Monster kostume til børn og baby

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS
Skal dit barn klædes ud til Halloween og elsker han eller hun magi og uhygge, så er et monster kostume til børn, den oplagte udklædning til den kommende halloween- eller temafest.

Historien om Frankensteins Monster fra det tidlige 1800-tal markerede overgangen, hvor monstrene trådte ud af folkeeventyret og ind i fiktionen. Men monstre udvikler sig løbende. Derfor er de også et godt værktøj til at se, hvad der har optaget samfundet gennem tiderne,« fortæller monstrologen Jørgen Riber Christensen.

Frankenstein er faktisk navnet på monstrets skaber, og altså ikke monstrets eget navn. Gennem kemi og moderne elektricitet skaber Frankenstein sit monster. Senere er der blevet lagt tolkninger ned over romanen, som antyder moralen, at vi ikke bør lege Gud, fordi det, vi skaber, kan vender sig mod os. Videnskabsmanden Victor Frankenstein kan også opfattes som en dårlig far, der vender sin skabning ryggen, og Frankenstein-fortællingen kan opfattes som et tidligt opgør med den borgerlige familie.

Monsteret kan både være et menneske, eller blandinger mellem mennesker og dyr, mennesker og robotter/teknologi og mennesker der er døde. Derfor er monsteret selvskrevet til en god Halloween fest. Et monster kan både være behåret (dyreblandinger), men også robotagtig eller død.

Et monster kostume til børn kan bestå af mange farver og skildres forskelligt. Der er ikke entydige karakteristika idet monster har udviklet sig i forskellige retninger gennem tiden. 

Monster udklædningskostume til børn kan både bruges til fastelavn, Halloween og fødselsdagen/temafesten med uhyggeligt tema. Der findes mange forskellige monster kostume til børn, både til de større og de allermindste. Se udvalget nedenfor:

Monster heldragt 321x450 - Monster kostume til børn og baby

Monster heldragt

Med dette kostume bliver dit barn nemt tryllet om et et monster – så kan han/hun selv bestemme om det skal være et farligt eller venligt mønster. Kostumet er perfekt til fastelavn, leg i hjemmet og hygge på sofaen.

Find det hos Temashop

Monster børnekostume 314x450 - Monster kostume til børn og baby

Monster børnekostume

Dette monster er ikke til at stå for, det er mere nuttet end det er farligt. Kostumet består af en kjole, benvarmere og pandebånd. 

Find det hos Temashop

Hvilket monster kostume til børn leder du efter?

collage 39 1024x379 - Monster kostume til børn og baby

monster kostume til barn monster kostume baby

LÆS OGSÅ: Monster High kostume til børn
LÆS OGSÅ: Halloween kostumer til baby
LÆS OGSÅ: Frankenstein kostume til børn

 

Indlægget Monster kostume til børn og baby indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

 

 

En mening om “Monster kostume til børn og baby

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!