Modig kostume til piger

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med Merida fra Pixars film “Modig”? 

Overvej et fint Modig kostume til piger et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

 

Eventyret om Merida er et eventyr , der foregår i det gamle Skotland i vikingetiden. Merida er en tomboy – en rebelsk teenager og så er hun en drengepige og en mesterbueskytte. Hun har et fantastisk og voldsomt stort, rødt hår og så er hun stærk, snu og meget modig! 

Merida er en halvvoksen teenager, der ikke vil følge familietraditionerne og gifte sig med den, forældrene udser. Hun vil faktisk slet ikke giftes. Hun og resten af familien sættes på et fantastisk eventyr i filmen Modig og selvom hun er stammelederens datter (og dermed efter vor tids betegnelse, en prinsesse), så er der ikke meget prinsesse over Merida. Filmen Modig om modige Merida elskes af seje modige piger over hele landet.

Merida Modig kostume til piger kan både bruges til fastelavn og fødselsdagen/temafesten med prinsesse tema. Modig kostumerne findes i flere størrelser og indeholder typisk en mørk langærmet turkis blå kjole og en stor vild orange paryk.

Disney prinsesse Merida børnekostume  321x450 - Modig kostume til piger

Disney prinsesse Merida børnekostume

Med dette smukke kostume bliver dit barn klædt ud som den seje Disney prinsesse Merida. Kostumet består af en kjole med mange smukke detaljer.

Find kostumet hos Temashop

 

 

LÆS OGSÅ: Snehvide kostume til piger

LÆS OGSÅ: Sådan træner du din drage kostume

 

Indlægget Modig kostume til piger indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

 

 

error: Content is protected !!