Aladdin kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Hvis kostumet skal være Disney, eksotisk og mystisk, så er det oplagt at valget falder på et Aladdin kostume til børn – som et Jasmin kostume til børn, Aladdin kostume til børn, eller måske et Genie kostume eller den mere uhyggelige Jafar! 

Et Aladdin kostume er et kostume der gengiver en af de kendte karakterer fra historien om netop Aladdin: Aladdin er en gadedreng i byen Agrabah. Han møder prinsessen Jasmin, som har klædt sig ud som en gadepige. Da hun er træt af at være indelukket på slottet hos sin far. Han ønsker nemlig at hun skal giftes med en prins. Jafar som er Jasmin far’s højre hånd. Han vil have fat i lampens ånd. Han skal bruge en bestemt person. Det viser sig at være Aladdin. Han finder lampen, men lige inde han er ved at komme op fra hulen, er Jafar ved at gøre det af med ham. Men Aladdin’s abu bider Jafar og tager lampen fra ham. Da Aladdin , aben Abu, ånden Genie og det flyende tæppe kommer ud af hullen, bestemmer Aladdin sig for at blive en prins, så han kan få prinsesse Jasmin. Så starter eventyret. Lampen kommer i Jafar’s hænder og han er igang med at overtage riget. Aladdin redder riget sammen med sine venner. Til sidst beslutter sultanen at prinsesse Jasmin må gifte sig hvem hun ønsker. Hun vælger Aladdin. Samtidigt med får Genie sin frihed, som Aladdin lovede ham.

Et Aladdin kostume til børn er oplagt til både fastelavn, udklædning til temafesten eller bare sjov og leg derhjemme. Alle steder hvor du går efter et mystisk eksotisk look. Der er efterhånden lavet flere forskellige Aladdin kostume til børn – af flere af de karaterer som børnene kender fra Aladdin film. Hvis junior skal til Disney temafest, så find inspiration her. 

 

Aladdin kostume til børn

 

 

aladdin kostume gadedreng kostume arabisk kostume fattig dreng kostume kostumeuniverset

Aladdin som gadedreng

Super sødt og sejt Aladdin kostume til børn. Kostumet består af top, bukser, hat og den vigtige abe – prikken over iét. Gå ud og find Jasmin og sammen kan I klare det hele – med lidt hjælp fra Genie. 

Find kostumet hos Temashop

 

aladdin børnekostume disney kostume til drenge fastelavnskostume

Aladdin kostume til drenge

Se dit barn flyve ind til fødselsdagsfesten på et magisk tæppe iført Aladdins statelige pjalter! Med hatten på skrå og bløde bukser, vil det garanteret blive en succes til kostumefesten! Her får du et børnekostume, der indeholder en overdel med en fastsyet vest, bukser og hat.

Find kostumet hos Temashop

 

 

jasmin kostume til piger jasmin kjoleJasmin kjole

Klæd dig ud som Prinsesse Jasmin og tag ud på eventyr. Aladdin og aben glæder sig til at vide dig verden på sit flyvende tæppe. Kostumet er en fin kjole der kan bruges til både fastelavn og til leg derhjemme. 

Find kostumet hos Temashop

 

jasmin børnekostume blåt kostume piger aladdin disney udklædning til piger

Jasmin udklædning til piger

Du finder ikke et lige så smukt kostume, som dette! Hop i Jasmin kostumet og gå en tur langs markedet i Agrabah. Se om du kan finde Aladdin og Genie! Kostumet består af busker og overdel.

Find kostumet hos Temashop

 

genie kostume til børn blåt kostume til drenge disney aladdin kostume til barn

Genie børnekostume

Gør dig klar til at hoppe ud af lampen og forvandl dig selv til den sjove ånd Genie fra Aladdin. Hop i kostumet og tag på eventyr med din bedste ven. Et eventyr, der kræver en flyvetur eller mange på Det Flyvende Tæppe.

Find kostumet hos Temashop

 

LÆS OGSÅ: Aladdin kostumer til voksne

LÆS OGSÅ: 1001 nat eventyr kostumer til børn

LÆS OGSÅ: Flere prinsesse kjoler til børn

 

Indlægget Aladdin kostumer til børn indeholder affiliatelinks

En mening om “Aladdin kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!