Flaskekjoler og andre sjove drikkekostumer

Er du den der altid har rigeligt med alkohol med til festerne? Og leder du efter sjove drikkekostumer til årets karneval eller temafest?

Så er drikkekostumer kostume til voksne, de oplagt kostume til den kommende temafest, sidste skoledag eller karneval.

Uanset om du fester bedst på tequila, whisky eller øl, så er findes der et sjovt og anderledes drikkekostume til dig der tør klæde dig ud i et drikkekostume. 

Er du på udkig efter et sjovt kostume er du kommet til det rette sted. Lad festen begynde med at der skåles og dans til den lyse morgen! Skal du klædes ud som en fest? Rigtige drikkekostumer er festkostumer og skal festen være årets fest og uforglemmelig? Find dit drikkekostume til både mænd og kvinder her:

flaskekjole drikke kostume nytårskostume karnevalskostume jägermeister jægermeister kostume drikkekostume festkostume skiferiekostume

Flaskekjole – Jägermeister kostume

Skal du til re-union efter den fedeste skiferie ever? Eller et nytårsevent? Eller er du bare vild med jägermeister og jäger-the? Dette kostume er en simpel kjole der får tankerne ledt hen på fest, druk og ballade. Nu kan du klæde dig ud som en sjov flaskekjole med teksten: Party Monster – Lets get together and make some bad decisions, For some of the best moments that you’ll never rembember. Denne kjole er rigtig sjov til karneval, sidsteskoledag eller andre udklædningsfester, hvor du vil forestille den originale ‘Jägermeister’, men når man kigger efter, vil man få et godt grin af teksten på kjolen. Du elsker måske Jägerbombs, så er denne kjole helt perfekt til dig og du vil helt sikkert kunne score nogle billige point med sjove sammenligninger.

Find kostumet hos Temashop

øl krus kostume drikkekostume ølfest kostume drikke kostume til voksne ølglas udklædning oktoberfest kostume

Ølglas kostume

Hvorfor nøjes med bare at drikke øl? Klæd dig ud som en stor fadøl, skum inkluderet, når du er på vej til årets kostumefest. Skal du til oktoberfest og kan du ikke se dig selv med tyrolerhat og seler? Hvorfor ikke komme som en stor fadbamse? 

Find kostumet hos CoolStuff

flaskekjole drikke kostume nytårskostume karnevalskostume jim bean jim beam kostume drikkekostume festkostume

Jack D kostume

Sjov Flaskekjole med teksten: Party Animal’s (sig Jack Daniel’s og hør sammenligningen) – Tasty mashed and friskey, On the rocks, Lets get together and make some bad decisions’. Tag denne smarte kjole på til udklædningsfesten og de vil forveksle dig med den originale whiskey Jack Daniel’s, indtil de andre festdeltagere læser teksten. Udklædningen toppes af med en smart hat, som skal forestille proppen til flasken.

Find kostumet hos Temashop

flaskekostume drikke kostume nytårskostume karnevalskostume tequila kostume drikkekostume festkostume tequila flaske kostume mexikans kostume

Mexiknsk kostume – Tequila flaske kostume

Nu kan du klæde dig ud som en tequila flaske! Tequila er en mexicansk brændevin, fremstillet af saften fra en agaveart. Klæd dig ud i en anderledes udklædning til Mexicanerfesten og kom som en Tequila flaske, Mexicanernes kæreste eje.

Find kostume hos Temashop

 

 

tequila shot kostume karnevalskostume mexicansk kostume meksikansk kostume flaskekostume drikke kostume nytårskostume

Tequila – drikkekostumer til kvinder

Få den mexicanske stil og hop i dette flotte og festlige kostume, der bringer dig til sydens sol. Du bliver klar til at skyde tequilashots i lange baner, og du bliver festens midtpunkt… Kostumet består af kjole i hvid og grøn, farverigt tørklæde og brunt bælte med plads til shotsglas og flasker.

Find kostumet hos Temashop

 

flaskekjole drikke kostume nytårskostume karnevalskostume smirnoff kostume drikkekostume festkostume

Smirnoff kostume – drikkekostumer til kvinder 

Skal du til temafest med russisk tema eller er du bare kendt i vennekredsen for at bunde en flaske Smirnoff til festerne? Sjov flaskekjole med teksten: Drink Up – Triple Pissed, And Naugthy, Premium Vodka, Warning: Some bad decisions may be made after consuming. Tag denne kjole på til kostumefesten og de fleste vil tro der står ‘Smirnoff’, indtil de læser teksten og får sig et godt grin. Kjolen toppes af med en flot hat, som forestiller proppen på flasken.

Find kostumet hos Temashop

gin flaske kostume til voksne drikkekostume 507x1024 - Flaskekjoler og andre sjove drikkekostumer

Gin flaske kostume 

Klæd dig ud som din absolutte yndlingsdrink: GIN! Heldragten forestiller en dejlig flaske gin og vil helt sikkert skabe en masse sjove minder, når du render rundt i denne “flaske”. Ahh, dejlig kold drink!

Find kostumet hos Temashop

 

Fandt du de drikkekostumer du ledte efter?

drikke kostume til voksne 1024x371 - Flaskekjoler og andre sjove drikkekostumer

SE OGSÅ: Nytårskostume til voksne

SE OGSÅ: Oktoberfest kostume

Indlægget Drikkekostume – flaskekjoler og andre sjove drikkekostumer indeholder affiliatelinks

 

 

pinit fg en rect red 28 - Flaskekjoler og andre sjove drikkekostumer

2 meninger om “Flaskekjoler og andre sjove drikkekostumer

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!