He-man kostume til børn og voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du vild med 80’ernes helt store helt: He-Man – universets hersker?

Så er et He-Man kostume til børn og voksne lige sagen til den kommende udklædningsfest, festival, karneval eller sidste skoledag. 

He-Man er universets mægtigste mand. Til dagligt render han rundt på planeten Eternia, som den unge prins Adam, men kan i kraft af det sværd, som han har fået af den vise tryllekone fra Greyskull og sætningen: “I have the power”, forvandle sig til He-Man. Hans harmløse kæletiger forvandler sig samtidig til en frygtelig kampkat.

Sammen med sine kammesjukker fra Eternia, som også kan en hulens masse ting, kæmper han mod Skeletor og hans horder af onde fyre og fyr-inder.

Skeletor ligner en, der er kommet sig oven på en seriøs gang akne – han har ikke noget ansigt. Så det er nok derfor han er lidt småsur og konstant konspirerer om at overtage magten i universet. Skeletor bor til dagligt i Snake Mountain, hvor han tit og ofte samler sine horder af onde fyre og fyr-inder, hvorefter de drager ud og overtager universet – NOT.. De får hele tiden røvfuld af He-man og hans kammesjukker!

Filmen om He-Man er fra 1987. Den er legendarisk og hedder “Masters of the Universe”. I hovedrollen som He-Man findes den lige så legendariske Dolph Lundgren! Se, det var klasse, tilbage i 80’erne! Dolph Lundgren is his name and from Sweden he came.

Et He-Man kostume er oplagt som 80’er kostume til 80’er festen!

he-man kostume 1980erne kostume 80er kostume superhelte kostume ha-man universe actionhelt

He-Man kostume til voksne

Ud at forsvare planeten Eternia og Castle Grayskull mod ærkefjenden Skeletor! He-Man-kostumet inkluderer en hudfarvet heldragt med muskelvatterede arme og bryst, et fastsyet blåt og rødt brystbælte, røde bukser, røde håndled og røde skobetræk. Desuden indgår der et oppusteligt sværd.

Find kostumet hos Temashop

 

He-man kostume med muskler He-man voksenkostume 90er fest kostume 90er helt udklædning voksenkostume

He-man med muskler voksen kostume

90erne helt store voksenhelt, He-man! Kostumet som He-man består af en heldragt med muskler, en sixpack og et oppusteligt sværd. Tør du tage til 90er fest som He-man?

Find kostumet hos Temashop

he-man skeletor kostume til voksne he-man skelet udklædning til voksne 90er kostume til voksne superhelt udklædning til voksne

He-man skeletor kostume til voksne

Supersejt 90er kostume som He-man Skeletor der er vatteret med rå muskelmasse! Heldragt og maske er inkluderet.

Find kostumet hos Temashop

 

he-man kostume til børn he-man børnekostume he-man udklædning barn

He-man børnekostume

Lad dit barn være fødselsdags- eller udklædningsfestens helt egen superhelt i dette kostume, der forestiller den fiktive karakter He-Man – universets hersker!

Find kostumet hos Temashop

 

He-man skelet børnekostume He-man kostume til børn skeletor

Skeletor børnkostume

Kostume som He-man skeletor med muskler, heldragt og maske. Et oplagt fastelavnskostume med maske.

Find kostumet hos Temashop

 

LÆS OGSÅ: 80’er fest kostumer til voksne

LÆS OGSÅ: Elektronik kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Pac-Man kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Morphsuit kostumer til voksne

Indlægget He-Man kostume til børn og voksne indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!