Thanos kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du vild med superheltene fra Avengers, eller vil du bare gerne imponere børnene til fastelavn – så er et Avengers superheltekostume til voksne da et oplagt kostume – eller hvad med et Avengers superskurke kostume? Vi har her samlet de bedste Thanos kostume til voksne. 

Med et Thanos Avengers superskurke kostume til voksne er superskurken flyttet ind i familien. Det kan bruges både til fest og leg, når der er superhelte klar til at redde verden fra den ondeste superskurk af dem alle.

 
Thanos er den ultimative superskurk og er den onde skurk i Avengers filmene “Infinity War”, 2018 og i den nyeste “Endgame” fra 2019. Thanos kan nærmest ikke besejres. Der er blevet talt om ham længe. Nu kommer han endelig til Jorden, efter Loki og Ultron ikke fik held med at besejre Avengers. Og der venter Avengers-holdet lidt af en prøvelse i form superskurken over alle skurke: Thanos.

Han er en slags genetisk mutation, der er en Djengis Khan over universet. Han kan ikke nedkæmpes på slagmarken, stærkere end Hulk, huden er ubrydelig. Så det kommer til at koste noget for Avengers at besejre ham.

thanos kostume til voksne avengers skurk kostume

Thanos blev født på planeten Saturns måne Titan, som et barn af Eternals Mentor og Sui-San. Som barn var Thanos meget sky og han endte med helt at isolere sig selv. I sin isolation begyndte Thanos at fascinere sig for nihilisme (benægtelse af moral) og døden. Denne fascination medførte at Thanos begyndte at meditere, for konstant at øge sin fysiske og psykiske styrke. Som Thanos blev stærkere og stærkere, blev han også mere og mere magtsyg og efter at have opnået status som den stærkeste af alle titanerne, satte Thanos sig det mål at han ville erobre universet.

Første skridt i Thanos plan om at overtage universet, var at overtage hans fødested Titan. Han stjal derfor et rumskib og rejste solsystemet rundt for at rekruttere håndlangere, der ville hjælpe ham med at opnå sit mål. Efter at have fundet en gruppe af håndlangere bombede han Titan og dræbte mange tusinde af andre titaner – blandt andet hans egen mor Sui-San.

Herefter erklærede han sig hersker af Titan. Næste skridt i hans plan om at overtage universet og næste planet på listen var jorden. Her møder han dog modstand fra  Ironman, Kaptajn Amerika, Hulk, Spiderman, X-Men, De Fantastiske 4 og andre superhelte.

Thanos er et oplagt Avengers Endgame kostume!

 

thanos kostume til voksne luksus kostume

Avengers superhelt Thanos luksus kostume

Hvad ville du gøre med alle fem evighedssten, hvis du havde dem i din besiddelse? Vil du skrue tiden tilbage? Ville du redde alle superheltes liv? Eller ville du gøre som selveste superskurken – tilintetgøre alt? Er du på udkig efter en rigtig cool dragt til udklædningsfesten, og er du en stor fan af skurkenes superskurk himself Thanos? Så er der kun ét kostume til dig, min ven! Dette er en cool udklædningsdragt, der efterligner karakteren Thanos fra “Avengers”-filmene. Dette kostume kommer som en komplet dragt med en heldækkende dragt, maske, evighedshandske og skoovertræk. Dragten er polstret, så du kommer til at se mere grov ud, og den har skønne detaljer over blandt andet brystet og benene. Dragten indeholder ligeledes en gylden evighedshandske, en lilla Thanos-maske, der nemt sættes fast med en rem bag om hovedet, og et par skobetræk.

 Find kostumet hos Temashop

LÆS MERE: Captain America kostumer til både mænd og kvinder 

LÆS OGSÅ: Avengers kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Superman kostume til voksne

Indlægget Thanos kostume til voksne indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

2 meninger om “Thanos kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!