Populære fastelavnskostumer til baby 2021

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Skal familiens mindste klædes på til fastelavn i vuggestuen eller børnehave? 

Hos Kostumeuniverset har vi samlet de mest populære fastelavnskostumer til baby 2021 både til drenge og piger.

Kostumer, fastelavnsboller og fastelavnsris er bare nogle af de ting vi forbinder med at fastelavn. Fastelavn er en årlig begivenhed hvor børn og barnlige sjæle klæder sig ud og slår katten af tønden. Fastelavn eller karneval er en fest, der på den nordlige halvkugle ligger på grænsen mellem vinter og forår.

Fastelavn var oprindeligt en kristlig festlighed der er blevet fejret gennem flere hundrede år i Danmark. Fastelavn var med til at markere den 40 dage lange faste, som blev betragtet betragtet som en bods-, anger- og forberedelsestid, hvor det enkelte menneske afstod fra forskellige former for nydelse, traditionelt visse former for mad.

Ordet “fastelavn” kommer af det plattyske ord “vastel-avent”, hvilket betyder fasteaften. Fasteaften henviser til den 40 dage lange faste, som begynder efter fastelavnsdagene og varer frem til påske. Denne tid blev også kaldt for karnevalstiden, hvilket dækker over ordet karneval, altså “carne vale”, som betyder “uden kød”, fordi man i fastetiden ikke måtte spise kød.

Fastelavnstiden varede fire dage, og talte fastelavnssøndag, fastelavnsmandag, hvide tirsdag og askeonsdag. Efter reformationen blev fasten i katolsk forstand afskaffet, men fastelavnen blev bibeholdt som folkelig skik.

I dag er det primært børn og barnlige sjæle, der fejrer fastelavn. Men oprindeligt var højtiden en voksenfest, hvor både mænd og kvinder klædte sig ud og festede med rigelige mængder mad og drikke i flasker.

Læs meget mere om fastelavn her.

Fastelavnskostumer til baby

Fastelavnskostumer til baby består både af babykostumer til drenge og piger. Fælles for alle babykostumerne er at de er nemme at tage af og på.

dinosaur kostume til baby 175x450 - Populære fastelavnskostumer til baby 2021

Dinosaur kostume til baby

Få din lille til at brøle med glæde, mens hun ånder ild, snusker i sit hyggelige outfit og ser aldeles yndig ud i denne. En sjovt og farverigt fastelavnskostume til baby, der både kan bruge til den kommende fastelavnsfest i vuggestuen og leg i hjemmet.

Find kostumet hos Fedepriser

dino fastelavnskostume til baby 394x450 - Populære fastelavnskostumer til baby 2021

Dino babykostume

Har du et barn der er helt skudt i dinoer? Herligt dino kostume til familiens mindste medlem. Kostumet består af en overdel og hovedbeklædning.

Find kostumet hos Temashop

enhjørning fastelavnskostume til baby populære fastelavnskostumer til baby 2021 450x450 - Populære fastelavnskostumer til baby 2021

Enhjørning fastelavnskostume til baby

Når dit barn forvandles til det mest magiske væsen af dem alle og kravler rundt på gulvet, bliver det helt umuligt at stoppe med at smile ved dette utroligt søde syn. Produktet består af et jumpsuit, der forestiller en enhjørning. Både sokker og en hætte er inkluderet.

Find kostumet hos Partyking

Killing fastelavnskostume til baby 450x450 - Populære fastelavnskostumer til baby 2021

Killing fastelavnskostume til baby

Er din mindste helt tosset med killinger? Så bliver dette killingekostume et hit! Kostumet er fremstillet af et ekstremt dejligt og blødt materiale, hvilket betyder, at det passer lige så godt til fastelavn og halloween som til hygge hjemme i sofaen. Kostumet består af en dragt med hovedbeklædning, der er fremstillet af polyester og har en lynlås foran, hvilket gør det nemt at tage dragten af og på.

Find kostumet hos Partyking

kat fastelavnskostume til baby 300x450 - Populære fastelavnskostumer til baby 2021

Kat fastelavnskostume til baby

Herligt fastelavnskostume til din lille pige der elsker katte. Med dette kostume bliver hun klædt ud som en kær kat for en dag. 

Find kostumet hos Temashop

Håndværker fastelavnskostume til børn 450x450 - Populære fastelavnskostumer til baby 2021

Håndværker fastelavnskostume til baby

Det lille pus kommer til at ligne en ægte håndværker.  Den sjove udklædning med håndværkerhat, vest og andre detaljer, som vi forbinder med en håndværker, giver enhver baby et virkelighedstro look. En herlig idé til den næste fest. Her er noget at bygge videre på!

Find kostumet hos Partyking

kænguru fastelavnskostume til baby dyrekostumer til baby kænguru babykostume 450x450 - Populære fastelavnskostumer til baby 2021

Kænguru fastelavnskostume til baby

Med denne kængurudragt kan vi godt love, at din baby kommer til at blive den sødeste ved festen!
Kostumet inkluderer et jumpsuit, aftagelig hætte og fødder samt en lille kænguru.

Find kostumet hos Partyking

chili babykostume 324x450 - Populære fastelavnskostumer til baby 2021

Chili babykostume

Dette kostume der forestiller en chili, henvender sig til babyen der endnu ikke har lært at gå. Kostumet kan bruges af babyer i alderen 0-9 måneder og består af en heldragt og hovedbeklædning.

