Kostumer til valentinsdag

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du inviteret til fest på årets mest romantiske dag, nemlig Valentinsdag? Så er kostumer til Valentinsdag lige sagen.

Kostumer til valentinsdag er kostumer der udstråler kærlighed og et kostume som også sagtens kan bruges til flere andre anledninger.

Når valentinsdag nærmer sig, begynder butikkerne at pynte op med hjerter. Blomsterhandlerne køber ekstra stort ind og chokoladerne lægges i røde æsker med bånd, som sættes helt frem i vinduerne.

D. 14. februar er også bedre kendt som Valentinsdag og over de seneste 20 år blevet mere populær i Danmark. Spørgsmålet om, hvornår det er valentinsdag, bliver imidlertid ikke svært at svare på, for valentinsdag falder på samme dato hvert år. Den 14. februar skal du derfor stå klar med kærlighedserklæringer til din udkårne. Det betyder, at valentinsdag også altid ligger i den 2. uge i februar

På selve dagen er det blevet normalt at forelske par udveksler kort, blomster, chokolade eller andre former for kærlige gaver. Mange fejrer også dagen med en romantisk middag med deres livs udkårne.

Hvordan startede Valentinsdag?

Selvom dagen er et forholdsvist nyt fænomen i Danmark, er den er en fasttømret tradition i USA, hvor der årligt sendes mere end 192 millioner valentinskort. Valentinsdag er altid den 14. februar og er opkaldt efter Sankt Valentin af Rom, der angiveligt led martyrdøden ved halshugning den 14. februar omkring år 269 e.Kr., fordi han ikke ville afsværge sig kristendommen. Kejseren i Rom havde forbudt folk at gifte sig, fordi han mente, at gifte mænd simpelthen var dårlige krigere! Det var ikke et forbud, der faldt i god jord hos folket, og Valentin viede derfor folk i smug. Men det blev opdaget, Valentin blevet fængslet og siden dræbt for sin ulydighed.

Mens han sad fængslet knyttede han venskab med sin fangevogters blinde datter. Ved et mirakel lykkedes det ham at gøre hende seende, hvorefter fangevogteren og hans familie omvendte sig til kristendommen.

Da Valentin blev ført ud til sin henrettelse efterlod han et afskedsbrev til sin veninde – en gestus, som har fået en romantisk fortolkning.

På valentinsdag æres Skt. Valentin for at have hjulpet forelskede par med at blive gift, og som tak husker parrene at give hinanden gaver og kærlighedserklæringer.

Valentinsdag kan fejres på mange måder, en af dem er at holde en fest med Valentin tema. Skal du til valentinsfest, skal du selvfølgelig klædes ud i kostume der stråler af kærlighed. Vi har samlet de bedste bud på valentins kostumer, så du kan blive klar til fest:

Kostumer til Valentinsdag

Amor kostume til voksne 450x450 - Kostumer til valentinsdag

Amor kostume

Amor er den romerske kærlighedsgud, søn til gudinden Venus, som flyver omkring og spreder kærlighed blandt os dødelige. Du som har oplevet kærlighed ved første blik kan sikkert vidne om at det føles som at blive ramt af en kærlighedspil. Hvem ved, måske var det Amor som var et smut forbi!
Amor Kostume består af en hvid tunika med et rødt tryk af guden Amor på brystet, et beige bælte og vinger. Herrekostumet er fremstillet i polyester. Den kan eksempelvis bruges til en kostumefest eller en anledning på Valentinsdag.

Find kostumet hos Partyking

emoji hjerte kostume til voksne 450x450 - Kostumer til valentinsdag

Emoji hjerte kostume

Spred lidt kærlighed i dette stilfulde kostume. Et simpelt men smart outfit til halloweenfesten. Perfekt til den, der sender hjerter i hver sms, eller som har lyst til at flirte lidt ekstra denne aften.  Her får du et kostume, der forestillet et emoji-hjerte. Bagsiden har den samme farve som forsiden. Den er nem at tage på ved at trække den over hovedet.

Find kostumet hos Partyking

opposuits jakkesæt med hjerter 450x450 - Kostumer til valentinsdag

Opposuits jakkesæt til kvinder

Suit up til valentinsdags-middagen på restauranten eller det romantiske arrangement med dette kærlighedsfulde jakkesæt. Ud over at du kommer til at se rigtig elegant ud, bliver du også aftenens kærlighedsspreder. Ganske enkelt et super stilet damejakkesæt, perfekt til stunder, som står i kærlighedens tegn! OppoSuits Queen of Hearts Kostume består af en elegant jakke med lukning fortil og to forlommer samt en matchende nederdel. Damejakkesættet et hvidt med en masse røde hjerter i et muntert udseende. Lovely!

Find kostumet hos Partyking

Romantiske kostumer til Valentinsdag

Kostumer til valentinsdag - Kostumer til valentinsdag

SE OGSÅ: Sygeplejerske kostume til voksne

SE OGSÅ: Klokkeblomst kostume til voksne

SE OGSÅ: Engel kostume til voksne

Indlægget Kostumer til Valentinsdag indeholder affiliatelinks

Kilde: 1001 Gaveideer

 

En mening om “Kostumer til valentinsdag

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!