cowboy kostume til voksne

Er du vild med indianere og cowboys eller har du en indre Lucky Luke i dag?

Så er et indianer kostume til voksne da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest, temafest, eller karneval.

Alle børn (i hvert fald de fleste drenge) har på et tidspunkt leget cowboy og indianer. Det er en af de klassiske lege, ligesom røver og politi. Cowboys med pistoler, westernhatte og sherif stjerne på skjorten og indianere med fjer, farverig krigsmaling og bue og pil. 

Cowboy kan direkte oversættes til ko-dreng og det var oprindeligt også deres oprindelige erhverv. Cowboys passede flokken af kvæg fra hesteryg og var tit væk i lange perioder, når kvæget skulle flyttes. Det kunne være i forbindelse med auktioner. Cowboys er en form for kvæghyrderne, men western film har tilsat deres image og liv, en dimension, der gør at nutidens opfattelse af en cowboy, er en ensom helt på hesteryg, med ufattelig reaktionsevne og præcision, når det gælder skydning. Deres storhedstid lå i årene mellem 1850 og 1880 og cowboy kulturen var størst i det vestlige Amerika, hvor cowboy kulturen stadig findes og ses i tøjkulturen og lokale redeoshows med skydning, linedance og lassokonkurrencer. 

En cowboy er i den grad kendetegnet på tøjet og derfor et oplagt kostume. Et cowboy kostume er kendetegnet ved en stor cowboy hat, cowboy bukser, skjorte, vest og cowboystøvler. En cowboy har sin pistol i et hylster i bæltet, eller en lasso over skulderen. 

Skal du klædes ud som cowboy, kan du finde de fineste og sejeste cowboy kostumer nedenfor.  Vi har samlet de bedste cowboy kostumer på det danske marked, så du har overblik over mulighederne. Find cowboy kostumer til både mænd og kvinder her:

 

cowboy kostume til voksne komplet cowboy udklædning sherif forklædning rodeo cowboy kostume det vilde vesten kostume amerikansk kostume

Cowboy kostume til voksne

Hvem har taget min hest? Howdy! Ja, det er netop sådan, at en ægte cowboy giver sig til kende, når der skal hilses på alle i Det Vilde Vesten. Se, dét er nyttig viden, når du nu skal iklæde dig cowboytøjet! Anden nyttig viden er, at en cowboy naturligvis aldrig bestiller noget, der er “mildere” end en god whisky, og det er såmænd også i orden at bande en smule, i hvert fald når du befinder dig blandt mænd, heste og køer. Værsgo’ – takt og tone blandt de ægte cowboys!

Find kostumet hos Temashop

 

toy-story-woody-kostume til voksne

Toy Story – Woody kostume til voksne

Forvandl dig til en livagtig dukke og tilmed hovedkarakteren Cowboy Woody fra “Toy Story”. Toy Story Woody-kostumet inkluderer en ternet trøje med kofarvet vest og rødt tørklæde. Der indgår også et par blå bukser med trykt guldfarvet bælte samt den karakteristiske hat i et blødt PVC-materiale.

Find kostumet hos Temashop

 

cowboy til hest kostume til voksne

Cowboy til hest udklædning

Du vil med garanti få en masse opmærksomhed, når du kommer ridende på din hest til temafesten. Bemærk: Dette kostume består kun af hesten.

Find kostumet hos Temashop

revolvermand kostume til voksne cowboy udklædning

Revolvermand Cowboy udklædning

Gør dig klar til nærkamp med andre cowboys, men sørg for at være klædt rigtigt på, så du kommer levende derfra… Gun Fighter Cowboy-kostumet indeholder en sort frakke og en dobbeltknappet vest med striber og sort krave. Der indgår desuden et hvidt skjortebryst med gråt halstørklæde, en sort cowboyhat og hylster. 

Find kostumet hos PartyKing

 

lucky luke kostume til mand lucky luke kostume til voksne lucky luke forklædning lucky luke udklædning

Lucky Luke kostume til voksne

Skyder du hurtigere end din skygge vil være dette kostume være perfekt til dig! Når du har iført dig dette cool Lucky Luke kostume, er det bare at hoppe på din hest Jolly Jumper og i selskab med Ratata holde øje med tyvene Dalton Brødrene. Lucky Luke Kostumet indeholder en gul, langærmet trøje med brune stofdetaljer længst fremme for at skabe et western look. Inkluderet er også en stor, rød bandana du kan fastgøre rundt om halsen. 

Find kostumet hos PartyKing

 

cowboy kostume til voksne komplet cowboy udklædning sherif forklædning rodeo cowboy kostume oppusteligt kostume oppustelig hest kostume

Oppustelig hest kostume til voksne

Kom ridende til festen som en cowboy! Stil dig i hestens ben og lad dragten blive pustet op omkring dig. Det bliver uden tvivl en hilarious oplevelse! Både for dig og alle andre til festen! Se mere om det sjove oppustelige kostume hos CoolStuff

Se mere hos CoolStuff

 

burlesque darling kostume cowgirl kostume western kvinde kostume cowboy kostume til voksne salonbestyrer kvinde kostume

Burlesque Darling kostume til kvinder

Klæd dig ud i denne smukke burlesque danserindekjole i turkis til udklædningsfesten, karneval eller sidste skoledag. Kostumet indeholder top og nederdel. Find netstømperne frem du er klar til sjov og ballade.

