Raya kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Kender du Raya? Raya er Disneys nyeste skud på stammen af seje Disney prinsesser der både er fine og yndige, men også er sej og superhelt. Er Raya det helt store hos Jeres prinsesse, så kan et Raya kostume gøre stor lykke. 

Disneys historie om Raya er filmen “Raya og den sidste drage”. Disney filmen byder på søde drager, et land i krig med andre regioner, ufred, fare og så selvfølgelig en prinsesse med ninja egenskaber og et kæmpe mod. Raya er supersej og kæmper for menneskeheden, men også for at få sin far igen. Hun får hjælp fra en sød og sjov drage og børn fra de andre lande. Og hjælp har Raya brug for, når hendes tidligere bedste ven bekæmper hende, for egen vindings skyld.  

Har du endnu ikke set Raya, så er det muligt fra 2021 på Disney+. 

Disneys Raya findes som Raya kostume og er oplagt til piger der ser en superhelt og en prinsesse i Raya. Raya er et skønt Disney kostume til fastelavn og til superhelte leg derhjemme. 

 

raya kostume disney kostume til piger raya udklædning disney raya kostume raya børnekostume disney fastelavnskostume 2021

Disney Raya kostume til børn

Übercool kriger prinsesse og ninja Raya. Kostumet er komplet og svarer til Rayas tøj, når hun tager afsted for at finde dragen Sisu. Raya børnekostume består af seje bukser og overdel med vest. 

Find kostumet hos Temashop

 

LÆS OGSÅ: Populære fastelavnskostumer til piger

LÆS OGSÅ: Merida (Modig) kostumer til piger

LÆS OGSÅ: Frost Anna kostume til børn

LÆS OGSÅ: Frost Elsa kostume til børn

 

Indlægget Raya kostume til børn indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!