Teletubbies kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du også et barn der er helt skudt i de søde Teletubbies Så kunne et teletubbies kostume til børn, da være et oplagt kostume.

Et Teletubbies kostume til børn kan bruges til flere forskellige anledninger.

Teletubbies er en serie for de mindste børn, om 4 søde teletubbies i hver deres farve. Teletubbierne har en tv skærm på maven, hvorfra de skiftes til at vise en kort film for børn. Hvert afsnit af serien starter med den samme intro med en sol med et grinende barn indeni og hvert afsnit slutter med at Teletubbierne siger farvel. Handlingen i hvert af de (hold nu fast: 365 afsnit) er meget begrænset og sproget er også simpelt og med mange gentagelser. Det er selvfølgelig for at de mindste verdensborgere kan være med. Og det kan de! Serien fanger fra en tidlig alder. Længe før de fleste børn kan udtale “teletubbies”, kan de nikke genkendende til de 4 farvelige bamser og den glade sol. 

Serien er engelsk og lavet til BBC og storhittede allerede ved lanceringen i 1997. Produktionen stoppede først i 2001 og vi er nu alle blevet 365 teletubbies afsnit rigere. 

Teletubbierne hedder  Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa og Poh og deres navne gentages (mange gange) i den korte afslutningssang. 

Er barnet vild med Teletubbies og deres kaninberg univers (i øvrigt filmet i Warwickshire, nord for Oxford UK) eller har han/hun en god anledning til at iføre sig et sødt teletubbies kostume – så er det simpelthen at anskaffe en Teletubbies heldragt og han/hun er klar til en festlig begivenhed.

Teletubbies Laa Laa Børnekostume  321x450 - Teletubbies kostume til børn

Laa-Laa børnekostume – det gule teletubbies kostume

Forvandl barnet til Laa-Laa, den gule figur i Teletubbies. Et sjovt kostume der kan bruges til flere festlige lejligheder. Teletubbies Laa-Laa-kostumet inkluderer en gul heldragt med tilhørende hovedbeklædning.

Find Teletubbies kostume hos Temashop

Teletubbies Po Børnekostume  409x450 - Teletubbies kostume til børn

Teletubbies Po Børnekostume

Vil du vide, hvordan det føles at hoppe rundt som Po? Kostumet som Teletubbies Po indeholder en rød heldragt med tilhørende hovedbeklædning.

Find Teletubbies kostume hos Temashop

SE OGSÅ: Teletubbies kostume til voksne

SE OGSÅ: I Drømmehaven kostume til børn

 

Indlægget Teletubbies kostume til børn indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!