Scooby Doo kostume til børn

Har du et barn der er vild med Scooby Doo tegnefilm? Så er et Scooby Doo børnekostume til børn det perfekte kostume til den kommende fastelavnsfest.

Scooby-Doo er en amerikansk tegnefilms-figur, der optræder i tegnefilmsserien Scooby-Doo. Han så første gang dagens lys i 1969, da den første serie om Scooby-Doo i tv-serien Scooby-Doo, hvor er du!. Senere er der lavet flere tv-serier og film med ham. Scooby Doo er altså fra os voksnes tid som børn. I 2002 blev Scooby-Doo filmatiseret , bl.a. med skuespillerne Freddie Prinze Jr, Sarah Michelle Gellar, Matthew Lillard, Linda Cardellini, Rowan Atkinson, Isla Lang Fisher og Miguel A. Núñez Jr.

Scooby Doo er fortsat populær, for både børn og voksne og udbuddet af kostumer med Scooby Doo, finder du her:

scooby doo kostume til piger scoobydoo kostume til børn scooby doo udklædning scooby doo fastelavnskostume

Scooby Doo kostume til piger

Scooby-Doo, hvor er du? Her er jeg! Et rigtig fint Scooby Doo kostume til piger med mange fine detaljer. Kostumet indeholder Tylskørt kjole med hætte

Find kostumet hos Temashop

scooby doo børnekostume scooby doo fastelavnskostume scooby doo heldragt

Scooby Doo børnekostume – Heldragt

Scooby-Doo-kostumet inkluderer en blød og brun fleecedragt med en fastsyet hale og en lynlås fortil. Til kostumet medfølger der også et blå/gult hundehalsbånd rundt om kraven med initialerne SD samt et karakteristisk Sccoby-Doo hovedstykke.

Find kostumet hos PartyKing

scooby doo børnekostume scooby doo fastelavnskostume scooby doo heldragt sccoby-doo udklædning til drenge tegnefilmskostume til drenge

Scooby-Doo udklædning til fastelavn og leg derhjemme

Skønt kostume af Scooby-Doo i heldragt med hoved og hale. Oplagt varmt og godt fastelavnskostume til tegnefilms elskeren der kan sige som Scooby Doo!

Find kostumet hos Temashop

 

scooby doo kostume 4 år scoobydoo kostume 3 år heldragt fastelavnskostume

Scooby Doo børnekostume

Dette kostume til børn er under officiel licens af Scooby doo™ og består af en brun dragt med elastik ved hænder og fødder (sko ikke inklusiv). Denne dragt lukkes ved hjælp af velkro på ryggen. Denne dragt har en hætte der forestille Scobby Doos ansigt. Perfekt kostume til at klædes ud som ynglingshunden fra tegneserien. 

Find kostumet hos Vegaoo

 

 

SE OGSÅ: Hund kostume til børn

SE OGSÅ: Gris kostume til børn og baby

SE OGSÅ: Pyjamas heltene kostume

Indlægget Scooby Doo kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

pinit fg en rect red 28 - Scooby Doo kostume til børn

2 meninger om “Scooby Doo kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!