Adam og Eva kostume til voksne – sjovt par kostume

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Ønsker du at ikonisk og sjovt kostume til det kommende karneval, pride eller temafest? Så er et Adam og Eva kostume til voksne det oplagte valg.

Adam betyder ‘menneske.’ Eva betyder ‘den livgivende.’ De betydninger giver god mening i Bibelens historie. Her er Adam nemlig den første mand og Eva er moderen til alle mennesker. De er ifølge Bibelen de allerførste mennesker, som blev skabt. Historien om Adam og Eva har altså to sider: På den ene side handler den om de to mennesker Adam og Eva, deres liv og deres børn. Og på den anden side er deres historie ifølge kristendommen og jødedommen på en måde alle menneskers historie.

Et Adam og Eva kostume er sjovt som parkostume, men kan sagtens bruges enkeltvis. Som single er et Eva kostume jo sjovt, for så er Eva jo ude og lede efter Adam 🙂 Et Adam kostume eller et Eva kostume er også sjovt som kostume til polterabend og så er det et kostume der indebærer nøgenhed – og det er jo sjovt uanset hvilken sammenhæng. 

LÆS MERE: Om par kostumer til voksne

LÆS MERE: Om par kostumer til karneval

Er du på jagt efter et Adam og Eva kostume til voksne, så er du kommet til det rette sted. Vi har samlet de Adam og Eva kostumer der findes på det danske kostumemarked.

adam kostume til voksne adam og eva kostume nøgen kostume

Adam kostume til mænd

Tiltræk al opmærksomhed til festen med dette Adam kostume! Ønsker du at klæde dig ud som verdens første menneske? I det mindste hvis man skal gå efter det Gamle Testamente. Dette er et kostume der skal forestille Adam i Edens Have. Det er et heldækkende dragt der får dig til at se nøgen ud – men uden at du behøver være det! Du vil garanteret tiltrække en del blikke når du bærer denne dragt. Klæd dig ud sammen med Eva for virkelig at give et sjovt indtryk. Adam med Løv Kostume er en helkropsdragt der er lys beige i farven og har motiver dels af brystvorter og dels af et blad der dækker de mere private dele. Perfekt til den religionsinspirerede temafest, pride, karneval og polterabend.

Find kostumet hos Temashop

Eva kostume 291x450 - Adam og Eva kostume til voksne - sjovt par kostume

Eva kostume

Bliv klædt på som Eva fra Adam og Eva uden at være helt nøgen, med dette sjove kostume. Et herligt kostume der kan bruges til flere festlige lejligheder.

Find kostumet hos Temashop

 

Indlægget Adam og Eva kostume til voksne – sjovt par kostume indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

 

 

 

2 meninger om “Adam og Eva kostume til voksne – sjovt par kostume

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!