Obelix og Asterix kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med de to skøre venner Obelix og Asterix og den finurlige historiske verden? Så er et Obelix og Asterix kostume til børn, et oplagt kostume til det kommende karneval, fastelavn eller lej i hjemmet.

Tegneserien om Asterix og Obélix foregår i 50 f.Kr.; romerne har besat hele Frankrig på nær en lille gallerby, hvor seriens hovedperson — den gæve lille galler Asterix — bor. Gallerne elsker at slås og spise vildsvin, og de henter uovervindelig styrke i druiden Miraculix’ trylledrik.

Asterix sendes i hvert album på farefulde missioner i det store Romerrige, sammen med Obelix og dennes lille hund Idefix. Obelix er meget tyk, godmodig og lidt naiv, og fordi han faldt i gryden med trylledrik som spæd, har han konstant superkræfter og er derfor nyttig i kampen mod romerne. Andre gennemgående figurer er landsbyhøvdingen Majestix og den umusikalske barde Trubadurix.

 

asterix budget kostume til børn asterix børnekostume asterix kostume barn

Asterix budget kostume

Se der! De romerske soldater nærmer sig. Forvandl dig til Asterix i en fart med denne smarte dragt. Få fat i din bedste ven Obelix og skynd jer afsted, så I kan forsvare de galliske byer. Det er gallerne versus de romerske soldater! Kostumet forestiller karakteren Asterix. I pakken indgår selve dragten med røde bukser og en gul og sort trøje samt et bælte. 

Find kostumet hos Temashop

 

SE OGSÅ: Viking kostume til børn

SE OGSÅ: Gladiator kostume til børn

SE OGSÅ: Asterix og Obelix kostume til voksne

Indlægget Asterix og Obelix kostume til børn indeholder affiliatelinks

2 meninger om “Obelix og Asterix kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!