Toy Story kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med Toy Story,  så er et Toy Story kostume til børn da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Den første Toy Story film har efterhånden en del år på bagen. Toy Story er en animeret amerikansk film fra 1995 og filmhistoriens første, fuldt genererede 3D spillefilm. Toy Story handler om drengen Anders’ legetøj, der bliver levende, når han ikke er i værelset. Siden den første film er det blevet til 2 mere og eftersigende skulle Toy Story 4 blive en realitet her i 2017. Der er derfor ikke nogle tvivl om at denne Disney Pixar film er en stor succes hos det yngre publikum.

Har du et barn der er helt vild med Toy Story og som drømmer om at klæde sig ud som de populære figurer fra Toy Story, så har vi fundet lidt eksempler på det perfekte Toy Story kostume til børn.

Toy Story udklædning er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Toy Story tema eller til leg i hjemmet. Der er efterhånden lavet mange forskellige bud på et flot Toy Story kostume til børn:

Woody Toy Story udklædning til børn 281x450 - Toy Story kostume til børn

Woody Toy Story udklædning til børn

Woody er en populær karakter hos mange børn. Har du et barn der også er helt vild med Woody? Så er dette kostume helt perfekt både til leg i hjemmet og fastelavnsfesten.

Find kostumet hos Eurotoys

Woody kostume - Toy Story kostume til børn

Woody børne kostume

Heldragt med print og cowboy hat. Her får du et flot Woody kostume, som den lille Toy Story fan helt sikkert bliver glad for. Kostumet består af en heldragt med print og en cowboyhat, så man ligner en ægte cowboy.

Find kostumet hos Temashop eller Find kostumet hos Coolshop

 

Skærmbillede 2017 08 30 kl. 15.28.46 - Toy Story kostume til børn

Toy Story Woody Kostume Børn

Toy Story er en fanstastisk film omkring en lille dreng og hans legetøj. Woody og hans venner ender med at blive sat væk når drengen bliver ældre, og det vil legetøjet ikke finde sig i, så de gør hvad de kan for at vinde ham tilbage igen.

Find Toy Story Woody kostumet hos PartyKing

 

oppustelig rex kostume toy story 4 udklædning fastelavnskostume til børn

 

 

Oppustelig Rex kostume – fra Toy Story 4

En tyrannosaurus Rex har måske ikke så lange arme, men han er hurtig i benene og har virkelig skarpe tænder. Ankom til festen eller fødselsdagen som en cool dinosaur – som Rex fra Toy Story 4. Dette oppustelige kostume vil blive en kæmpe succes.

Find kostumet hos PartyKing

 

Toy story 4 rex oppustelig toy story 4 kostume grønt kostume til børn dinosaur kostume rex kostume

Oppustelig Rex – fastelavnskostume til Toy Story 4 fans!

Ankom til udklædningsfesten forklædt som dinosaur, men ikke en hvilken som helst dinosaur, men en stor, grøn kæmpedinosaur. Denne oppustelige dinosaurdragt er så cool og bliver en succes til fødselsdagsfesten eller fastelavn. Fantastisk Rex kostume!

Find kostumet hos PartyKing

 

 

lille buzz lightyear kostume 321x450 - Toy Story kostume til børn

Buzz Lightyear kostume

Går du rundt og føler dig som en ægte astronaut og er du kæmpe fan af Toy Story? Så er dette Buzz Lightyear kostume helt perfekt! Vær helten i denne søde og sjove historie om Andys legetøj, der kommer til live, når der eer brug for det 😉 Drag mod det uendelige univers med alle dine venner – måske Woody vil med?

Find kostumet hos Temashop eller Find kostumet hos PartyKing eller Find kostumet hos Coolshop

 

buzz lightyear kostume til børn 299x450 - Toy Story kostume til børn

Deluxe Buzz Lightyear kostume

Mod det uendelige univers! Husker du også denne sætning. Toys Story fortæller en smuk historie om en dreng om hans legetøj som kommer ud på et stort eventyr. Buzz Lightyear er med til at redde dagen og fører an når det ser sort ud.

Find det hos Temashop

toy story jessie kostume 338x450 - Toy Story kostume til børn

Toy Story Jessie kostume

Jessie er en fiktiv karakter fra Pixar-filmene Toy Story 2, Toy Story 3 og Toy Story 4. Jessie kommer fra den samme legetøjsserie som Woody. Kostumet indeholder heldragt og hat.

Find kostumet hos Temashop

 

Toy story bo peep kostume til børn 287x450 - Toy Story kostume til børn

Bo Peep børnekostume

Bo Peep er en fiktiv karakter i Toy Story-franchisen skabt af Pixar. Karakteren udtrykkes af Annie Potts. Bo optræder i de to første film som en støttende karakter, skildret som kærlighedsinteresse for hovedpersonen, Sheriff Woody. Kostumet består af heldragt, vendbar kappe og hårpynt. 

Find kostumet hos Temashop eller Find kostumet hos PartyKing


Skærmbillede 2019 01 02 kl. 10.28.34 528x1024 - Toy Story kostume til børn

Alien Toy Story kostume

Har du set Toy Story filmen, så har du selvfølgelig også set de søde små aliens i grøn med 3 øjne og er små og tykke. Med dette kostume kommer du til at ligne en af de 3 søde rumvæsen fra tegnefilmen.

Find kostumet hos Temashop

Skærmbillede 2018 01 18 kl. 00.24.19 1024x446 - Toy Story kostume til børn

 

Tilbehør til Toy Story kostume til børn

 

LÆS OGSÅ: Captain America kostume til børn

SE OGSÅ: Astronaut kostume til børn

SE OGSÅ: Cowboy kostume til børn

Indlægget Toy Story kostume til børn indeholder affililiatelinks

pinit fg en rect red 28 - Toy Story kostume til børn

2 meninger om “Toy Story kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!