Alien kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med rumvæsner, ufoer og liv i det universet? Så er et Alien kostume til børn det oplagte kostume til den kommende halloween- eller fastelavnsfest.

Et Alien kostume til børn er perfekt på både til udklædningsfesten og til leg i hjemmet.

Tror du på aliens? Der er meget delte meninger i verden om der findes rumvæsner eller ej. Igennem masser af år er de blevet lavet en masse film om aliens, fra Spielbergs kendte E.T. til de kloge aliens i ‘Arrival’.

Et rumvæsen også kaldt en alien er en udenjordisk eller fremmede er enhver udenjordisk livsform; en livsform, der ikke stammer fra Jorden. Ordet udenjordisk betyder “uden for Jorden”.

Galaksen er så stor og gammel, at det er usandsynligt, at kun Jorden rummer intelligent liv. Galaksen er så gigantisk stor med potentiale for utallige beboelige planeter, at det ville være mærkeligt, hvis Jorden er det eneste sted, hvor livet er opstået. Ligesom universet er så gammelt, at livet har haft gode betingelser for at udvikle sig.

Men hvis der findes liv andre steder end på Jorden, hvordan vil det så se ud? I filmen ‘Arrival’ ligner de kloge blæksprutter, og i ‘Edge of tomorrow’ er de farlige monstre med lange tentakler og i E.T. er lavet som en sød karakter med et gevaldigt hoved.

Da man ikke har nogen klare beviser på om der lever rumvæsener og hvordan de ser ud, findes der mange forskellige fortolkninger. Hvilket også giver en masse forskellige udgaver af et alien kostume til børn:

 

rumvæsen kostume alien kostume rum børnekostume

Rumvæsen kostume til baby og de mindste børn

Vi troede aldrig at det ville ske, men når du er iført dette kostume kan vi ikke rende fra sandheden mere, der er liv i rummet, og nu også på jorden! Med dette søde rumvæsen babykostume får du folk til at måbe af forbløffelse når de for første gang sætter øjnene på en vaskeægte alien. Kostumet findes i størrelse 1-4 år og består af kjole, leggings, armbånd og hårbøjle.

Find kostumet hos Temashop

 

toy story kostume til børn 325x450 - Alien kostume til børn

Toy Story Alien kostume

Har du set Toy Story filmen, så har du selvfølgelig også set de søde små aliens i grøn med 3 øjne og er små og tykke. Med dette kostume kommer du til at ligne en af de 3 søde rumvæsen fra tegnefilmen.

Find kostumet hos Temashop

 

alien hersker alien konge kostume alien maske halloween kostume til børn

Alien konge kostume

Skal der rasles til halloween? Så bliv klædt ud som en lille Alien hersker i dette smarte rumvæsenkostume bestående af lang karakteristisk kåbe med hætte og maske.

Find kostumet hos Temashop

 

rumvæsen børnekostume 338x450 - Alien kostume til børn

Rumvæsen børnekostume

Sjov Alien eller rumvæsen heldragt i grøn til børn. Dragten har sjov følehorns detalje og skøre øjne på hætten. Perfekt og anderledes kostume til fastelavn.

Find kostumet hos Temashop

 

alien kostume til børn alien børnekostume med maske halloween kostume til børn

Alien kostume med helmaske

Alien rumvæsen kostume til børn med flot helmaske. Kostumet består af en heldragt med et stort Alien ansigt maske. Findes i størrelser fra 5 år til 11 år. Et lidt farligt og sjovt halloween kostume til børn der skal ud og trick n trick i forbindelse med Halloween.

Find kostumet hos Temashop

alien kostume til 2 årig alien udklædning 3 år

Ikke farligt alien kostume til familiens mindste

Sødt lilla alien kostume til familiens mindste rumvæsener! Kostumet findes i str 80-128 og består er fine skinnende lilla bukser med kjole bluse, armbånd og fint hårbånd. Klar til Halloween!

Find kostumet hos Temashop

 

alien kidnapning børnekostume sjovt halloween kostume til børn

Alien kidnapning børnekostume

Pas på! Der er nogle aliens på fri fod, og de er ikke bange for at snuppe små børn, der er uden opsyn. Kostumet indeholder heldragt med alien og pige i nattøj. Findes i størrelser fra 4-12 år. 

Find kostumet hos Temashop

 

alien kjole rumvæsen kostume til piger halloween kostume til pigeer

Rumvæsen pige børnekostume

Vi troede aldrig at det ville ske, men når du er iført dette kostume kan vi ikke rende fra sandheden mere, der er liv i rummet, og nu også på jorden! Skal du til Alien / Out of Space temafest kan du overveje dette søde rumvæsen til børn.

Find kostumet hos Temashop

 

 

Fandt du det Alien kostume til børn du ledte efter?

alien kostume til børn - Alien kostume til børn

halloween kostume til børn novistars kostume novi stars kostume novi stars tøj alien børnekostume halloween kostume til piger

LÆS OGSÅ: Alien kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Novi Stars kostume til børn

LÆS OGSÅ: Star Wars kostume til børn

LÆS OGSÅ: Astronaut kostume til børn

 

Indlægget Alien kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

En mening om “Alien kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!