Elsa kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Skal du klædes ud til fastelavn eller til en temafest? Så er et Elsa kostume til voksne den oplagte udklædning.

Disneys til dato mest populære film, er filmen om de to prinseser i Arendal. Den fortryllende prinsesse og senere dronning Elsa, der har magiske kræfter i kræft af hendes evne til at lave is og sne – og hendes skønne lillesøster Prinsesse Anna, der er helten der for startet al det forfærdigelige, men også er ukuelig i sin tro på at det hele nok skal lykkedes. Filmen om søstrene Anna og Elsa er fulgt op af en kortfilm “Frost Feber” der foregår om sommeren og en julefilm med altid skønne Olaf i hovedrollen. 

En hel Disneyfilm om de to søstres fortsatte liv i Arendal (Frost 2 filmen), vil få premiere i november 2019. Så selvom det efterhånden er længe siden at den første Frost film, vandt de små prinsessehjerter, verden over – så har Disney lovet at den kommende Frost film, vil være ventetiden værd.

Kan du heller ikke få nok af den Elsa? Så er det heldigt der også er lavet nogle flotte bud på et Elsa kostume til voksne.

Elsa udklædning til voksne er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Frost tema, sidste skoledag eller karneval.

frost 2 voksen kostume 368x450 - Elsa kostume til voksne

Elsa kostume fra Frost 2

Klæd dig ud som den smukke Elsa fra Frost 2 filmen i med denne flotte Elsa kjole. Kjolen ligner den Elsa har på i den nye Frost film i flotte isblå og lilla nuancer. 

Find kostumet hos Temashop

fros 2 elsa paryk 340x450 - Elsa kostume til voksne

Frozen 2: Elsa Paryk

Klæd dig ud som den smukke Elsa fra Frozen 2 og begiv dig ud i det vidunderlige eventyr. Fuldend Elsa udklædningen med en Elsa paryk.

Find den hos Temashop

Skærmbillede 2019 01 02 kl. 10.02.34 532x1024 - Elsa kostume til voksne

Elsa kostume

Denne eventyrlige kjole fanger karakteren på en prik. Den er stilren, udsmykket med sølvmønster og selvfølgelig glimtende af frost! Elsa-kostumet inkluderer en kjole med en fastsyet kappe. Kjolen er lyseblå med en korsetlignende overdel i satin og en smart faldende kjoledel bestående af et lag lyseblå tyl og et lag satin.

Find kostumet hos Temashop

 

SE MERE: Om Frost2 her

LÆS OGSÅ: Anna kjole til kvinder

 

Indlægget Elsa kostume til voksne indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

 

 

2 meninger om “Elsa kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!