Modig kostume til piger

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med Merida fra Pixars film “Modig”? 

Overvej et fint Modig kostume til piger et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

 

Eventyret om Merida er et eventyr , der foregår i det gamle Skotland i vikingetiden. Merida er en tomboy – en rebelsk teenager og så er hun en drengepige og en mesterbueskytte. Hun har et fantastisk og voldsomt stort, rødt hår og så er hun stærk, snu og meget modig! 

Merida er en halvvoksen teenager, der ikke vil følge familietraditionerne og gifte sig med den, forældrene udser. Hun vil faktisk slet ikke giftes. Hun og resten af familien sættes på et fantastisk eventyr i filmen Modig og selvom hun er stammelederens datter (og dermed efter vor tids betegnelse, en prinsesse), så er der ikke meget prinsesse over Merida. Filmen Modig om modige Merida elskes af seje modige piger over hele landet.

Merida Modig kostume til piger kan både bruges til fastelavn og fødselsdagen/temafesten med prinsesse tema. Modig kostumerne findes i flere størrelser og indeholder typisk en mørk langærmet turkis blå kjole og en stor vild orange paryk.

 

blå merida fastelavnskostume modig prinsesse kjole

Brave kjole som fastelavnskostume

Nu kan din pige blive den modige prinsesse Merida med dette superflotte kostume! Merida Modig Børn Kostume inkluderer en skinnende blå kjole med fine gulddetaljer og matchende sløjfe foran med motiv af Merida Modig på maven.

Find kostumet hos Temashop

 

Merida udklædning til børn 450x450 - Modig kostume til pigerMerida udklædning til børn

Tag denne fantastiske kjole på med en masse fine guldfarvede detaljer og træd ind i Meridas verden fra filmen Modig. Prinsessen Merida er ingen almindelig prinsesse. Hun er en stædig og sej prinsesse, som elsker bueskytteri, hesten Angus og eventyr. Prinsessen Merida Børnekostume er et kostume til børn og kommer i tre forskellige størrelser. Det er fremstillet i polyester med satinfinish. Kostumekjolen er blå med fine glitterdetaljer. Kjolen er et officielt licenseret produkt. Sko og paryk indgår ikke.

 Find kostumet hos Temashop

merida kjole til børn merida børnekostume modig brave kjole til piger blå kjole til piger

Modig kostume til børn

Fin blå kjole med Merida printet på brystet. En perfekt kjole til Disney fødselsdagen, leg i hjemmet eller den kommende udklædningsfest.

Find kostumet hos Temashop

merida modig kostume til piger modig kjole fastelavnskostume piger

Modig børnekostume

Skøn kjole der ligner den Merida bærer i Disney filmen. Kjolen er spækket med en masse fine detaljer og kan bruges til alverdens anledninger. 

Find kostumet hos Temashop

 

LÆS OGSÅ: Snehvide kostume til piger

LÆS OGSÅ: Sådan træner du din drage kostume

 

Indlægget Modig kostume til piger indeholder affiliatelinks

 

 

error: Content is protected !!