Orange kostumer til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS
Er dit barn inviteret til en temafest, hvor alle skal komme udklædt i orange? Vi har samlet det bedste udvalg af orange kostumer til børn, så han/hun bliver klar til fest.

Orange kostumer til børn kan bruges til flere anledninger f.eks. fastelavn, fødselsdagen, leg i hjemme eller den kommende temafest.

Mange elsker den varme og glade orange farve. Tænk på Halloween og udskårne orange græskar med levende lys indeni. Orange er en farve mellem rød og gul. Farvens navn stammer oprindeligt fra appelsinen, der på latin hedder aurantius. Det engelske ord ‘orange’ er påvirket fra latins aurum, der betyder guld.

Hvis orange er din yndlingsfarve, så vil du typisk være en varm, optimistisk udadvendt og farverig person. Du er selvsikker og trives med menneskelig kontakt og sociale begivenheder. Du kan lide at feste og du er ofte festens midtpunkt. Med andre ord er orange den helt perfekte farve til dig der elsker sjov og ballade og derfor skal du også klædes i et flot orange kostume.

Orange kostumer til børn

astronaut børnekostume orange kostume 417x450 - Orange kostumer til børn

Orange Astronaut børnekostume

Med denne orange heldragt, kan du hvertfald blive set af alle sammen til fastelavnsfesten (og af alle marsmændene) – Fed farve og mange fine detaljer, du mangler kun hatten.

Find kostumet hos Temashop

 

orange fangedragt til børn 440x450 - Orange kostumer til børn

Orange Fange børnekostume

Er dit barn også en rigtig lille bandit, så må denne orange fangedragt lige være noget for ham eller hende.

Find kostumet hos Temashop

 

Græskar kostume til børn 338x450 - Orange kostumer til børn

Græskar børnekostume

Fint og rummeligt græskarkostume til børn m/ hat til halloween eller fastelavn. Super fin og sjov udklædning i str. onesize.

Find kostumet hos Temashop

kinesisk drage orange børnekostume 313x450 - Orange kostumer til børn

Kinesisk drage -orange børnekostume

Kinesisk drage kostume i orange til børn. Med denne bløde heldragt, kan dit barn med et blive forvandlet om til en farlig drage.

Find kostumet hos Temashop

gulerod børnekostume orange kostume til børn 428x450 - Orange kostumer til børn

Gulerod børnekostume

Skøn og lækker, orange gulerod med grøn top, som man nemt kan hoppe i og få et sjovt kostume til fastelavn eller anden fest. Du kan iføre dig en grøn heldragt under kostumet og færdiggøre med sminke for at få den komplette udklædning.

Find kostumet hos Temashop

 

orange heks børnekostume 422x450 - Orange kostumer til børn

Orange heks børnekostume

Græskar heksen har meldt sin ankomst. Mangler du et fint kostume til halloween eller fastelavn, så er denne søde hekse kjole med græskar motiver, tyl og andre fine detaljer helt perfekt. Dertil medfølger en spids heksehat med græskarmotiver. Gør dit kostume komplet med en heksekost og så er du klar til, at indtage fastelavsfesten med stil.

Find kostumet hos Temashop

SE OGSÅ: Hvide kostumer til børn

SE OGSÅ: Lilla kostumer til børn

SE OGSÅ: Gule kostumer til børn

Indlægget Orange kostumer til børn indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!