Insekt kostume til voksne

Er du også helt vild med insekter og små kriblende dyr? Så er et insekt kostume lige sagen til den kommende udklædningsfest.

Et insekt kostume til voksne er et sjovt kostume til voksne.

Insekter er den største gruppe af dyr, og der findes utroligt mange forskellige slags. Insekter er dyr, der hører under rækken leddyr. Insekter har et ydre hudskelet bestående af kitin og en krop delt i hoved, bryst og bagkrop. 

Der findes insekter overalt, her kan blandt andet nævnes biller, guldsmede, bier, myrer, sommerfugle, fluer og myg mm. Man mener, at der har levet insekter på Jorden i flere hundrede millioner år. Af alle de dyrearter, man kender i dag, er 80 % insekter.

Klæder du dig ud som et insekt, vil du være sikker på at få opmærksomhed. Insekt kostumer kan bruges af både mænd og kvinder til forskellige anledninger som f.eks. fastelavn, karneval, sidste skoledag mm. 

kakerlak kostume 450x450 - Insekt kostume til voksne

Kakerlak kostume

Der er ingen, der kan lide skadedyr, men dette uhyre er sikkert mere end velkomment til festen. Men dukker Anticimex op, må du tage benene på nakken!
Kakerlak-kostumet inkluderer en brun kakerlak zip-up overall med fastsyede, behårede ben og hovedbeklædning med antenner.

Find kostumet hos Partyking

insekt kostume  450x450 - Insekt kostume til voksne

Insekt kostume til voksne

Vil du være den sjoveste og flotteste til udklædningsfesten? Vælg blot dette kostume. Ingen vil undgå at lægge mærke til et skønt, grønt insekt. Det er et fantastisk kostume med mange fine detaljer!
Kostumet forestiller et insekt (knæler). Det har to forskellige grønne nuancer samt detaljer i orange og hvid. Kostumet er syet som et jumpsuit, og det er nemt at tage på. Der er mange detaljer såsom hætte med øjne og følehorn, ærmer med bredde og kløer, hvilket gør kostumet supersejt. 

Find kostumet hos Partyking

oppustelig edderkop kostume 450x450 - Insekt kostume til voksne

Oppustelig edderkop kostume

Dette er en creepy udklædningsdragt, der efterligner en stor edderkop. Edderkoppen har 6 store øjne og 8 gul-sorte edderkopben, inklusive dine arme. Kostumet fastgøres på overkroppen og er super let at tage af og på. Dragten er oppustelig, og den pustes op via den medfølgende batteriventilator, der sidder bag på dragten.

Find kostumet hos Partyking

carry me kakerlak kostume 339x450 - Insekt kostume til voksne

Carry Me Kakerlak kostume

Vi ved ikke helt om dette kostume er ulækkert eller sjovt – hop i bukserne og bedøm selv mens du ridder på kakerlakken.

Find kostumet hos Temashop

carry me edderkop kostume 414x450 - Insekt kostume til voksne

Carry Me Edderkop kostume

Hvis du vil udfordre din araknofobi og blive mere glad for edderkopper, så rid på denne ganske ufarlige version.

Find kostumet hos Temashop

edderkop kostume  338x450 - Insekt kostume til voksne

Edderkop kostume

Hvis du går efter det ultimative look til Halloween, så findes der ikke en mere perfekt udklædning end dette edderkoppe kostume. Kostumet består af bluse m. hætte og ben, mavebælte, knæbeskyttere og ankel beskyttere.

Find kostumet hos Temashop

Fandt du det insekt kostume til voksne du ledte efter?

insekt kostume - Insekt kostume til voksne

SE OGSÅ: Bi kostume til voksne

SE OGSÅ: Flagermus kostume til voksne

SE OGSÅ: Til karneval med vinger

Indlægget Insekt kostume til voksne indeholder affiliatelinks

 

 

pinit fg en rect red 28 - Insekt kostume til voksne

error: Content is protected !!