Scooby Doo kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med Scooby Doo tegnefilm? Så er et Scooby Doo børnekostume til børn det perfekte kostume til den kommende fastelavnsfest.

Scooby-Doo er en amerikansk tegnefilms-figur, der optræder i tegnefilmsserien Scooby-Doo. Han så første gang dagens lys i 1969, da den første serie om Scooby-Doo i tv-serien Scooby-Doo, hvor er du!. Senere er der lavet flere tv-serier og film med ham. Scooby Doo er altså fra os voksnes tid som børn. I 2002 blev Scooby-Doo filmatiseret , bl.a. med skuespillerne Freddie Prinze Jr, Sarah Michelle Gellar, Matthew Lillard, Linda Cardellini, Rowan Atkinson, Isla Lang Fisher og Miguel A. Núñez Jr.

Scooby Doo er fortsat populær, for både børn og voksne og udbuddet af kostumer med Scooby Doo, finder du her:

scooby doo børnekostume scooby doo fastelavnskostume scooby doo heldragt

Scooby Doo børnekostume – Heldragt

Scooby-Doo-kostumet inkluderer en blød og brun fleecedragt med en fastsyet hale og en lynlås fortil. Til kostumet medfølger der også et blå/gult hundehalsbånd rundt om kraven med initialerne SD samt et karakteristisk Sccoby-Doo hovedstykke.

Find kostumet hos PartyKing eller Find det her hos Temashop

scooby doo børnekostume scooby doo fastelavnskostume scooby doo heldragt sccoby-doo udklædning til drenge tegnefilmskostume til drenge

Scooby-Doo udklædning til fastelavn og leg derhjemme

Skønt kostume af Scooby-Doo i heldragt med hoved og hale. Oplagt varmt og godt fastelavnskostume til tegnefilms elskeren der kan sige som Scooby Doo!

Find kostumet hos Temashop

 

SE OGSÅ: Hund kostume til børn

SE OGSÅ: Gris kostume til børn og baby

SE OGSÅ: Pyjamas heltene kostume

SE OGSÅ: Scooby Doo kostume til voksne

Indlægget Scooby Doo kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

2 meninger om “Scooby Doo kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!