Mumie kostume til voksne

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS
Skal du klædes ud til Halloween eller elsker du bare det gamle Egypten og uhygge, så er et mumie kostume til voksne, den oplagte udklædning til den kommende halloween- eller temafest.

I det gamle Egypten, sluttede livet ikke med døden. Sjælene, “Ka’en” og “Ba’en”, levede videre, men ville dø, hvis legemet forsvandt. Derfor begyndte egypterne ca. 2700 f.Kr. at balsamere de døde og de uhyggelige mumier blev en realitet. Teknikken blev hele tiden forbedret, og den nåede sit højdepunkt ca. 800 f.Kr.

Indvoldene blev fjernet gennem et snit i venstre side, men hjertet skulle blive på sin plads. Undertiden blev hjernen også fjernet. Kroppen blev derefter dækket med natron. En måned senere blev den tørrede krop smurt over med lak, og der blev hældt lak ind i kroppen. De tørrede indvolde blev lagt tilbage i kroppen eller begravet i fire såkaldte “kanope-krukker”, hvis låg var dekoreret med gudehoveder.

Den næste måned gik med at svøbe mumien i hørlærred. Det var ofte slidt tøj, der blev genbrugt. Hele ritualet skulle i alt tage præcis 70 dage. Der blev ofte lagt amuletter mellem bandagerne. Den vigtigste amulet lignede en skarnbasse, en såkaldt hjerte-skarabæ, der skulle beskytte den døde ved Osiris’ domstol.

Den færdige mumie blev lagt i en eller flere kister, anbragt inden i hinanden, alt efter hvad familien havde midler til.

Et mumie kostume til voksne består altså af bandagelignede tekstil svøbt om hele kroppen, eventuelt med amuletter i mellem lagene og med et synligt snit i venstre side samt i hovedet (hvis hjernen er fjernet). 

Mumie udklædningskostume til voksne kan både bruges til fastelavn Halloween og fødselsdagen/temafesten med Egypten tema. Der findes mange forskellige mumie kostumer til voksne, både til mænd og kvinder. Se udvalget nedenfor:

 

Skærmbillede 2018 08 31 kl. 22.55.26 864x1024 - Mumie kostume til voksne

Mumie voksen kostume

Bliv en skræmmende mumie til Halloween med dette uhyggelige kostume. Gå stift som en mumie og forskræk dine venner!

Find Mumie voksen kostume hos Temashop

 

Oppustelig mumie kostume - Mumie kostume til voksne

Oppustelig Mumie kostume

Mumien er på fri fod, og den er på jagt efter Faraoen. Det er dog ikke for at gøre ham fortræd, men fordi at han bliver ved med at stikke af fra pyramiderne. Kostumet kan holde luft helt op til 7 timer, og bruger 4x AA batterier.

Find kostumet hos Temashop

 

mumie kostumet til voksne tilbehør

Tilbehør til uhyggeligt mumie kostume til voksne

  1. Du kan sagtens være både pæn og se død ud. Med dette special effekt sæt kan du sminke dig til en uhyggelig mumie til fastelavn eller Halloween festen. Mumie sminkesæt indeholder instruktion, flydende latex, badage og farveblyanter til hud. Find ansigtsmaling hos Temashop.
  2. Husk at en mumie har fået fjernet sine organer via et snit i venstre side og i hovedet. Pynt dit kostume med falsk blod der kan sprayes direkte på kostumet. Find blod på sprayflaske hos Temashop

Hvilket Mumie kostume til voksne leder du efter?

collage 38 1024x410 - Mumie kostume til voksne

mumie kostume til voksne mumie udklædning halloween kostume til voksne egyptisk kostume til mænd hvidt kostume voksne halloween udklædning kostumeuniverset

LÆS OGSÅ: Mumie kostume til børn

SE OGSÅ: Dracula kostume til voksne

SE OGSÅ: Dødens brud kostume til voksne

SE OGSÅ: 1001 nat kostume til voksne

SE OGSÅ: Farao kostume til voksne

SE OGSÅ: Oliesheik kostume til voksne

SE OGSÅ: Hvide kostumer til voksne

SE OGSÅ: Halloween jakkesæt til voksne 

 

Indlægget Mumie kostume til voksne indeholder affiliatelinks

Kilde: Natmus.dk

 

3 meninger om “Mumie kostume til voksne

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!