sølvfest temafest

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Sølvfest temafest også brugt som et vinder tema. Et sølv tema til festen er et festligt farvetema. Det bruges ofte som sølvbryllup tema, som 1970erne tema, som vinder tema og som dekoration til Hollywood temafest, nytårsfest og VIP arrangementer.

 

sølvfest dekoration sølv festtema borddækning inspiration til pynt til bordpynt sølvfest

Sølvfest – sølvdekoration og sølv festbord

Sølvfest sølvtema er forholdsvist enkelt, både hvad angår pynt og dekoration. Der er mange muligheder for dekoration og pynt til sølvfesten. Du kan pynte op med sølvballoner og sølv borddekoration. Brainstorm på farven “seølv” og du vil hurtigt finde sølvpapir, statuetter, glimmer og sølvtøj, som kan inspirere til dekoration til den flotte sølvfest dekoration.

Find et stort udvalg af sølv dekoration hos Temashop

Når det kommer til mad og drikke, er det straks sværrere og spørsmålet er om det eventuelt er bedre at finde inspiration til maden via årsagens til festen, uanset om årsagen er 70erne, vinderfest eller andet, så findes der idéer til menuen ad den vej. 

 

sølvfest temafest sølv sølvbryllup temafest

Sølv kostume til sølvfest

Et farvetema giver gæsterne mange muligheder for kostumer, da de udelukkende skal forholde sig til farven og intet andet. Et sølvkostume behøver ikke være sølv fra top til tå. Det kan f.eks. Være sølvbukser med en festlig overdel, en sølvfarvet kjole eller et overlæs af sølvkæder eller glimmer, der understreger temaet. Kostume til sølvfest afhænger selvfølgelig af om der er en anledning til sølvfesten, men nedenfor ses gode og sjove bud på et sølvkostume til sølvfesten

Find inspiration til sølvkostumer hos Temashop

 

 

LÆS MERE: Om temafester

LÆS OGSÅ: Om Guld temafest

LÆS OGSÅ: Black n´White festtema

Indlægget sølvfest temafest indeholder affiliate links til relevante netbutikker

En mening om “sølvfest temafest

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!