Emil fra Lønneberg kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er dit barn vild med Emil fra Lønneberg og de andre skønne børn i Astrid Lindgrens finurlige univers? Så er et Emil fra Lønneberg kostume til børn, den oplagte udklædning til den kommende fødselsdag, temafest, karneval- eller fastelavnsfest.

Et Emil fra Lønneberg kostume til børn er et sjovt kostume i flere forskellige sammenhænge.

Historien om Emil fra Lønneberg af Astrid Lindgren er fra en anden og mere simpel tid. Emils liv udvikler sig med udendørsleg og hvor selv de mest basale ting, kan anvendes til sjov og leg. Emil fra Lønneberg er for mange børn en sjov fortælling om den opfindsomme og uheldige Emil, men også et indblik i at leg kan leges helt basalt, uden legetøj, men ved at bruge fantasien.

Et af de mest kendte øjeblikke i fortællingen om Emil fra Lønneberg er hvor Anton Svendsen råber af sine lungers fulde kraft: ”EEEMIL”, så det runger i hele Katholt. Ja, så er den gal igen! Emil fra Lønneberg er igen, kommet galt afsted. ”Jeg gjorde det ikke med vilje – det skete jo bare”, siger Emil. Men det har far lidt svært ved at forstå, som han står dér med musefælden på storetåen. Emil er fuld af gode ideer – men det ender tit galt, og så må han en tur på værkstedet for at sidde og tænke lidt over sine gale streger, mens han snitter træmænd. Næsten 100 træmænd er det efterhånden blevet til.

Malkepigen Line er overbevist om, at Emil ender i helvede. Men Emils bedste ven, gårdskarlen Alfred og lillesøster Ida, synes begge, at Emil er god nok, præcis som han er. Og selvom mor Alma vrider sine hænder i fortvivlelse over Emils uheldige hittepåsomhed, så aner hun en kommende sognerådsformand i sin kærlige og kloge Emil. 

Et Emil fra Lønneberg kostume til børn, kan bruges i flere sammenhænge, f.eks. til den kommende fastelavnsfest, karneval, temafest eller fødselsdag. Et Emil fra Lønneberg kostume kan også bruges i hverdagen, hvor fortællingen om Emil, kan leges igen og igen. Der findes et sparsomt udvalg af Emil fra Lønneberg kostumer til børn, men det der findes – finder du lige her:

Emil fra Lønneberg udklædning

Emil fra lønneberg børnekostume - Emil fra Lønneberg kostume til børn

Emil fra Lønneberg børnekostume

Vi kender ham som den frække knægt fra Småland, som blev kendt i  næsten hele verden. Med sin ikoniske kasket og sin bøsse blev han ansigtet udadtil med sit snedkerarbejde og mange spillopper. Selv i dag er han lige så populær, som da han debuterede tilbage i 1963. Det har altid været populært at klæde sig ud som Emil fra Lønneberg, og dette deluxekostume består af skjorte, bukser og kasket, .så barnet bliver bestemt ikke skuffet!  Dette kostume består af skjorte, bukser og kasket.

Find kostumet hos Partyking

Se flere Astrid Lindgren kostumer her – Pippi kostume til børn

Indlægget Emil fra Lønneberg kostume til børn indeholder affiliatelinks

 

 

 

3 meninger om “Emil fra Lønneberg kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!