Spøgelseskostume til børn

Har du et barn som er vild med hallowen, magi og uhygge, så er et spøgelseskostume til børn, den oplagte udklædning til den kommende halloween- eller fastelavnsfest.

Et spøgelse kostume til børn er et uhyggeligt kostume både til halloweenfesten eller leg i hjemmet.

I flere historier og eventyr dukker spøgelset eller genfærdet op og ofte opfattes de som ondsindet. Spøgelsesfiguren tager udgangspunkt i noget overnaturligt. Spøgelset er menneskelignende og skræmmende i et tåget dis eller i en gennemsigtig fremtoning. Ofte forestilles spøgelses at være en afdød som ifølge overtro eller folketro, er genopstået eller ikke sendt videre, fordi personens opgave på jorden, endnu ikke er udført. Derfor siger man at et spøgelse går igen. Det kan også være at vedkommende har lidt en voldsom død eller begået en voldsom forbrydelse. Vær derfor varsom overfor spøgelser!

Når et spøgelse skitseres er det oftest med et lagen og huller til øjnene. Dette er den nemme udgave. Det er selvfølgelig også muligt at være spøgelse på en mere elegant måde. Vi har samlet de bedste spøgelseskostume til børn nedenfor.

Et spøgelseskostume til børn kan både bruges til Halloween, fastelavn, leg i hjemmet og fødselsdagen/temafesten med Halloween tema.

Spøgelse Kæmpehoved Børnekostume - Spøgelseskostume til børn

Spøgelse Kæmpehoved Børnekostume

Hvad ville du gøre, hvis der pludselig stod et spøgelse foran dig, med et kæmpe hoved – vi er enige om, at vi ville løbe vores vej! Klæd dig ud som et skræmmende spøgelse med kæmpehoved til halloween eller fastelavn i dette uuuhyggelige kostume.

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2018 09 02 kl. 01.07.25 891x1024 - Spøgelseskostume til børn

Spøgelse kostume

Ifør dig denne flotte heldragt / kjole i hvid med hul til øjnene og printet mund. Sjov udklædning til halloween eller fastelavn, hvor du vil fremgå anonym, for ingen kan se hvem der er inde i det venlige spøgelse.

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2018 09 02 kl. 01.09.54 729x1024 - Spøgelseskostume til børn

Uhyggeligt spøgelse børnekostume

Uhyggeligt spøgelseskostume til børn, der består af kåbe og en maske med hætte. Kostumet er perfekt til fastelavn eller halloweenfesten, hvor du skal skræmme livet af folk!

Find spøgelse børnekostume hos Temashop

 

spøgelse kostume til børn

Yderst skræmmende spøgelseskostume til børn

Skræm vennerne med Ghostly Ghoul. Kostume til børn, som er perfekt til udklædningsfesten og Halloween! Der er fine selvlysende detaljer der gør kostumet endnu flottere efter mørkets frembrud. Bemærk at leen ikke medfølger.

Find det skræmmende spøgelseskostume til børn hos Coolstuff

 

spøgelse halloween kostume til børn halloween kostume til børn

Skrigende spøgelseskostume

Uhyggeligt spøgelses kostume til børn. Klæd dig ud som et skrigende spøgelse til halloween eller fastelavn, i dette skræmmende kostume med en meget uhyggelig maske.

Find kostumet hos Temashop

 

spøgelseskostume til børn tilbehør

Tilbehør til spøgelseskostume

  1. Fuldend spøgelseslooket med en le. Dette er det eneste tilbehør, du behøver, når du tager til udklædningsfest som Spøgelse. Tag leen med til halloween eller en anden “hyggelig” udklædningsfest! Find leen hos Coolstuff. 
  2. Du kan pifte spøgelseskostumet op ved at garve ansigtet og evt. kostumet i hvidt, sort og grå nuancer. Ansigtsmaling i sort og hvid er et must når spøgelset skal til fest. Find sort og hvid ansigtsmaling til børn hos Temashop. 
  3. Med dette seje Halloween makeup sæt har du alt du skal bruge for at male dig til et uhyggeligt spøgelse. Pakken indeholder 5 farver, blyant, pensel og svampe. Find spøgelsessminken hos Temashop.

Hvilket spøgelseskostume til børn leder du efter?

collage 23 1024x410 - Spøgelseskostume til børn

LÆS OGSÅ: Spøgelse kostume til voksne
LÆS OGSÅ: Om Halloween
LÆS OGSÅ: Halloween kostumer til baby

Indlægget Spøgelseskostume til børn indholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Spøgelseskostume til børn

2 meninger om “Spøgelseskostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!