Rødhætte kostume til voksne

Skal du klædes ud til fastelavn eller til en temafest? Så er et Rødhætte kostume til voksne den oplagte udklædning. 

Et Rødhætte kostume til voksne kan bruges til flere festlige lejligheder.

Hvem elsker ikke historien om den lille skønne Rødhætte? Historien om Rødhætte er et folke eventyr som har eksisteret i mere end 300 år, første gang nedskrevet i Frankrig.  Det oprindelige folkeeventyr er siden hen blevet modificeret og omskrevet utallige gange alt efter hvad tidens moral har været. Rødhætte har ikke altid haft rød hætte, faktisk havde hun ikke en gang et navn.

Den historie, vi nok kender bedst her i Danmark er Brødrene Grimms fortolkning:

Hele byen kender Rødhætte, og når hun kommer forbi, smiler og vinker alle til den lille pige med den røde hætte. Rødhætte er elsket af alle, særligt sine bedstemor. Rødhætte gør altid, alt hvad hun kan for, at gøre andre glade! Så når hendes mor siger: ”Rødhætte, du skal gå lige gennem skoven” så gør Rødhætte selvfølgelig det, særligt når bedstemoren ligger og er syg og svag. Altså med mindre ulven kommer og påpeger, at hun jo kunne glæde Bedste ved at plukke nogle af de smukke blomster, der vokser lidt længere inde i skoven. Det var slet ikke med vilje. Det var bare for, at gøre Bedste glad, så hun glemte, hvad hun havde fået besked på, og hun kunne jo ikke vide, at ulven var slem, men heldigvis kom den stolte og dygtige jæger og skar dem ud af den slemme ulvs mave.

Når den lille Rødhætte skitseres, er det typisk med en kjole, en rød kappe med hætte, hvilket har givet hende navnet Rødhætte.

Til trods for at Rødhætte efterhånden har en del år på bagen, er Rødhætte stadig en populær figur.

Rødhætte kostume til voksne er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Rødhætte tema, sidste skoledag, karneval eller til temafesten med eventyrtema. Men et Rødhætte kostume til voksne kan også være et oplagt kostume til halloween. Der findes efterhånden mange flotte bud på Rødhætte kostumer eller kostumer som den stygge ulv vi kender fra eventyret om Rødhætte.

Rødhætte kostume til voksne - Rødhætte kostume til voksne

Rødhætte kostume 

Smuk Rødhætte kjole med tilhørende hætte. Så vær klar til at gå på eventyr i skoven, men pas på ulven. Kjolen er lækkert elastisk stof.

Find kostumet hos Temashop

LÆS OGSÅ: Alice i Eventyrland kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Rødhætte kostume til børn

LÆS OGSÅ: Varulve kostume til voksne

 

pinit fg en rect red 28 - Rødhætte kostume til voksne

En mening om “Rødhætte kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!