101 Dalmatiner kostume til børn og voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS
Et 101 Dalmatiner kostume til børn og voksne er et oplagt kostume til fastelavn, karneval eller festen med Disney tema eller black and white festen. 

Et 101 Dalmatiner kostume er enten et hundehustume som Dalmatiner med den kendte hvide pels med sorte små prikker. Eller også er det et kostume som filmens skurk, nemlig den onde Cruella de Vil. 

Find Cruella de Vil kostumer til børn her

FInd Cruella de Vil kostumer til voksne her

Den første Disney film om de 101 Dalmatinere er fra 1961. Filmen sterter hjemme hos Robert og Anita i London. Et ungt par der ejer hundene Pongo og Perle. Her er alt lutter idyl og lykke, for deres dalmatinere Pongo og Perle har fået deres første kuld hvalpe – 15 uimodståelige skønne små hvalpe. Men pludselig en dag er hvalpene forsvundet. Og ikke nok med det, alle dalmatinerhvalpe i hele London er sporløst forsvundet. Hvem kan have taget dem og hvorfor? Den store hundealarm går i gang, og hunde fra nær og fjern hjælper med at lede. Sporene leder ikke helt uventet til Anitas gamle skolekammerat – den lumske og upålidelige Cruella de Vil, som altid har drømt om en plettet pelsfrakke.

Klæd dig ud som en ægte Dalmatiner, i et 101 Dalmatiner kostume og gem dig for en af Disneys ondeste skurke.

101 dalmatiner kostume til baby dalmatiner babykostume disney kostume 1 år disney babykostume hundekostume til baby

101 Dalmatiner babykostume

Klæd din baby ud som en sød og nuttet dalmatiner i denne heldragt som passer et barn mellem 1-2 år og er ca. 90 cm. Kostumet består af heldragt med fødder, hale og hætte med øre. Et nemt og vamt baby kostume der er oplagt til fastelavn, halloween og til leg derhjemme.

Find kostumet hos Temashop

 

babykostume 6 mdr fastelavnskostume 6 mdr baby 101 dalmatiner kostume til baby dosney babykostume

101 Dalmatiner babykostume fra 6 måneder

Sødeste lille Dalmatiner Babykostume. Skal familie og venner charmers af familiens yngste til fastelavnsfest, er dette det helt rigtige kostume. Produceret i 100% Polyester. Kostumet som Dalmatiner hund indeholder en Jumpsuit med hætte der ligner et Dalmatiner hoved. 

Find kostumet hos Temashop

 

 

101 dalmatiner kostume til 1 årig 2 årig 3 årig hunde kostume til børn prikket hund udklædning dalmatinere kostume til børn

101 Dalmatinere udklædning til 1-4 årige

Supersødt børnekostume som en af de 101 Dalmatinere. Kostumet er nemt og enkelt at få på, da det består af en heldragt med hal og hætte med ører mv. Kostumet er oplagt som fastelavnskotume, til halloween og til leg derhjemme. 

Find kostumet hos Temashop

 

 

dalmatiner børnekostume sort og hvidt hunde kostume til børn 101 dalmatiner udklædning fastelavnskostume

101 Dalamtiner børnekostume

Cruella De vil er den onde dame, som elsker pels og vil gøre alt hvad der står i hendes magt til at få det smukkeste dyremønstret tøj, uanset om uskyldige små dyr står i vejen. Klæd dig ud som en af de 101 Dalmatinere og snyd den onde Cruella Devil. Sødt dalmatiner kostume, med hætte og hale. Kostumet er godt til fastelavn og består af en heldragt. Findes i størrelser fra 4 år til 12 år. 

Find kostumet hos Temashop

 

plys heldragt dalmatiner kostume hunde kostume til børn vamt fastelavnskostume til børn

Dalmatiner plys heldragt til børn

Dalmatiner hunde er kendt fra tegnefilmen om de 101 dalmatinere. Vil du klædes ud som dalmatiner til næste temafest eller fastelavn, så er denne plys heldragt i sort og hvid helt perfekt. Et sødt dalmatiner kostume, der både er blødt og plettet. Kostumet består af en heldragt med lynlås, hale og hætte. Dalmatiner dragten fås i størrelserne 3-8 år. 

Find kostumet hos Temashop

 

dalmatiner kostume til voksne 101 dalmatiner udklædning til voksne fastelavnskostume til voksne heldragt 101 dalmatinertøj

101 Dalmatiner udklædning til voksne

Er du ligesom en Dalmatiner hund den udadvendte, kærlige, intelligente og aktive type? I dette kostume får du chancen for at vise alle, hvilken slags dalmatiner du er. KOstumet består af en heldragt med hale og hætte med ører og hundehoved. Kan bruges af både mænd og kvinder.

Find kostumet hos Temashop

 

 

SE OGSÅ: Hunde kostume til voksne

SE OGSÅ: Maleficent kostume til voksne

SE OGSÅ: Hunde kostume til børn og baby

SE OGSÅ: Paw Patrol kostume til børn

Indlægget 101 Dalmatiner kostume til voksne indeholder affiliatelinks

2 meninger om “101 Dalmatiner kostume til børn og voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!