Minnie Mouse kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med Minnie Mouse, så er et Minnie Mouse kostume da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Har du en lille Minnie fan i hjemmet? Et Minnie Mouse kostume til børn er sjovt, festligt og mega sødt til alle små piger med hang til sorte ører og Walt Disney. 

Er der noget, som både børn og voksne elsker, må det være figurerne fra Disney. Næsten uanset hvilken årgang, man er fra, er man vokset op med de søde, farverige og fantasifulde karakterer fra Disney. Ikke mindst med Mickey og Minnie Mouse, som er nogle af Disneys mest centrale karakterer, og som har optrådt på skærmen i mange årtier.

Minnie Mouse er en kendt figur fra Disneys tegnefilm og tegneserier. Hun er kæreste med Mickey Mouse og dukkede som sådan allerede op i de allertidligste af hans film, og hun har fulgt ham lige siden. Ofte har hun spillet rollen som værende i kløerne på Sorteper, hvor Mickey var hendes redningsmand. Siden er hun blevet årsag til skænderier og kærestesorger for Mickey i tegneserierne, det kan vist ikke tælles på 2 hænder og 2 fødder, hvor mange gange Minnie Mouse er blevet sur på Mickey Mouse gennem tiderne.

Minnie Mouse kendetegnes som oftes ved at hun har en rød eller pink kj0le på med hvide prikker, hvide handsker og så har hun en stor sløjfe oven på hovedet.

Minnie Mouse kostume er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Minnie Mouse tema eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Minnie Mouse kostume til børn:

 

minnie mouse babykostume minnie mouse kostume 1 år minnie mouse fastelavnskostume

Minnie Mouse kostume til 1-3 årige

Supersødt babykostume af Minnie Mouse, i lyserøde farver. kostumet består af en skøn Minnie Mouse kjole med tyl og fint motiv af Minnie Mouse, samt matchende hårbøjle med øre og den klassiske Minnie sløjfe.

Find kostumet hos Temashop eller Find kostumet hos Only4Kids

 

minnie mouse kostume til piger minnie mouse udklædning disney udklædning barn

Minnie Mouse kostume til 1-2 årige

Fantastisk sødt og fint lille kostume til familiens mindste. Kostumet er str 82-88 og forestiller skønne Minnie Mouse. Oplagt til fastelavn, tema børnefødselsdagen, Halloween eller blot til leg derhjemme. 

Find kostumet hos Jollyroom

 

 

 

Skærmbillede 2017 07 23 kl. 23.31.26 - Minnie Mouse kostume til børn

Minnie Mouse kostumer med prikker

Minnie Mouse er Mickey Mouse´s flotte kæreste og en absolut favorit hos mange små piger. Hvis en af dine børn hører til denne gruppe og vil have en rigtig fin kjole når det er tid til udklædningsfest er denne flotte variant med tryk af Minnie Mouse et perfekt alternativ. Den flotte lyserøde farve bliver med garanti et hit!

Find kostumet hos Partyking eller Find kostumet hos Only4Kids eller Find kostumet hos Temashop

 

minnie mouse kostume til børn disney kostume udklædning fastelavnskostume

Sødt Minnie kostume til piger

Minnie Mouse er altid et hit at blive klædt ud som, når man skal til fastelavns fest eller skal klædes ud til sjove og festlige lejligheder. Med denne røde kjole med polkaprikker og sorte detajler, får du den sødste udklædning som Minnie Mouse. Kostumet indeholder kjolen og du kan nemt fuldende kostumet med en sød rød sløjfe og en tegnet musenæse og knorhår.

Find Minnie Mouse kjolen hos Temashop

 

minni mouse kjole rød minnie mouse udklædningskjole

Minnie Mouse udklædningskjole

Denne smukke kjole med polkaprikker er ligeså sød og elskværdig som Minnie Mouse. Kjolen har flotte detaljer og passer perfekt til fastelavn eller måske til en fødseldag. Invitér Mickey, Anders, Fedtmule og alle de andre venner fra Andeby. I får en fest!

Find kostumet hos Only4Kids eller Find kostumet hos Temashop

minnie mouse kostume til børn udklædning disney fastelavnskostume

Fint Minnie Mouse kostume

Elsker din datter Minnie Mouse? Så klæd hende ud i denne fine kjole i rød med polkaprikker, hun vil helt sikkert elske den. Kostumet indeholder kjole og bælte. Ørerne skal tilkøbes. Bemærk at kostumet også fås til voksne.

Find det fine Minnie kostume hos Temashop

 

 

Minnie mouse kostume - Minnie Mouse kostume til børn

Minnie Mouse kostume

Med et pandebånd, der er toppet med musøre, sløjfe, alle dækket af polka prikker, puffede ærmer og en bølgende nederdel, har du alle ingredienserne til en Minnie Mouse-kjole, der er lige så sød som en cupcake til Mickey.

Find kostumet hos Temashop

 

minnie mouse kostume til piger minnie mouse udklædning

Minnie Mouse kostume til piger

Minnie Mouse kender du også hende? Hun er en sød og rar mus, som kun ønsker at alle skal være glade. Så nu er det blevet din tur. Gå rundt og skab en masse glæde iført dette sæt.

Find kostumet hos Temashop

 

minnie mouse kostume minnie mouse udklædning disney fastelavn kostume

Minnie udklædning

Sød rød kjole med hvide prikker med ører for en rigtig fin Minnie Mouse. Minnie kostume indeholder kjole, bælte og ører.

Find kostumet hos Temashop

 

 

 

 

Tilbehør til Minnie Mouse kostume til børn

minnie mouse kostume tilbehør minnie mouse maske

  1. Minnie Mouse maske. En oplagt måde et fuldende et Minnie Mouse kostume. Sæt en lyserød Minnie Mouse kjole sammen med Minnie Mouse masken og en glad fin Minnie Mouse mus er født. Find Minnie Mouse maske til børn her hos PartyKing.
  2. Minnie Mouse hårbøjle. Den museagtige hårbøjle med museører med den røde sløjfe er sød og superfin til et rødt klassiske Minnie Mouse kostume. Find Minnie Mouse hårbøjle hos PartyKing

 

LÆS OGSÅ: Minnie Mouse kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Mickey Mouse kostume til børn

Indlægget Minnie Mouse kostume til børn indeholder affiliatelinks

Kilde: Alletiders Disney

 

 

 

 

pinit fg en rect red 28 - Minnie Mouse kostume til børn

error: Content is protected !!