Iron man kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du helt vild med Iron Man og de andre superhelte fra Avengers? Så er et Iron Man kostume til voksne oplagt til den kommende karnevals- eller temafest.

Iron Man er en amerikansk superhelt der så dagens lys i den første Iron Man film fra 2008. Filmen og hele universet omkring de seje Avengers superhelte, er baseret på Marvels tegneseriefigurer – hvor Iron Man er en af dem. Den første film om Iron Man handler om Tony Stark, en industri-milliardær som bliver taget til fange af terrorister i Afghanistan. Teoristerne har beordret ham til at bygge et missil for dem. Det kan have uoverskuelige konsekvenser, hvis terroristerne får held til at udfører deres skumle planer. 

Siden er Iron Man 1 opfuldt af en 2’er og senest Iron Man 3, der følger handlingen fra The Avengers. Begivenhederne fra The Avengers har nemlig sat sine tydelige spor i Tony Starks liv, som nu døjer med mareridt, panik anfald og virker meget mere sårbar, end tidligere. Samtidig bliver han indhentet af hans fortid, da hans loyale sikkerhedschef Happy ender i skudlinjen. Der er lagt op til hævn mod den mystiske terrorist kendt under navnet The Mandarin.

I The Avengers stillede Captain America ham spørgsmålet: ”Big man in a suit armor, take that away and what are you?” Og det er netop det Shane Black gør med denne historie. Han fjerner Iron Man dragten og giver os Tony Stark. Tony Stark er i hans egne ord ”genius, billionarie, playboy and philantrophist”. Modsat så mange andre superhelte, så er han ikke en soldat eller kamptrænet, men en opfinder. Det har han været lige siden Iron Man 1, så derfor er der heller ikke noget at sige til, at han har en del at bearbejde efter det der skete i New York.

Iron Man kostume til voksne

Kort sagt er Iron Man en vaskeægte amerikansk superhelt – der med hjælp fra andre superhelte, ofte får has på de skurke der ligger store skumle planer. Iron Mans uniform er inspireret af hans navn. Den er lavet af metal i rød og guld detaljer. 

Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Iron Man kostume til voksne:

 

iron man marvel kostume til mænd aktionhelt kostume tegnefilmskostume

Iron Man luksus kostume til mænd

Åh, tænk at være milliardær og skulle udvikle disse heftige dragter, præcis som Tony Stark i Marvels “Iron Man”. Hop i denne dragt og forestil dig, at du er milliardær for en dag OG en superhelt. Er denne kombination ikke bare übercool!

Find kostumet hos Temashop

 

iron man deluxe kostume fastelavnskostume til voksne

Deluxe Iron Man kostume til voksne

Medmindre du er superklog og har masser af tid til at bygge en sej helkropsdragt med superkræfter ligesom Tony Stark gjorde, så kan dette måske være en hurtigere og billigere løsning. Iron Man Kostume inkluderer en rød og guldfarvet helkrops-overall med EVA-formet muskelbryst. Der indgår også en karakteristisk Iron Man-maske af EVA-materiale. 

Find kostumet hos Temashop

SE OGSÅ: Endgame kostume til børn

SE OGSÅ: Thanos kostume til voksne

SE OGSÅ: Iron man kostume til børn

SE OGSÅ Avengers superheltekostumer til voksne

Indlægget Iron man kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

En mening om “Iron man kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!