Find Det vilde vesten kostume hos Temashop

 

cowboy kostume til voksne cowgirl kostume til kvinder amerikansk kostume det vilde vesten kostume

Buffalo cowboy kostume til kvinder

Er du en rigtig cowgirl? Denne søde cowgirl kjole findes i størrelse 34-46. Find en cowboyhat  og cowboystøvlerne frem og du er klar til fest og ballade.

Find det flotte cowgirl kostume hos Temashop

 

cowboy kostume til voksne komplet cowboy udklædning sherif forklædning cowboy kostume det vilde vesten kostume amerikansk kostume

Sherif kostume til voksne

Er det dig der normalt står for lov og orden – så kunne det være naturligt at du også varetager de opgaver til årets karneval, sidste skoledag eller temafesten. Få dig en sherifstjerne og et sort overskæg…. og brug din dybeste stemme, når du indtager festen. Kostumet indeholder jakke, bukser og butterfly.

Find sherif kostumet hos Temashop 

 

cowboy kostume til voksne dalton brødrene kostume gult og sort fange kostume lucky luke kostume til voksne fastelavnskostume mænd karnevalskostume

Dalton brødrene kostume

Er I altid på jagt efter skatten og er I ALTID uheldige og ender som skurkene? Så SKAL I da være Dalton Brødrene til temafest, karneval eller sidste skoledag! Kostumet indeholder bukser, bluse og hat.

Find Dalton kostume hos Temashop

 

lucky luke og dalton kostume til voksne 60erne kostume

Lucky Luke og Dalton par kostume

Kostume Carry Me – Jolly Jumper til voksne – Lucky Luke: Dette kostume forestiller hesten Jolly Jumper på cowboyen Lucky Luke™ og er under officiel licens og er lavet til voksne. Det består af en hest, en hat, en skjorte, et tørklæde og en ventilator. Kostumet forestiller at du som Lucky Luke sidder på ryggen af din hest Jolly Jumper, med de falske ben på hver side af hesten. Du har benene stukket igennem hestens bagben. Derefter skal du blot stramme snoren i maven og starte ventilatoren, så får den lynhurtigt volumen. Kostumet passer til mange størrelser, da det kan strammes ind i taljen og ved anklerne. Sættet fuldendes af en gul skjorte, et rødt tørklæde og en hvid hat! Bliv Lucky Luke til hverdag og fest! Kostume Dalton til voksne: Dette Dalton-kostume til voksne er under licens fra Lucky Luke™, det består af en overdel, et par bukser og en kugle. Overdelen har lange ærmer og er stribet i gul og sort med en krave. Buksene er gule. Dette kostume er perfekt til at en af de berømte Dalton-brødre til udklædningsaftenen!

 

cowboy familie kostume cowboy temafest udklædning cowboy tøj cowboy forklædning

Cowboy familie kostume

Cowboy-kostume mand: Dette cowyboy-kostume består af en vest i imiteret læder med 2 badges, 2 riddebukser med læderprint, en hat i blødt skum og en rød bandana (pistol, skjorte, bukser og sko ikke inkluderet). Dette kostume er perfekt til karneval, en western fes eller en kostumefest. Cowgirl-kostume pige: Dette Cowgirl-kostume består af en vest i imiteret ruskind, med små gyldne bades, et skørt med læderprint og frynse og et bælte (støvler, tshirt og pistol ikke inkluderet). Tørklæde, såvel som hat, fuldender denne udklædning. Dette Cowgirlkostume vil være perfekt til karneval eller en anden fest med udklædning. Luksus Cowboy-kostume dreng: Dette luksus cowboy-kostume består af en vest i imiteret ruskind med farvede badges og frynser nederst. Der medfølger ligeledes et par overtræksbukser med læderprint, et rødt halstørklæde og en hat i blødt stof (tshirt, jeans, pistol og sko ikke inkluderet). Dette cowyboy-kostume vil gøre dit barn til en rigtig sheriff til karneval eller en anden kostumefest. Cowgirl-kostume kvinde: Detet cowgirl-kostume består af en vest, et skørt, en hand, en bandana og et bælte (overdel, bælt, hylster, pistol og sko ikke inkluderet). Vesten er i imiteret læder, skæret med frynser bagerst. Vesten har 2 guldbadges i plastik forrest. Skørtet er elastisk ved taljen, i brun og hvid. Med dette kostume følger der forskellige accessoires med. En hat og et bælte, begge i imiteret læder, præcis som vesten. Til sidst er den en rød banada, som bindes rundt om halsen, og giver kostumet det sidste farve. Dette sæt af 4 kostumer vil være perfekt når banditterne skal holdes nede!

Find kostumet hos Vegaoo

SE FLERE cowboy kostumer her

LÆS OGSÅ: Cowboy kostume til børn

LÆS OGSÅ: Indianer kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Hest kostume til voksne

 

 

tilbehør til cowboy kostume til voksne cowboy overskæg cowboy lasso cowboy pistol cowboy hat kostume cowboy sæt udklædning

Tilbehør til cowboy kostume til voksne. 

Fuldend det seje cowboy look, med en cowboy hat (med plads til reserver), en sherifstjerne eller et cowboy overskæg. Find al tilbehør til cowboy kostume til voksne hos CoolStuff.

Fandt du det helt cowboy kostume til voksne?

cowboy udklædning cowboy fastelavnskostume cowboy udklædning

 

 

Indlægget Cowboy kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

 

 

 

pinit fg en rect red 28 - cowboy kostume til voksne

error: Content is protected !!