Aquaman kostume

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du – eller har du et barn der er vild med Aquaman, så er et Aquaman kostume til børn eller voksne, da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Med et Aquaman kostume er superhelten flyttet ind i familien og det kan bruges både til fest og leg, når der er andre superhelte på besøg.

Action-eventyret ‘Aquaman’ er baseret på DC Comics’ tegneserie af samme navn, som for første gang så dagens lys i 1941. 

Superheltefilmen fortæller oprindelseshistorien om halvguden Arthur Curry, som må tage til undervandsriget Atlantis, hvor hans halvbror Orm truer med at gå i krig med den menneskelige race, der ødelægger og forurener oceanerne. Aquaman drager på sit livs rejse med prinsessen Mera, og han bliver tunget til at se sin skæbne i øjnene og finde ud af, hvad han virkelig er født til at være
 

Aquaman kostume

Kort sagt er Aquaman en vaskeægte amerikansk superhelt, der ofte får has på de skurke der ligger store skumle planer. 

Aquamans “uniform” er inspireret af havet og det at være en havets mand. Et Aquaman kostume er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Superhelte tema. Det kan også bruges til leg i hjemmet. Der er ikke lavet mange bud på et Aquaman kostume, men de få der findes, finder du her

aquaman kostume til børn aquaman udklædning aquaman fastelavnskostume aquaman børnekostume

Aquaman kostume til børn

Aquaman er en superhelt hvis kræfter er at han kan tale med undervandsvæsener som han også kan tilkalde på lang afstand. Han kan ånde under vandet og tåler også højt undervandstryk og ekstreme temperaturer. Nu er han kommet op til overfladen for at tage til fest i stedet. 
Her har du en spændende kostume til næste fest. Aquaman Børnekostume får dig til at ligne superhelten Aquaman. Parykken og staven indgår ikke, men kan købes samme sted.

 Find det flotte Aquaman kostume til børn hos Temashop

 

 

 

aquaman kostume til børn aquaman udklædning aquaman fastelavnskostume aquaman børnekostume aquaman retro kostume

Aquaman tegneserie børnekostume

Aquaman er en amerikansk superhelt, og havet er hans rige. I dette flotte kostume forvandles du til Aquaman. Dragten er nem at tage på, og med sine flotte detaljer bliver du en episk superhelt til fødselsdagen eller kostumefesten. Aquaman Børnekostume Budget er et jumpsuit i 100% polyester, som forvandler dig til Aquaman. Den har grønne ben og en gylden, mønstret overdel. Dragten lukkes ved hjælp af velcro i ryggen. 

Find Aquaman tegneserie kostume hos PartyKing eller Find kostumet her hos Temashop


black manta børnekostume black manta kostume til børn black manta børnekostume aquaman skurkekostume

Black Manta kostume til børn

Black Manta er Aquamans ærkefjende. Han har en undervandsdragt, som er specialdesignet til at kunne klare alle miljøer i havet. I dette kostume forvandles du til Black Manta med alle hans overmenneskelige egenskaber. Black Manta Børnekostume indeholder et sort jumpsuit med røde detaljer og med fastsatte skoovertræk, bælte og en maske. Masken er sort med to store, røde øjne. Den er fremstillet i plastik og dækker kun ansigtet.

Find Black Manta kostume hos Temashop

 

mera kostume aquaman kostume til piger turkis kostume til børn superhelt kostume til kvinder aquaman børnekostume

Mera – Superhelt kostume til piger

Super seje Mera børnekostume til piger med hang til sejr! Kostumet er indestående og består af en smart turkis heldragt, med smarte 3D handsker, støvlecovers og hovedpynt. 

Find kostumet hos Temashop

 

luksus aquaman kostume til voksne grønt kostume til voksne guld kostume til voksne auqaman udklædning mand

Aquaman luksus kostume til mænd

Aquaman er havets konge. Han kontrollerer og styrer havet, og ydermere kan han tale med fiskene. Ganske sejt! Via dette flotte kostume med en række cool detaljer kan du blive Aquaman ved den næste udklædningsfest eller karnevalet. Dette kostume er et officielt licenseret produkt, som er fremstillet af polyester. Til dette kostume medfølger der en grøn og gul buksedragt med solide ærmemanchetter, polstret overdel, som ligner muskler, støvleovertræk samt et bælte. Den guldfarvede overdel har et tryk, som efterligner et bjerg.

Find kostumet hos Temashop

 

mera voksen kostume mera udklædning til kvinder turkis kostume til voksne aquaman kostume fastelavnskostume til kvinder

Mera voksenkostume

Bliv en superhelt, der kontrollerer havene! I denne coole udklædningsdragt bliver du forvandlet til Mera. Hun er gift med Aquaman og har en kraft, som kan forvandle vand til forskellige strukturer. Kostumet passer perfekt til en udklædningsfest, temafest eller når det er Halloween! Denne blågrønne jumpsuit har fine detaljer. Der medfølger også et par 3D-handsker uden fingre, skobetræk og et hovedstykke, som en diadem. Parykken er ikke inkluderet. Udklædningsdragten kommer i tre størrelser og passer til damer.

Find kostumet hos Temashop eller Find kostumet hos PartyKing

 

LÆS OGSÅ: Captain America kostume til børn

LÆS OGSÅ: Marvel Deadpool kostumer til voksne

Aquaman kostume til børn indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Aquaman kostume

error: Content is protected !!