Minnie Mouse kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med Minnie Mouse, så er et Minnie Mouse kostume da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Har du en lille Minnie fan i hjemmet? Et Minnie Mouse kostume til børn er sjovt, festligt og mega sødt til alle små piger med hang til sorte ører og Walt Disney. 

Er der noget, som både børn og voksne elsker, må det være figurerne fra Disney. Næsten uanset hvilken årgang, man er fra, er man vokset op med de søde, farverige og fantasifulde karakterer fra Disney. Ikke mindst med Mickey og Minnie Mouse, som er nogle af Disneys mest centrale karakterer, og som har optrådt på skærmen i mange årtier.

Minnie Mouse er en kendt figur fra Disneys tegnefilm og tegneserier. Hun er kæreste med Mickey Mouse og dukkede som sådan allerede op i de allertidligste af hans film, og hun har fulgt ham lige siden. Ofte har hun spillet rollen som værende i kløerne på Sorteper, hvor Mickey var hendes redningsmand. Siden er hun blevet årsag til skænderier og kærestesorger for Mickey i tegneserierne, det kan vist ikke tælles på 2 hænder og 2 fødder, hvor mange gange Minnie Mouse er blevet sur på Mickey Mouse gennem tiderne.

Minnie Mouse kendetegnes som oftes ved at hun har en rød eller pink kj0le på med hvide prikker, hvide handsker og så har hun en stor sløjfe oven på hovedet.

Minnie Mouse kostume er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Minnie Mouse tema eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Minnie Mouse kostume til børn:

minnie mouse kostume til børn disney kostume udklædning fastelavnskostume

Sødt Minnie kostume til piger

Minnie Mouse er altid et hit at blive klædt ud som, når man skal til fastelavns fest eller skal klædes ud til sjove og festlige lejligheder. Med denne røde kjole med polkaprikker og sorte detajler, får du den sødste udklædning som Minnie Mouse. Kostumet indeholder kjolen og du kan nemt fuldende kostumet med en sød rød sløjfe og en tegnet musenæse og knorhår.

Find Minnie Mouse kjolen hos Temashop

minnie mouse kostume til børn udklædning disney fastelavnskostume

Fint Minnie Mouse kostume

Elsker din datter Minnie Mouse? Så klæd hende ud i denne fine kjole i rød med polkaprikker, hun vil helt sikkert elske den. Kostumet indeholder kjole og bælte. Ørerne skal tilkøbes. Bemærk at kostumet også fås til voksne.

Find det fine Minnie kostume hos Temashop

 

minnie mouse kostume til piger minnie mouse udklædning

Minnie Mouse kostume til piger

Minnie Mouse kender du også hende? Hun er en sød og rar mus, som kun ønsker at alle skal være glade. Så nu er det blevet din tur. Gå rundt og skab en masse glæde iført dette sæt.

Find kostumet hos Temashop

 

minnie børnekostume minnie mouse kostume til barn fastelavnskostume minnie udklædning disney kostume til børn

Minnie børnekostume

Det sødeste og fineste Minnie børnekostume indeholdende Minnie kjole, bælte og hårbøjle med ører og sløjfe. Findes i størrelser fra 5 år til 13 år. 

Find kostumet hos Temashop

 

minnie mouse børnekostume minnie mouse udklædning til piger disney kostume til børn fastelavnskostume 3 år

Minnie Mouse kostume til piger

Super sødt musse kostume til børn. Er du helt vild med Minnie Mouse, så er dette kostume lige dig. Du får et rødt tylskørt med hvide polkaprikker og sort satinbånd. Derudover medfølger pandebåndet med med ører. Husk sminken – og så er du klar til fastelavn.

Find kostumet hos Temashop

 

LÆS OGSÅ: Minnie Mouse kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Mickey Mouse kostume til børn

Indlægget Minnie Mouse kostume til børn indeholder affiliatelinks

Kilde: Alletiders Disney

 

 

 

 

error: Content is protected !!