Alien kostume til børn

Har du et barn der er vild med rumvæsner, ufoer og liv i det universet? Så er et Alien kostume til børn det oplagte kostume til den kommende halloween- eller fastelavnsfest.

Et Alien kostume til børn er perfekt på både til udklædningsfesten og til leg i hjemmet.

Tror du på aliens? Der er meget delte meninger i verden om der findes rumvæsner eller ej. Igennem masser af år er de blevet lavet en masse film om aliens, fra Spielbergs kendte E.T. til de kloge aliens i ‘Arrival’.

Et rumvæsen også kaldt en alien er en udenjordisk eller fremmede er enhver udenjordisk livsform; en livsform, der ikke stammer fra Jorden. Ordet udenjordisk betyder “uden for Jorden”.

Galaksen er så stor og gammel, at det er usandsynligt, at kun Jorden rummer intelligent liv. Galaksen er så gigantisk stor med potentiale for utallige beboelige planeter, at det ville være mærkeligt, hvis Jorden er det eneste sted, hvor livet er opstået. Ligesom universet er så gammelt, at livet har haft gode betingelser for at udvikle sig.

Men hvis der findes liv andre steder end på Jorden, hvordan vil det så se ud? I filmen ‘Arrival’ ligner de kloge blæksprutter, og i ‘Edge of tomorrow’ er de farlige monstre med lange tentakler og i E.T. er lavet som en sød karakter med et gevaldigt hoved.

Da man ikke har nogen klare beviser på om der lever rumvæsener og hvordan de ser ud, findes der mange forskellige fortolkninger. Hvilket også giver en masse forskellige udgaver af et alien kostume til børn:

alien kostume til piger halloween kostume til piger novi stars halloween kostume

Novi Stars – Alie kostume til piger

Novi Stars er en serie af alien dukker, der gerne vil være mennesker. Alie Lectric er en af modedukkerne fra Novi Stars og hun vil gerne lære hendes venner på jorden, at tænke som en stjerne. Klæd dig ud som den søde Alie Lectric fra Novi Stars i denne flotte kjole med tilhørende leggings.

Find kostumet hos Temashop

 

nova stars kostume til børn

Novi Stars er en serie af alien dukker, der gerne vil være mennesker. Lille Ari Roma er en af hovedkaraktererne i Novi Stars. Klæd dig ud som Ari Roma i dette gennemførte kostume.

Find kostumet hos Temashop

 

nova stars kostume til børn pink

Lille Mae Tallick børnekostume

Novi Stars er en serie af alien dukker, der gerne vil være mennesker. Lille Mae Tallick er en af hovedkaraktererne i Novi Stars og hendes største ønske er, at blive popstjerne. Klæd dig ud som lille Mae Tallick i dette flotte og gennemføre kostume.

Find kostumet hos Temashop

 

toy story kostume til børn 325x450 - Alien kostume til børn

Toy Story Alien kostume

Har du set Toy Story filmen, så har du selvfølgelig også set de søde små aliens i grøn med 3 øjne og er små og tykke. Med dette kostume kommer du til at ligne en af de 3 søde rumvæsen fra tegnefilmen.

Find kostumet hos Temashop

 

alien hersker alien konge kostume alien maske halloween kostume til børn

Alien konge kostume

Skal der rasles til halloween? Så bliv klædt ud som en lille Alien hersker i dette smarte rumvæsenkostume bestående af lang karakteristisk kåbe med hætte og maske.

Find kostumet hos Temashop

 

rumvæsen børnekostume 338x450 - Alien kostume til børn

Rumvæsen børnekostume

Sjov Alien eller rumvæsen heldragt i grøn til børn. Dragten har sjov følehorns detalje og skøre øjne på hætten. Perfekt og anderledes kostume til fastelavn.

Find kostumet hos Temashop

rumvæsen kostume til børn 422x450 - Alien kostume til børn

Rumvæsen kostume til børn

Har du tænkt på, hvordan det mon er at være et rumvæsen? Nu behøver du ikke at tænke mere – for med dette kostume kan du blive forvandlet om til et rumvæsen på 0,5. Kostumet består af en heldragt og maske og er helt perfekt til fastelavn.

Find kostumet hos Temashop

oppusteligt alien børnekostume 450x450 - Alien kostume til børn

Oppusteligt alien børnekostume

Har dit barn svært ved at bestemme sig for en udklædning til slik-eller balladeturen til halloween? No problemos! Vi lover, at dit barn vil få vildt meget slik iklædt denne sjove aliendragt! For hvem har lyst til, at et rumvæsen skal finde på narrestreger? Så kan hvad som helst jo ske!
Oppustelig Alien Børnekostume er en oppustelig, grøn aliendragt med et stort hoved, som gør den ekstra sjov. Der er elastik ved ærme-og benlukningen samt i ansigtsåbningen, så luften holdes på plads.

Find kostumet hos Partyking

 

zombie alien halloween karantæne udklædning børnekostume

Alien i karantæne – Halloween kostume med maske

Dit barns venner har klædt sig ud som zombier og aliens og tror, at de kommer til at kunne skræmme alle og enhver, men åh, hvor er de forkert på den. Når dit barn dukker op til udklædningsfesten som en person, der jager og forsker i aliens og andre grimme væsner, vil det være tydeligt, hvem der er den mest skræmmende person til halloween-festen!

Find kostumet hos PartyKing

 

alien kostume til børn alien børnekostume med maske halloween kostume til børn

Alien kostume med helmaske

Alien rumvæsen kostume til børn med flot helmaske. Kostumet består af en heldragt med et stort Alien ansigt maske. Findes i størrelser fra 5 år til 11 år. Et lidt farligt og sjovt halloween kostume til børn der skal ud og trick n trick i forbindelse med Halloween.

Find kostumet hos Temashop

 

alien kjole rumvæsen kostume til piger halloween kostume til pigeer

Rumvæsen kostume til piger

Kostumet består af en fin alien kjole med grøn bluse og øreclips, der alt i alt udgør dette sove og ikke farlige halloween kostume til piger. Alien børnekostume til piger der er oplagt til Halloween festen!

Find kostumet hos Temashop

 

alien kostume til 2 årig alien udklædning 3 år

Ikke farligt alien kostume til familiens mindste

Sødt lilla alien kostume til familiens mindste rumvæsener! Kostumet findes i str 80-128 og består er fine skinnende lilla bukser med kjole bluse, armbånd og fint hårbånd. Klar til Halloween!

Find kostumet hos Temashop

 

 

alien kostume til toddler alien udklædning børn rumuhyr kostume alien børnekostume

Alien børnekostume

Sejt og spændende inspektagtigt alien kostume til børn. Kostumet indeholder et skjold med stropper og lukning bagpå. Skjoldet har hætte og mange fine detaljer som f.eks. følehorn og et linsende blåt metallic look. Handsker er inkluderet. Kostumet fås i str 3-8 år.

Find kostumet hos Børnenes Kartel

 

Fandt du det Alien kostume til børn du ledte efter?

alien kostume til børn - Alien kostume til børn

halloween kostume til børn novistars kostume novi stars kostume novi stars tøj alien børnekostume halloween kostume til piger

LÆS OGSÅ: Alien kostume til voksne

LÆS OGSÅ: Novi Stars kostume til børn

LÆS OGSÅ: Star Wars kostume til børn

LÆS OGSÅ: Astronaut kostume til børn

 

Indlægget Alien kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Alien kostume til børn

En mening om “Alien kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!