Aquaman kostume

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du – eller har du et barn der er vild med Aquaman, så er et Aquaman kostume til børn eller voksne, da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Med et Aquaman kostume er superhelten flyttet ind i familien og det kan bruges både til fest og leg, når der er andre superhelte på besøg.

Action-eventyret ‘Aquaman’ er baseret på DC Comics’ tegneserie af samme navn, som for første gang så dagens lys i 1941. 

Superheltefilmen fortæller oprindelseshistorien om halvguden Arthur Curry, som må tage til undervandsriget Atlantis, hvor hans halvbror Orm truer med at gå i krig med den menneskelige race, der ødelægger og forurener oceanerne. Aquaman drager på sit livs rejse med prinsessen Mera, og han bliver tunget til at se sin skæbne i øjnene og finde ud af, hvad han virkelig er født til at være
 

Aquaman kostume

Kort sagt er Aquaman en vaskeægte amerikansk superhelt, der ofte får has på de skurke der ligger store skumle planer. 

Aquamans “uniform” er inspireret af havet og det at være en havets mand. Et Aquaman kostume er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Superhelte tema. Det kan også bruges til leg i hjemmet. Der er ikke lavet mange bud på et Aquaman kostume, men de få der findes, finder du her

 

luksus aquaman kostume til voksne grønt kostume til voksne guld kostume til voksne auqaman udklædning mand

Aquaman luksus kostume til mænd

Aquaman er havets konge. Han kontrollerer og styrer havet, og ydermere kan han tale med fiskene. Ganske sejt! Via dette flotte kostume med en række cool detaljer kan du blive Aquaman ved den næste udklædningsfest eller karnevalet. Dette kostume er et officielt licenseret produkt, som er fremstillet af polyester. Til dette kostume medfølger der en grøn og gul buksedragt med solide ærmemanchetter, polstret overdel, som ligner muskler, støvleovertræk samt et bælte. Den guldfarvede overdel har et tryk, som efterligner et bjerg.

Find kostumet hos Temashop

 

mera voksen kostume mera udklædning til kvinder turkis kostume til voksne aquaman kostume fastelavnskostume til kvinder

Mera voksenkostume

Bliv en superhelt, der kontrollerer havene! I denne coole udklædningsdragt bliver du forvandlet til Mera. Hun er gift med Aquaman og har en kraft, som kan forvandle vand til forskellige strukturer. Kostumet passer perfekt til en udklædningsfest, temafest eller når det er Halloween! Denne blågrønne jumpsuit har fine detaljer. Der medfølger også et par 3D-handsker uden fingre, skobetræk og et hovedstykke, som en diadem. Parykken er ikke inkluderet. Udklædningsdragten kommer i tre størrelser og passer til damer.

Find kostumet hos Temashop

 

LÆS OGSÅ: Captain America kostume til børn

LÆS OGSÅ: Marvel Deadpool kostumer til voksne

Aquaman kostume til børn indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!