Viking kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du vild med vikinger, nordisk mytologi og pirater?

Så er et viking kostume til voksne et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller kostumebal.

Vikingerne var datidens pirater i de nordiske lande. Faktisk var dannerne et folk af pirater i mange mange år. Men vikingerne var mere end røvende pirater på togt, de var også modige eventyrere, innovative bådebyggere, dygtige handelsfolk og gemene sørøvere. De danske vikinger havde store armbevægelser i datidens Europa, og deres levevis, kultur og rejser trækker dybe spor til nutidens Danmark. De danske vikinger er måske bedst kendt som de hedenske danere, der var skruppelløse nok til at plyndre kirker og klostre, men vikingesamfundet på vores bredegrader, var faktisk samfundsmæssigt og kulturelt set, meget avancerede. Vikingetiden dækker over perioden fra ca. 800-1050, og vikingerne levede hovedsageligt i Danmark, Sverige og Norge.

Vikingernes guder var de kendte guder fra Nordisk mytologi. Odin, Thor og de andre fra Asgård var dem man ofrede til, når man ønskede sig noget. Derfor hænger Nordisk Mytologi og Vikingerne uløseligt sammen. I vor tid er Thor, den mest kendte af de nordiske guder. Thor fra Asgård er nemlig blevet en Hollywood stjerne i form af superhelten Thor i Avengers filmene. Han er med både i filmen om Thor, men også når Avengers teamet af superhelte, skal redde verden, på det store lærred. En par andre kendte vikingetyper, fra samme tidsperiode, er de sjove Obelix og Asterix.

Et vikingekostume til voksne er ofte kendetegnet ved en hjelm med horn, en kappe og en ønske. Viking kostume til voksne er både for mænd og kvinder. Vikingekvinder er super seje og havde søde kjoler, sværd og skjold. Se de mange muligheder for vikingeudklædning til voksne nedenfor:

viking kostume til voksne vikingekostume til mænd nordisk vikingsudklædning mørk vikingekostume viking med kappe vikingeskæg

Vikingehøvding kostume

Er du den naturlige leder, eller vil du bare være konge over festen i år? Så er dette kostume ideel til dig. Inspireret af de seje vikingehøvdinger der ledte efter guld og rigdom på deres togter mod fjerne egne.  Pep kostumet op med et vildt vikinge skjold, et sværd og et seriøst vikingeskæg – så er du en krigerisk viking fra norden.- et fantastisk godt kostume.

Find vikingehøvding kostume hos Temashop

viking kostume til mand viking voksenkostume viking udklædning viking hjelm viking kappe

Viking udklædning

Føler du vikingeblodet i dine årer? Dette er et vikingekostume med ekstra alt. Perfekt når du skal til kostumefest. Med seje detaljer såsom kunstig pels og benvarmere er der ingen tvivl om, at det er dig, der er det store vikingeoverhoved. Viking Deluxe Kostume inkluderer en tunika med pelsdetaljer, et par bukser, et bælte, et par strømper/benvarmere i pels og en hjelm med horn.

Find kostumet hos Temashop

 

viking dronning kostume til kvinder viking udklædning dame viking hjelm kvinder viking kjole

Viking dronning kjole og vikingehjelm

Når man skal sejle over havene og plyndre byer, er det vigtigt at have en stærk leder, som altid er klar til kamp. Som vikingedronning er det tydeligt, at det er dig, der bestemmer, hvilke byer som skal nedbrændes og hvilke stormfulde have, der skal krydses. En perfekt udklædning til den, som vil se rigtig mægtig ud til kostumefesten! 

Find kostumet hos Temashop

viking kappe viking kostume mand viking hjelm

Vikingekappe

Kender du det, du er på vej ud på togt og lige pludselig opdager du, at du mangler din vikingekappe og hjelm? Frygt ej, for med dette sæt, kan du blive klar på 0,5. Klæd dig ud som en vaskeægte viking med denne flotte kappe og mega seje hjelm. Bemærk: sværd følger ikke med.

Find kostumet hos Temashop

 

viking kostume til voksne vikingekostume til mænd nordisk vikingsudklædning sej vikingekostume viking med kappe vikingeskæg

Sejt vikingekostume

En stor og mandig viking, klar til at tage ud på togt, så snart der er ofret gaver til de nordiske guder. Kostumet indeholder bluse, bukser, bælte, hjelm og støvlecovers. Fuldend kostumet med en vild viking vikingeparyk samt et våben.

Find det seje vikingekostume hos Temashop

tilbehør til viking kostume til voksne

Tilbehør til viking kostume til voksne

Enhver viking med respekt for sig selv har naturligvis en hjelm og et velpasset langt skæg med tilhørende langt hår. Der findes et stort udvalg af både vikingehjelme og vikingeskæg til voksne. Størt udvalg findes her hos Temashop

 

Fandt du det helt rigtige viking voksen kostume?

viking kostume til voksne viking kostume kvinde viking udklædning mand viking temafest viking hjelm viking sværd viking våben

 

SE OGSÅ: Viking kostume til børn

SE OGSÅ: Game of Thrones kostume til voksne

SE OGSÅ: Asterix kostume til voksne

SE OGSÅ: Asterix kostume til børn

Indlægget Viking kostume til voksne indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!