Adam og Eva kostume til voksne – sjovt par kostume

Ønsker du at ikonisk og sjovt kostume til det kommende karneval, pride eller temafest? Så er et Adam og Eva kostume til voksne det oplagte valg.

Adam betyder ‘menneske.’ Eva betyder ‘den livgivende.’ De betydninger giver god mening i Bibelens historie. Her er Adam nemlig den første mand og Eva er moderen til alle mennesker. De er ifølge Bibelen de allerførste mennesker, som blev skabt. Historien om Adam og Eva har altså to sider: På den ene side handler den om de to mennesker Adam og Eva, deres liv og deres børn. Og på den anden side er deres historie ifølge kristendommen og jødedommen på en måde alle menneskers historie.

Et Adam og Eva kostume er sjovt som parkostume, men kan sagtens bruges enkeltvis. Som single er et Eva kostume jo sjovt, for så er Eva jo ude og lede efter Adam 🙂 Et Adam kostume eller et Eva kostume er også sjovt som kostume til polterabend og så er det et kostume der indebærer nøgenhed – og det er jo sjovt uanset hvilken sammenhæng. 

LÆS MERE: Om par kostumer til voksne

LÆS MERE: Om par kostumer til karneval

Er du på jagt efter et Adam og Eva kostume til voksne, så er du kommet til det rette sted. Vi har samlet de Adam og Eva kostumer der findes på det danske kostumemarked.

adam kostume til voksne adam og eva kostume nøgen kostume

Adam kostume til mænd

Tiltræk al opmærksomhed til festen med dette Adam kostume! Ønsker du at klæde dig ud som verdens første menneske? I det mindste hvis man skal gå efter det Gamle Testamente. Dette er et kostume der skal forestille Adam i Edens Have. Det er et heldækkende dragt der får dig til at se nøgen ud – men uden at du behøver være det! Du vil garanteret tiltrække en del blikke når du bærer denne dragt. Klæd dig ud sammen med Eva for virkelig at give et sjovt indtryk. Adam med Løv Kostume er en helkropsdragt der er lys beige i farven og har motiver dels af brystvorter og dels af et blad der dækker de mere private dele. Perfekt til den religionsinspirerede temafest, pride, karneval og polterabend.

Find kostumet hos Partyking

polterabend kostume adam kostume til voksne adam kostume til mænd adam og eva kostume

Adam kostume bodysuit til mænd

Træd ind i rollen som det første menneske på jorden i dette elegante (ja okay…) Adamskostume, som forestiller en nøgen mand med et blad, der dækker de ædlere dele. Sjovt kostume, som ikke efterlader meget til fantasien! Adam Bodysuit inkluderer en kropsdragt med markerede brystvorter, navle og løv, der dækker skridtet.

Find kostumet hos Partyking

 

eva kostume til voksne eva kostume til kvinder eva kostume til polterabend eva kostume karnevalskostume

Eva kostume til kvinder

Vil du se ud som om du er kommet direkte fra Edens Have og er taget til fest? Så er der ingen bedre måde end med denne Eva-udklædningsdragt! Dette er et meget sjovt kostume der får dig til at ligne Eva, som ifølge Bibelen var verdens første kvinde! Som du sikkert ved, var Eva og Adam nøgne, men dress-coden for festen du skal til er formodentlig en smule mere striks end den i Edens Have. Derfor dækker blade de mest private områder. Gå gerne sammen med én der klæder sig ud til Adam for en endnu bedre effekt! Eva med Løv Kostume inkluderer en lys beige helkropsdragt med bladlignende dele der skjuler kroppens mest private områder. Der indgår også en krans som hovedpynt.

Find kostumet hos Partyking

 

eva kostume eva paryk lang blond paryk til kvinder lang blond paryk voksne

Eva paryk til Eva kostume

Har du ikke det blonde hår som man mener at Eva have, så er det en mulighed tilføje en blond paryk til eva kostumet. En blond paryk med ekstrem længde og hårpragt. På den måde er du også endnu mere påklædt, hvis du tænker at Eva kostumet er en smule afklædt. Med denne superlange, blonde paryk vil du uden tvivl stikke ud fra mængden. Et oplagt valg, hvis du vil forestille Eva i sin mest naturlige form. Er du lidt genert, kan du dække kroppen med blade. Glem ikke det røde æble! Dette er en rigtig lang, blond dameparyk med pandehår. Parykken måler ca. 100 cm i længden.

Find kostumet hos Partyking

 

Indlægget Adam og Eva kostume til voksne – sjovt par kostume indeholder affiliatelinks

 

 

 

pinit fg en rect red 28 - Adam og Eva kostume til voksne - sjovt par kostume

2 meninger om “Adam og Eva kostume til voksne – sjovt par kostume

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!