Ant-Man kostume til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er vild med Ant-Man, så er et Ant-Man kostume til børn da et oplagt kostume til den kommende fastelavnsfest eller til leg i hjemmet.

Med et Ant-Man kostume til børn er superhelten flyttet ind i familien og det kan bruges både til fest og leg, når der er andre superhelte på besøg.

Action-eventyret “Ant-Man” og efterfølgeren “Ant-Man and the Wasp” er fra Marvels tegneserie univers. Marvels mini-superhelt Ant-Man, optrådte første gang i 1962. Ant-Man var en del af det originale Avengers-hold sammen med Iron Man, The Wasp, Thor og Hulk.

I superheltefilmen ‘Ant-Man’ (den første film om Ant-Man fra 2015) skaber biokemikeren Dr. Hank Pym en formel, der kan ændre størrelsen på ting. Forskeren tester opfindelsen på sig selv, og som bivirkning udvikler han en måde at kontrollere insekter på. Evnerne er sammensat i en modificeret dragt, som kommer til at spille en afgørende rolle, da verdensfreden trues. Pym overtaler den kriminelle Scott Lang til at iføre sig kostumet og begå et kup, der kan redde kloden. 

Den anden film om Ant-Man (fra 2018) kommer vi ind i Marvels tegnefilmsunivers, umiddelbart efter begivenhederne i Captain America, Civil War. Her kæmper Ant-Man sammen med Captain America. Scott Lang som er manden bag Ant-Man sidder i husarrest. Tiden for hans frihed nærmer sig, men alt ændres, da Scott pludselig oplever en forbindelse med en fremmed kvinde, der viser sig at være den forsvundne hustru til Dr. Hank Pym. Dr. Hank Pym  og hans hustra har datteren Hope van Dyne – hun er eftersøgt af FBI.

Da en mystisk skikkelse begynder at dukke op for at få hænderne i Hanks teknologi, må Scott og Hope atter hoppe i deres krympedragter for at slås side om side som Ant-Man og The Wasp. Action-komedien byder endnu en gang på en lettere tone inden for Marvel-universet, med mere fokus på humor og finurlige action-sekvenser i insekt-højde end på dommedags-profetier. Paul Rudd er tilbage som Marvel-universets mindste (og til tider største) superhelt, men denne gang deler han sin skærmtid med heltinden Wasp.

LÆS OGSÅ: Ant-Man kostume til voksne

Ant-Man kostume til børn

Kort sagt er både Wasp og Ant-Man nogle vaskeægte amerikanske superhelte, der ofte får has på de skurke der ligger store skumle planer. 

Wasp´s og Ant-Mans “uniform” er inspireret af hvepsen og myren. Et Ant-Man kostume til børn er oplagt til både fastelavn, udklædning til fødselsdagen med Superhelte tema. Det kan også bruges til leg i hjemmet. Der er ikke lavet mange bud på et Ant-Man kostume til børn, men de få der findes, finder du her.

ant man børnekostume 259x450 - Ant-Man kostume til børn

Ant-man børnekostume

Deluxe Ant-Man kostume med mange detaljer. Lad dig rive med i Marvels fantastiske univers og klæd dig ud som Ant-Man til næste fastelavnsfest. Dette kostume er fyld med flotte detaljer som et metallic bryststykke, polstring der ligner muskler og ekstra stykker til armene der giver en sej 3D effekt.

Find kostumet hos Temashop

antman kostume ant-man kostume til børn ant-man deluxe udklædning barn ant-man fastelavnskostume antman fastelavnstøj ant-man luksus kostume

Ant-Man deluxe børnekostume

Er Ant-Man dit barns yndlingssuperhelt, vil dette kostume blive et hit. Det er en god udklædning til halloweenfesten, børnefødselsdagen eller til alle andre anledninger. Det er nemlig supersejt! Kostumet vil helt sikkert ikke bare hænge i skabet og blive støvet! Kostumet inkluderer en heldragt med kunstige muskler og et påtrykt Ant-Man-motiv samt skoovertræk forneden. På kostumet er der også håndledsbeskyttere, benbeskyttere og et bælte. Der medfølger også en autentisk Ant-Man-maske i et plast.

Find kostumet hos Temashop

 

wasp antman kostume wasp børnekostume superhelte kostume til piger wasp fastelavnskostume antman børnekostume the wasp kostume fastelavnstøj

The Wasp kostume til børn

Har dit barn superkræfter og kan flyve, og er han/hun bedste venner med Ant-Man? Ja, så har I brug for et passende kostume, når de to skal på superhelteeventyr. Det gælder for eksempel dette seje børnekostume! Kostumet består af en heldragt med flot motiv og skoovertræk forneden. Der medfølger også en sej halvmaske i plast med skinnende visir.

 Find kostumet hos Temashop

 

LÆS OGSÅ: Aquaman kostume til børn

Ant-Man kostume til børn indeholder affiliatelinks

En mening om “Ant-Man kostume til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!