Find kostumet hos Temashop

astronaut baby kostume uniform fastelavnskostume til baby 450x450 - Populære fastelavnskostumer til baby 2021

Astronaut fastelavnskostume til baby

Astronaut Baby Kostume er en sjov dragt til små børn, som indeholder et astronautkostume i polyester. Et sjovt kostume til babyen der elsker at flyve rundt.

Find kostumet hos Partyking

find holger fastelavnskostume til baby 386x450 - Populære fastelavnskostumer til baby 2021

Find Holger fastelavnskostume til baby

Skønt Find Holger babykostume, perfekt til den kommende udklædningsfest i vuggestuen/dageplejen. Kostumet består af en heldragt og en matchende hue.

Find kostumet hos Temashop

pikachu fastelavnskostume til baby 450x450 - Populære fastelavnskostumer til baby 2021

Pikachu babykostume

Pikachu er en populær Pokémonfigur. I denne søde dragt kan du klæde din lille baby ud som Pikachu, men vær lidt forsigtig. Pikachu er sød, men man skal ikke drille ham alt for meget. Han har nemlig elektriske kræfter. Dette Pikachu-kostume omfatter en blød heldækkende overall med lynlås foran samt en hætte med øjne og spidse ører.

Find kostumet hos Partyking

løve fastelavnskostume til baby 450x340 - Populære fastelavnskostumer til baby 2021

Løvernes konge baby kostume

Klæd dit barn på som Simba fra løvernes konge med dette løvekostumet. Kostumet består af en heldragt som er lækker vamset, helt perfekt til fastelavnsfesten i vuggestuen og hygge i hjemmet.

Find kostumet hos Temashop

supehelt fastelavnskostume til baby 450x450 - Populære fastelavnskostumer til baby 2021

Superhelt fastelavnskostume til baby

Denne helt har en af de bedste superkræfter nogensinde: at kunne smelte et hvilket som helst hjerte, fordi den er så sød. Hvad end det bruges til festen med superheltetema, eller om det bliver et dagligt outfit til dit superbarn, så er det så godt som sikkert – dette er alles nye favorithelt! Babykostumet indeholder et jumpsuit med bælte og kappe i superheltestil.

Find kostumet hos Partyking

blæksprutte fastelavnskostume til baby blæksprutte babykostumer 2021 450x450 - Populære fastelavnskostumer til baby 2021

Blæksprutte fastelavnskostume til baby

Klæd familiens mindste på som en vaskeægte blæksprutte. Et sjovt kostume som både er til stor morskab for barnet selv og dem han/hun møder på sin vej. 

Find kostumet hos Partyking

kok fastelavnskostume til baby 450x450 - Populære fastelavnskostumer til baby 2021

Kok fastelavnskostume til baby

Byder den her lille kok på mad, skal du nok ikke regne med en eksklusiv treretters menu. I aften er der vælling på menuen! Kokke Baby Kostume indeholder en overall med hvid overdel og sort underdel med sjove påtrykte motiver på maven. Der medfølger endda et rødt tørklæde og en matchende kokkehue.

Find kostumet hos Partyking

ulv fastelavnskostume til baby 450x440 - Populære fastelavnskostumer til baby 2021

Ulv fastelavnskostume til baby

Klæd dit barn på som en glubsk ulv og dog, denne ulv er vist mere sød end den er farlig. Dyrekostumer til babyer er altid en god ide og klædt ud som ulv er du sikker på dit barn skiller sig ud fra mængden.

Find kostumet hos Temashop

baby shark kostume til baby populære fastelavnskostumer til baby 2021 450x450 - Populære fastelavnskostumer til baby 2021

Baby Shark fastelavnskostume til baby

Baby shark, doo, doo, doo, doo, doo, doo! Ja, det er en skøn sang, som er ret let at få på hjernen. Har du en lille derhjemme, som elsker at synge med på dette symfoniske mesterværk, så vil denne dragt blive en utroligt hyggelig overraskelse! Her får du et nuttet kostume, som består af en gul hajdragt i polyester, som passer til børn mellem 6 og 12 måneder. Kostumet findes også i blå og pink.

Find kostumet hos Partyking

abe fastelavnskostume til baby 450x410 - Populære fastelavnskostumer til baby 2021

Abe kostume til baby

Klæd dit barn ud som en vaskeægte abe. Kostumet består af en brun heldragt med hale, print på fødder og mave samt en hætte med fine ører.

Find kostumet hos Temashop

mariehøne fastelavnskostume til baby populære fastelavnskostumer til baby 309x450 - Populære fastelavnskostumer til baby 2021

Mariehøne fastelavnskostume til baby

Skal barnet klædes ud som mariehønen Evigglad? Et populært kostume til fastelavn er uden tvivl et Mariehøne babykostume. Et herligt kostumet der også kan bruges til leg i hjemmet. Kostume består af en dragt med vinger og hovedbeklædning.

Find kostumet hos Temashop

djævel fastelavnskostume til baby halloween kostumer til baby 403x450 - Populære fastelavnskostumer til baby 2021

Djævel fastelavnskostume til baby

Dette djævel babykostume kan både bruges til fastelavn og halloween. Sødt og djævelsk kostume til det lille barn. Overdel har flammetryk og vat i maven for at give form samt en fin hale bagpå.

Find kostumet hos Temashop

SE OGSÅ: Gris kostume til børn og baby

SE OGSÅ: Disney kostume til baby

SE OGSÅ: Kanin kostume til baby

Fandt du det fastelavnskostume til baby 2021 du ledte efter?

populære fastelavnskostumer til baby 2021 - Populære fastelavnskostumer til baby 2021

Indlægget Populære fastelavnskostumer til baby 2021 indholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

 

3 meninger om “Populære fastelavnskostumer til baby 2021

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!