Uhyggelig Halloween kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS
Halloween er lig med heksekunstner, magi og uhygge. Skal hele familien til halloween, skal børnene især være klædt ud i et uhyggelig Halloween kostume, når datoen er den 31. oktober. 

Halloween er en amerikansk tradition hvor der skabes et mørkt, farligt og skræmmende udgangspunkt for fest og hygge på Allehelgens Aften den 31. oktober. Selvom traditionen er amerikansk, så stammer Halloween oprindeligt fra Skotland og Irland. Her var det oprindeligt en form for høstfest. Siden da har højtiden spredt sig til hele verden, og mange danskere har taget den til sig. Børn er begyndt at gå fra hus til hus iført uhyggelig udklædning og råber højt: “Slik eller ballade!”. Højtiden bliver fejret med fester for både børn og voksne – og folk møder op i vilde udklædninger, mens festlokalet er pyntet drabeligt op. 

Når et Halloween kostume skitseres er det oftest med døden i centrum. Kostumer som døden med leen, vampyr, djævel, zombie og spøgelse er helt klassiske halloweenkostumer. 

Et uhyggeligt Halloween kostume til børn kan også både bruges til fastelavn og fødselsdagen/temafesten med Halloween tema.

Evil Eye Kostume Børn uhyggeligt halloween kostume til børn

Evil Eye kostume

Klæd dig ud som Evil Eye, dæmonen med det onde blik. Dette er det ideelle børnekostume, som er med til at sprede skræk og rædsel ved fastelavn eller halloween! Hvis du vil sprede skræk og rædsel til halloween, kan du nøjes med at hoppe i denne dragt! Vedkommende, der møder dit onde blik, vil blive paralyseret!

Find kostumet hos Coolstuff

 

Ghostly Ghoul Kostume Barn

Ghostly Ghoul Kostume Barn

Skræm vennerne med Ghostly Ghoul. Kostume til børn, som er perfekt til udklædningsfesten og Halloween! Manden med leen lusker rundt i skyggerne. Med selvlysende ribben bliver kostumet en succes til Halloweenfesten!

Find kostumet hos Coolstuff

 

Zombie Skolepige Kostume Børn

Uhyggeligt Halloween kostume til børn – Zombie Skolepige Kostume Børn

Uhyggeligt zombiekostume til børn – skolepigen, der blev forvandlet til en zombie! Perfekt till halloween! Her har vi alt andet end en uskyldig skolepige! Også skolen er blevet invaderet af zombier, og ingen er undsluppet! Det perfekte halloweenkostume!

Find kostumet hos CoolStuff

rødhætte zombie kostume til børn halloween kostume til pige

Uhyggeligt halloween kostume til børn – Rødhætte!

Ulven er ikke det farligste væsen, der lurer i skoven. Det kan denne lille Rødhætte bekræfte. Hun mødte en flok zombier på vej hen til bedstemor – og se, hvordan det gik! Så skræmmende har du aldrig før set Rødhætte! Hvor nuttet dit barn end er, er det svært ikke at se rigtig uhyggelig ud i denne dragt! Rødhætte-kostumet inkluderer en “sønderrevet”, blodstænkt kjole i rød silke med et fastsyet rød- og hvidternet forklæde samt med sølvgrå og sorte detaljer. Ved halsen er der partier med pailletbånd. Ærmerne består af pufærmer og et sønderrevet ærme. Over brystet er der røde silkebånd, der krydser hinanden, og i taljen er der en elastik, der er dækket af et sort, slidt stof samt et rødt silkebånd med sløjfe. Der medfølger også en rød silkehætte, der strækker sig ned til skuldrene og ser ødelagt ud forneden. Hætten tages over hovedet og lukkes med velcrobånd under hagen. På hætten sidder der sorte og sølvgrå stofstykker samt en rød sløjfe under hagen.

Find kostumet hos PartyKing

 

uhyggelig tvilling kostume til piger uhyggelig halloween kostume barn

Uhyggelig tvilling børnekostume

På en eller anden måde er det ofte børnene i gyserfilm, som er de mest uhyggelige, men hvad det skyldes, er svært at sige, sådan er det bare. Hvis du til Halloween vil spille dine naboer et sjovt puds, er det jo en perfekt lejlighed til at klæde dit barn ud i denne semiskræmmende kjole, når det er tid til Slik eller Ballade runden. Mal gerne lidt blodige detaljer også for at gøre udklædningen så skræmmende som muligt! 

Find kostumet hos PartyKing

 

DÆMON MED LYSENDE ØJNE BØRNEKOSTUME

DÆMON MED LYSENDE ØJNE – Halloween Kostume til børn

Hvis dit barn skal til halloweenfest, er det vigtigt at han eller hun har et passende kostume, som gør alt meget mere uhyggeligt. Dette dæmon-kostume giver i hvert fald dit ellers søde og skønne barn et rigtigt skræmmende look. Dæmon med Lysende Øjne Børnekostume består af en tunika, handsker og en maske med hue og lysende øjne. Batteri til øjnene medfølger. Kostumet er fremstillet i polyester og latex. Bukser og sko medfølger ikke. Kostumet kan eksempelvis bruges til en halloweenfest.

Find kostumet hos PartyKing

 

Fandt du det helt rigtige uhyggelige Halloween kostume til børn

uhyggeligt halloween kostume til børn uhyggelig kostume barn

Læs OGSÅ: Halloween kostumer til større børn og voksne.

Læs OGSÅ: Halloween kostumer til baby

Indlægget Uhyggelig Halloween kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

 

 

 

pinit fg en rect red 28 - Uhyggelig Halloween kostume til børn

3 meninger om “Uhyggelig Halloween kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!