”. Toy Story Woody-kostumet inkluderer en ternet trøje med kofarvet vest og rødt tørklæde. Der indgår også et par blå bukser med trykt guldfarvet bælte samt den karakteristiske hat i et blødt PVC-materiale.

Find kostumet hos Temashop

 

cowboy til hest kostume til voksne

Cowboy til hest udklædning

Du vil med garanti få en masse opmærksomhed, når du kommer ridende på din hest til temafesten. Bemærk: Dette kostume består kun af hesten.

Find kostumet hos Temashop

lucky luke kostume til mand lucky luke kostume til voksne lucky luke forklædning lucky luke udklædning

Lucky Luke kostume til voksne

Skyder du hurtigere end din skygge vil være dette kostume være perfekt til dig! Når du har iført dig dette cool Lucky Luke kostume, er det bare at hoppe på din hest Jolly Jumper og i selskab med Ratata holde øje med tyvene Dalton Brødrene. Lucky Luke Kostumet indeholder en gul, langærmet trøje med brune stofdetaljer længst fremme for at skabe et western look. Inkluderet er også en stor, rød bandana du kan fastgøre rundt om halsen. 

Find kostumet hos PartyKing

burlesque darling kostume cowgirl kostume western kvinde kostume cowboy kostume til voksne salonbestyrer kvinde kostume

Burlesque Darling kostume til kvinder

Klæd dig ud i denne smukke burlesque danserindekjole i turkis til udklædningsfesten, karneval eller sidste skoledag. Kostumet indeholder top og nederdel. Find netstømperne frem du er klar til sjov og ballade.

Find Det vilde vesten kostume hos Temashop

 

cowboy kostume til voksne cowgirl kostume til kvinder amerikansk kostume det vilde vesten kostume

Buffalo cowboy kostume til kvinder

Er du en rigtig cowgirl? Denne søde cowgirl kjole findes i størrelse 34-46. Find en cowboyhat  og cowboystøvlerne frem og du er klar til fest og ballade.

Find det flotte cowgirl kostume hos Temashop

ridende hest kostume 450x450 - cowboy kostume til voksne

Ridende hest kostume

Er du ude efter et helt specielt kostume, behøver du ikke lede meget længere. Traver du ind til festen i denne dragt, kommer du med garanti til at være unik! Ridende Hest-kostumet inkluderer en brun hestedragt med udstoppet hoved samt mørkeblå, falske ben, som hovene sidder fast på. Dragten har også ben og skoovertræk, hvor du placerer dine egne ben, så du kan gå omkring ved festen. Dragten sidder på plads med elastik omkring din talje.

Find kostumet hos Partyking

cowboy kostume til voksne komplet cowboy udklædning sherif forklædning cowboy kostume det vilde vesten kostume amerikansk kostume

Sherif kostume til voksne

Er det dig der normalt står for lov og orden – så kunne det være naturligt at du også varetager de opgaver til årets karneval, sidste skoledag eller temafesten. Få dig en sherifstjerne og et sort overskæg…. og brug din dybeste stemme, når du indtager festen. Kostumet indeholder jakke, bukser og butterfly.

Find sherif kostumet hos Temashop 

 

cowboy kostume til voksne dalton brødrene kostume gult og sort fange kostume lucky luke kostume til voksne fastelavnskostume mænd karnevalskostume

Dalton brødrene kostume

Er I altid på jagt efter skatten og er I ALTID uheldige og ender som skurkene? Så SKAL I da være Dalton Brødrene til temafest, karneval eller sidste skoledag! Kostumet indeholder bukser, bluse og hat.

Find Dalton kostume hos Temashop

SE FLERE cowboy kostumer her

LÆS OGSÅ: Cowboy kostume til børn

LÆS OGSÅ: Indianer kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Hest kostume til voksne

 

 

tilbehør til cowboy kostume til voksne cowboy overskæg cowboy lasso cowboy pistol cowboy hat kostume cowboy sæt udklædning

Tilbehør til cowboy kostume til voksne. 

Fuldend det seje cowboy look, med en cowboy hat (med plads til reserver), en sherifstjerne eller et cowboy overskæg. Find al tilbehør til cowboy kostume til voksne hos CoolStuff.

Fandt du det helt cowboy kostume til voksne?

cowboy udklædning cowboy fastelavnskostume cowboy udklædning

 

 

Indlægget Cowboy kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

 

 

 

pinit fg en rect red 28 - cowboy kostume til voksne

error: Content is protected !!