Orange kostumer til børn

Er dit barn inviteret til en temafest, hvor alle skal komme udklædt i orange? Vi har samlet det bedste udvalg af orange kostumer til børn, så han/hun bliver klar til fest.

Orange kostumer til børn kan bruges til flere anledninger f.eks. fastelavn, fødselsdagen, leg i hjemme eller den kommende temafest.

Mange elsker den varme og glade orange farve. Tænk på Halloween og udskårne orange græskar med levende lys indeni. Orange er en farve mellem rød og gul. Farvens navn stammer oprindeligt fra appelsinen, der på latin hedder aurantius. Det engelske ord ‘orange’ er påvirket fra latins aurum, der betyder guld.

Hvis orange er din yndlingsfarve, så vil du typisk være en varm, optimistisk udadvendt og farverig person. Du er selvsikker og trives med menneskelig kontakt og sociale begivenheder. Du kan lide at feste og du er ofte festens midtpunkt. Med andre ord er orange den helt perfekte farve til dig der elsker sjov og ballade og derfor skal du også klædes i et flot orange kostume.

Orange kostumer til børn

astronaut børnekostume orange kostume 417x450 - Orange kostumer til børn

Orange Astronaut børnekostume

Med denne orange heldragt, kan du hvertfald blive set af alle sammen til fastelavnsfesten (og af alle marsmændene) – Fed farve og mange fine detaljer, du mangler kun hatten.

Find kostumet hos Temashop

LEGO Emmet Børnekostume 450x450 - Orange kostumer til børn

LEGO Emmet Børnekostume

Vil du klæde dig ud som noget andet end spøgelser, zombies og uhyggelige varulve? Hvorfor ikke være bedre end alle andre og klæde dig ud som mesterbygger Emmet fra Lego? Dine venner kommer ikke til at være i tvivl om hvem du ligner, og 99 % af dem bliver misundelige og småsure på dig over at du har fundet et så cool kostume!
LEGO Emmet Børnekostume Deluxe er et rigtigt heftigt kostumet til børn som fås i en deluxekvalitet. Kostumet fås i størrelserne Small, Medium, Large og passer lige så godt til festen som til den første halloweenfest. Kostumet inkluderer en halvmaske hvilket betyder, at den kun dækker ansigtet og ikke hele hovedet, en overdel, et par matchende bukser og et par legohandsker.

Find kostumet hos Partyking

orange fangedragt til børn 440x450 - Orange kostumer til børn

Orange Fange børnekostume

Er dit barn også en rigtig lille bandit, så må denne orange fangedragt lige være noget for ham eller hende.

Find kostumet hos Temashop

Paw Patrol Bulldog Rubble Børnekostume 450x450 - Orange kostumer til børn

Paw Patrol Bulldog Rubble Børnekostume

Intet job er for stort til en lille hvalp, i hvert fald ikke en hvalp fra serien Paw Patrol. I dette fine kostume bliver du hvalpen Rubble. Rubble er en bulldog som elsker at bygge. Han er stærk, sjov og rigtig sød!
Paw Patrol Bulldog Rubble Børnekostume inkluderer et brunt og gult jumpsuit, en gul taske og en gul hat.

Find kostumet hos Partyking

Græskar kostume til børn 338x450 - Orange kostumer til børn

Græskar børnekostume

Fint og rummeligt græskarkostume til børn m/ hat til halloween eller fastelavn. Super fin og sjov udklædning i str. onesize.

Find kostumet hos Temashop

kinesisk drage orange børnekostume 313x450 - Orange kostumer til børn

Kinesisk drage -orange børnekostume

Kinesisk drage kostume i orange til børn. Med denne bløde heldragt, kan dit barn med et blive forvandlet om til en farlig drage.

Find kostumet hos Temashop

gulerod børnekostume orange kostume til børn 428x450 - Orange kostumer til børn

Gulerod børnekostume

Skøn og lækker, orange gulerod med grøn top, som man nemt kan hoppe i og få et sjovt kostume til fastelavn eller anden fest. Du kan iføre dig en grøn heldragt under kostumet og færdiggøre med sminke for at få den komplette udklædning.

Find kostumet hos Temashop

Orange hippie kostume til børn 450x450 - Orange kostumer til børn

Orange hippie kostume til børn

Med dette kostume til børn vil man kunne opleve de kærlighedsfulde 70’ere. Tiden hvor hippierne talte om peace, love and harmony på jorden. Selvom det ikke lykkedes med fred på jorden, så kan du altid tage lidt fredsstemning med til festen i dette kostume.
Cool Hippie Barn Kostume fås i de klassiske 70’er-farver som orange, turkis og karrygul. Bukserne har et ringmønster med mange forskellige farver. Dette fuldender den helt rette hippiefølelse! Kostumet består af en trøje med fastsyet vest, bukser, pandebånd og halskæde.

Find kostumet hos Partyking

orange heks børnekostume 422x450 - Orange kostumer til børn

Orange heks børnekostume

Græskar heksen har meldt sin ankomst. Mangler du et fint kostume til halloween eller fastelavn, så er denne søde hekse kjole med græskar motiver, tyl og andre fine detaljer helt perfekt. Dertil medfølger en spids heksehat med græskarmotiver. Gør dit kostume komplet med en heksekost og så er du klar til, at indtage fastelavsfesten med stil.

Find kostumet hos Temashop

Bibelsk Konge Barn børnekostume 421x450 - Orange kostumer til børn

Bibelsk Konge, Barn børnekostume

Med dette kostume, kan du blive en lille, bibelsk konge for en dag. Kostumet består af en lang orange tunika og en krone. Helt perfekt til fastelavn eller andre sjove udklædnings lejligheder.

Find kostumet hos Temashop

SE OGSÅ: Hvide kostumer til børn

SE OGSÅ: Lilla kostumer til børn

SE OGSÅ: Gule kostumer til børn

Indlægget Orange kostumer til børn indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Orange kostumer til børn

En mening om “Orange kostumer til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!