Flaskekjoler og andre sjove drikkekostumer

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du den der altid har rigeligt med alkohol med til festerne? Og leder du efter sjove drikkekostumer til årets karneval eller temafest?

Så er drikkekostumer kostume til voksne, de oplagt kostume til den kommende temafest, sidste skoledag eller karneval.

Uanset om du fester bedst på tequila, whisky eller øl, så er findes der et sjovt og anderledes drikkekostume til dig der tør klæde dig ud i et drikkekostume. 

Er du på udkig efter et sjovt kostume er du kommet til det rette sted. Lad festen begynde med at der skåles og dans til den lyse morgen! Skal du klædes ud som en fest? Rigtige drikkekostumer er festkostumer og skal festen være årets fest og uforglemmelig? Find dit drikkekostume til både mænd og kvinder her:

flaskekjole drikke kostume nytårskostume karnevalskostume jägermeister jægermeister kostume drikkekostume festkostume skiferiekostume

Flaskekjole – Jägermeister kostume

Skal du til re-union efter den fedeste skiferie ever? Eller et nytårsevent? Eller er du bare vild med jägermeister og jäger-the? Dette kostume er en simpel kjole der får tankerne ledt hen på fest, druk og ballade. Nu kan du klæde dig ud som en sjov flaskekjole med teksten: Party Monster – Lets get together and make some bad decisions, For some of the best moments that you’ll never rembember. Denne kjole er rigtig sjov til karneval, sidsteskoledag eller andre udklædningsfester, hvor du vil forestille den originale ‘Jägermeister’, men når man kigger efter, vil man få et godt grin af teksten på kjolen. Du elsker måske Jägerbombs, så er denne kjole helt perfekt til dig og du vil helt sikkert kunne score nogle billige point med sjove sammenligninger.

Find kostumet hos Temashop

ølglas kostume udklædning med øl festligt kostume ølkostume udklædning grøn koncert koncert kostume

Ølglas kostume

Hvorfor nøjes med bare at drikke øl? Klæd dig ud som en stor fadøl, skum inkluderet, når du er på vej til årets kostumefest. Skal du til oktoberfest og kan du ikke se dig selv med tyrolerhat og seler? Hvorfor ikke komme som en stor fadbamse? 

Find kostumet hos PartyKing

flaskekostume drikke kostume nytårskostume karnevalskostume tequila kostume drikkekostume festkostume tequila flaske kostume mexikans kostume

Mexiknsk kostume – Tequila flaske kostume

Nu kan du klæde dig ud som en tequila flaske! Tequila er en mexicansk brændevin, fremstillet af saften fra en agaveart. Klæd dig ud i en anderledes udklædning til Mexicanerfesten og kom som en Tequila flaske, Mexicanernes kæreste eje.

Find kostume hos Temashop

 

 

tequila shot kostume karnevalskostume mexicansk kostume meksikansk kostume flaskekostume drikke kostume nytårskostume

Tequila – drikkekostumer til kvinder

Få den mexicanske stil og hop i dette flotte og festlige kostume, der bringer dig til sydens sol. Du bliver klar til at skyde tequilashots i lange baner, og du bliver festens midtpunkt… Kostumet består af kjole i hvid og grøn, farverigt tørklæde og brunt bælte med plads til shotsglas og flasker.

Find kostumet hos Temashop

gin flaske kostume til voksne drikkekostume 507x1024 - Flaskekjoler og andre sjove drikkekostumer

Gin flaske kostume 

Klæd dig ud som din absolutte yndlingsdrink: GIN! Heldragten forestiller en dejlig flaske gin og vil helt sikkert skabe en masse sjove minder, når du render rundt i denne “flaske”. Ahh, dejlig kold drink!

Find kostumet hos Temashop

 

budweiser kostume budweiser udklædning ølkostume drikke kostume øl udklædning festival kostume karneval udklædning

Budweiser udklædning

Aftenens festlige indslag vil være en kæmpe ølflaske! Så trop op i dette underholdende kostume og vær klar til sjov! Kostumet er en heldragt – nemt at tage af og på. 

Find kostumet hos Temashop

 

tequilla udklædning flaske kostume til mænd drikke kostume festeval udklædning

Tequilla kostume

Hvad er det nu, vennerne plejer at sige om dig? Festen begynder først, når du er ankommet, og festen slutter, når du går. Iført dette Tequila Shooter-kostume har det aldrig været mere sandt – du er og bliver festens højdepunkt! Når du træder ind i lokalet med shotglasset hængende i selerne og tequilaflaskerne i hylsteret, så ved alle, at festen er skudt i gang! 

Find kostumet hos PartyKing

 

Fandt du de drikkekostumer du ledte efter?

drikke kostume til voksne 1024x371 - Flaskekjoler og andre sjove drikkekostumer

SE OGSÅ: Nytårskostume til voksne

SE OGSÅ: Oktoberfest kostume

Indlægget Drikkekostume – flaskekjoler og andre sjove drikkekostumer indeholder affiliatelinks

 

 

2 meninger om “Flaskekjoler og andre sjove drikkekostumer

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!