Obelix og Asterix kostume til børn

Har du et barn der er vild med de to skøre venner Obelix og Asterix og den finurlige historiske verden? Så er et Obelix og Asterix kostume til børn, et oplagt kostume til det kommende karneval, fastelavn eller lej i hjemmet.

Tegneserien om Asterix og Obélix foregår i 50 f.Kr.; romerne har besat hele Frankrig på nær en lille gallerby, hvor seriens hovedperson — den gæve lille galler Asterix — bor. Gallerne elsker at slås og spise vildsvin, og de henter uovervindelig styrke i druiden Miraculix’ trylledrik.

Asterix sendes i hvert album på farefulde missioner i det store Romerrige, sammen med Obelix og dennes lille hund Idefix. Obelix er meget tyk, godmodig og lidt naiv, og fordi han faldt i gryden med trylledrik som spæd, har han konstant superkræfter og er derfor nyttig i kampen mod romerne. Andre gennemgående figurer er landsbyhøvdingen Majestix og den umusikalske barde Trubadurix.

 

obelix kostume til børn stærk mand kostume til børn galler børnekostume

Obelix udklædning

Asterix og Obelix – godhjertet og stærke Obelix, er et alternativ til det klassiske vikingekostume. Et sjovt og farverigt kostume. I gang med armbøjningerne! Der skal styrke og muskler til, hvis Obelix kostumet skal blive en succes. 

Find Obelix kostumet hos Temashop

 

klassisk obelix børnekostume luksus obelix kostume til børn

Obélix kostume til børn

Obelix er den store, rødhårede kæmpe med overskæg, der slås mod romerne sammen med Asterix. Obelix trillede som lille ned i gryden med trylledrik, og er derfor bomstærk. Dette Obelix kostume til børn er under officiel licens af Asterix og Obelix™ og består af en dragt, et bælte, en hjelm, overtrækssko og et skæg. Dette kostume er fremstillet i polyester formet som en dragt med fyld. Overdelen er uden ærmer og underdelen er i blå og hvide striber. Bæltet er grønt med et gult spænde, hjelmen er frå i mousse. Overtrækskoene er brune og det medfølgende skæg holdes på en med elastik

 

Find kostumet hos Vegaoo

 

asterix budget kostume til børn asterix børnekostume asterix kostume barn

Asterix budget kostume

Se der! De romerske soldater nærmer sig. Forvandl dig til Asterix i en fart med denne smarte dragt. Få fat i din bedste ven Obelix og skynd jer afsted, så I kan forsvare de galliske byer. Det er gallerne versus de romerske soldater! Kostumet forestiller karakteren Asterix. I pakken indgår selve dragten med røde bukser og en gul og sort trøje samt et bælte. 

Find kostumet hos Temashop

 

asterix kostume til børn asterix børnekostume

Asterix komplet børnekostume

Er det tid til en kamp mod de stædige romere – igen? Hop i dette galliske kostume, snup en slurk trylledrik, og du er klar til kampfesten! Dette Astérix kostume til børn er under officiel licens af Astérix og Obélix™.  Dette kostume består af en overdel, bukser, hjelm, bælte, overtrækssko, og dunk, et sværd og overskæg. Astérix er klædt i en ærmerøs sort top, røde bukser med elastik i taljen til din komfort, et grønt og gult bælte, prydet med sin magiske drik, en skede og et sværd. De brune overtrækssko, skæget der holdes på med elastik er med til at fuldende dette kostume. Hop en tur tilbage i tiden og forvandel dig til en figur fra den kendte tegneserie. 

Find kostumet hos Vegaoo

 

obelix børnekostume obelix viking kostume

Obelix børnekostume

Trylledrik! Klæd dig ud som en galler, og kæmp mod de romerske soldater. I den her dragt bliver du den stærke Obelix. Da Obelix var lille, faldt han ned i en trylledrik, som gav ham overnaturlig styrke. Nu kæmper han sammen med Asterix for at beskytte de galliske byer mod romerne. Obelix Børnekostume Budget er et par sorte- og hvidstribede bukser med seler og et grønt bælte, en hjelm med to røde fletninger og et rødt overskæg.

Find kostumet hos Partyking

 

billigt fastelavnskostume asterix børnekostume

Flot Asterix kostume til mænd

Frem med trylledrikken! Dette Asterix kostume til børn er under officiel licens af Asterix og Obelix™. Kostumet består af en hjelm, et skæg, en overdel og bukser. Dette hjelm er fremstillet i polyester mousse for maximal komfort. Hjelmen er sølvfarvet med falske fjer på siden for at gøre den så realistisk som mulig. Et gult overskæg er ligeledes med i dette sæt. Perfekt kostume til at forvandle dig til Asterix fra tegneserien. Kostumet består af en sort overdel med korte ærmer og et falsk bælte i gult og grønt. Bukserne er røde med elastik i taljen og ankler. 

Find kostumet hos Vegaoo

 

lillefix børnekostume asterix kostume til piger

Lillefix kostume til piger

Magnifix! Dette lillefix kostume til piger er under officiel licens af Asterix og Obelix™. Kostumet består af en overdel samt nederdel (paryk og sko medfølger ikke). Overdelen er blå med korte ærmer og hvide striber. Den øverste og nederste stribe er efterfuglt af en sort stribe. Nederdelen er hvid med en lyseblå stribe for enden. 

 

Find kostumet hos Vegaoo

 

lillefix kostume til piger asterix kostume til piger

Lillefix børnekostume

Pas på trylledrikken! Den smukkeste af dem alle! Dette Lillefix kostume til piger er under officiel licens af Asterix og Obelix™. Dette Lillefix kostume består af en kjole (paryk er ikke inklusiv). Denne kjole forvandler dig til Lillefix fra tegnefilmen. Kjolen har en blå overdel med sorte kanter og en hvid underdel med en blå stribe for neden. Kjolen er uden ærmer og når til fødderne. 

 

Find kostumet hos Vegaoo

 

SE OGSÅ: Viking kostume til børn

SE OGSÅ: Gladiator kostume til børn

SE OGSÅ: Asterix og Obelix kostume til voksne

Indlægget Asterix og Obelix kostume til voksne indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Obelix og Asterix kostume til børn

2 meninger om “Obelix og Asterix kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!