Aquaman kostume til børn

Har du et barn der er vild med Aquaman, så er et Aquaman kostume til børn da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Med et Aquaman kostume til børn er superhelten flyttet ind i familien og det kan bruges både til fest og leg, når der er andre superhelte på besøg.

Action-eventyret ‘Aquaman’ er baseret på DC Comics’ tegneserie af samme navn, som for første gang så dagens lys i 1941. 

Superheltefilmen fortæller oprindelseshistorien om halvguden Arthur Curry, som må tage til undervandsriget Atlantis, hvor hans halvbror Orm truer med at gå i krig med den menneskelige race, der ødelægger og forurener oceanerne. Aquaman drager på sit livs rejse med prinsessen Mera, og han bliver tunget til at se sin skæbne i øjnene og finde ud af, hvad han virkelig er født til at være
 

Aquaman kostume til børn

Kort sagt er Aquaman en vaskeægte amerikansk superhelt, der ofte får has på de skurke der ligger store skumle planer. 

Aquamans “uniform” er inspireret af havet og det at være en havets mand. Et Aquaman kostume til børn er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Superhelte tema. Det kan også bruges til leg i hjemmet. Der er ikke lavet mange bud på et Aquaman kostume til børn, men de få der findes, finder du her

aquaman kostume til børn aquaman udklædning aquaman fastelavnskostume aquaman børnekostume

Aquaman kostume til børn

Aquaman er en superhelt hvis kræfter er at han kan tale med undervandsvæsener som han også kan tilkalde på lang afstand. Han kan ånde under vandet og tåler også højt undervandstryk og ekstreme temperaturer. Nu er han kommet op til overfladen for at tage til fest i stedet. 
Her har du en spændende kostume til næste fest. Aquaman Børnekostume får dig til at ligne superhelten Aquaman. Parykken og staven indgår ikke, men kan købes samme sted.

 Find det flotte Aquaman kostume til børn hos PartyKing

aquaman paryk til børn aquaman børneparyk aquaman hår fastelavn

Aquaman paryk til børn

Fuldend dit Aquaman-kostume med denne paryk for et få et realistisk og flot resultat. Aquaman er en superhelt som kan kommunikere med undervandsvæsner, men han gør sig også godt iblandt almindelige mennesker i sociale sammenhæng såsom fester. 

Dette Aquaman Paryksæt til Børn giver dig det rette udseende for at se ud som superhelten Aquaman. Match det med vores Aquaman-kostume for et komplet outfit. Her får du både hår og skæg i ét.

Find Aquaman parykken til børn hos PartyKing

aquaman kostume til børn aquaman udklædning aquaman fastelavnskostume aquaman børnekostume aquaman trefork kostume

Aquaman trefork – til Aquaman børnekostume

Hvad var Aquaman uden sin trefork? Aquaman er en superhelt som har evnen til at leve under vandet, uanset hvor højt undervandstrykket er eller hvor lave temperaturerne er. Han har også magten til at tale med undervandsvæsener og kan tilkalde dem selv på lang afstand. Men uanset alt dette så behøver han stadigvæk sin trefork for at redde verden. Aquaman Trefork har en sølvfarve og er let at holde. Match den med vores Aquaman-kostume og paryk for maksimal effekt.

Find Aquaman trefork hos PartyKing

aquaman kostume til børn aquaman udklædning aquaman fastelavnskostume aquaman børnekostume aquaman retro kostume

Aquaman tegneserie børnekostume

Aquaman er en amerikansk superhelt, og havet er hans rige. I dette flotte kostume forvandles du til Aquaman. Dragten er nem at tage på, og med sine flotte detaljer bliver du en episk superhelt til fødselsdagen eller kostumefesten. Aquaman Børnekostume Budget er et jumpsuit i 100% polyester, som forvandler dig til Aquaman. Den har grønne ben og en gylden, mønstret overdel. Dragten lukkes ved hjælp af velcro i ryggen. 

Find Aquaman tegneserie kostume hos PartyKing

black manta børnekostume black manta kostume til børn black manta børnekostume aquaman skurkekostume

Black Manta kostume til børn

Black Manta er Aquamans ærkefjende. Han har en undervandsdragt, som er specialdesignet til at kunne klare alle miljøer i havet. I dette kostume forvandles du til Black Manta med alle hans overmenneskelige egenskaber. Black Manta Børnekostume indeholder et sort jumpsuit med røde detaljer og med fastsatte skoovertræk, bælte og en maske. Masken er sort med to store, røde øjne. Den er fremstillet i plastik og dækker kun ansigtet.

Find Black Manta kostume hos PartyKing

 

LÆS OGSÅ: Captain America kostume til børn

Aquaman kostume til børn indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Aquaman kostume til børn

error: Content is protected !!