Populære fastelavnskostumer til drenge 2021

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er I på jagt efter årets flotteste fastelavnskostumer til drenge?

Hos Kostumeuniverset har vi samlet de mest populære fastelavnskostumer til drenge 2021.

Kostumer, fastelavnsboller og fastelavnsris er bare nogle af de ting vi forbinder med at fastelavn. Fastelavn er en årlig begivenhed hvor børn og barnlige sjæle klæder sig ud og slår katten af tønden. Fastelavn eller karneval er en fest, der på den nordlige halvkugle ligger på grænsen mellem vinter og forår.

Fastelavn var oprindeligt en kristlig festlighed der er blevet fejret gennem flere hundrede år i Danmark. Fastelavn var med til at markere den 40 dage lange faste, som blev betragtet betragtet som en bods-, anger- og forberedelsestid, hvor det enkelte menneske afstod fra forskellige former for nydelse, traditionelt visse former for mad.

Ordet “fastelavn” kommer af det plattyske ord “vastel-avent”, hvilket betyder fasteaften. Fasteaften henviser til den 40 dage lange faste, som begynder efter fastelavnsdagene og varer frem til påske. Denne tid blev også kaldt for karnevalstiden, hvilket dækker over ordet karneval, altså “carne vale”, som betyder “uden kød”, fordi man i fastetiden ikke måtte spise kød.

Fastelavnstiden varede fire dage, og talte fastelavnssøndag, fastelavnsmandag, hvide tirsdag og askeonsdag. Efter reformationen blev fasten i katolsk forstand afskaffet, men fastelavnen blev bibeholdt som folkelig skik.

I dag er det primært børn og barnlige sjæle, der fejrer fastelavn. Men oprindeligt var højtiden en voksenfest, hvor både mænd og kvinder klædte sig ud og festede med rigelige mængder mad og drikke i flasker.

Læs meget mere om fastelavn her.

Fastelavnskostumer til drenge

Cyber ninja fastelavnskostume til børn populære fastelavnskostumer til drenge 2021 450x450 - Populære fastelavnskostumer til drenge 2021

Ninja cyber fastelavnskostume til børn

Cyber Ninja Børnekostume er et utroligt heftigt kostume til børn som forestiller en Cyber Ninja med et rigtig cool outfit. Kostumet indebærer en overdel med kappe, bælte og maske som lyser og taler med en robotstemme. Et heftigt bryststykke med armbeskyttelse i matchende farver medfølger også. Dette er det perfekte kostume for dig som skal ud og kæmpe i rummet, eller for dig der vil se cool ud til halloweenfesten blandt dine venner! 

Find kostumet hos Partyking

thanos fastelavnskostume til drenge 2021 371x450 - Populære fastelavnskostumer til drenge 2021

Thanos fastelavnskostume til børn

Stir skummelt ud af denne detaljeret maske og kig på de sørgelige rester af meneskeheden. Årets sejeste kostume er uden tvivl dette Thanos kostume bestående af heldragt, tunika, maske og handske.

Find kostumet hos Temashop

Minecraft fastelavnskostume til børn 450x450 - Populære fastelavnskostumer til drenge 2021

Minecraft fastelavnskostume til børn

Har du et barn der også er helt skudt i Minecraft? Så er et Minecraft kostume helt perfekt til den kommende fastelavnsfest. Det forestiller en Creeper fra spillet “Minecraft”, og det er vist ikke en fyr, man har lyst til at møde en mørk aften, hverken i spillet eller i virkeligheden! Dette er en super sej udklædning til dig, der kan lide at spille “Minecraft”. Kostumet omfatter en heldragt med maske.

Find kostumet hos Partyking

oppustelige fastelavnskostumer til børn 450x445 - Populære fastelavnskostumer til drenge 2021

Oppustelige fastelavnskostumer til drenge

Oppustelige kostumer til børn er blevet et kæmpe hit over de seneste år og der findes efterhånden et utal af forskellige udgaver af oppustelige børnekostumer.

Find barnets favorit oppustelige kostume her hos Temashop

yoda fastelavnskostume til børn 450x450 - Populære fastelavnskostumer til drenge 2021

Yoda fastelavnskostume til børn

Yoda er i høj kurs hos rigtig mange børn. Er det også tilfældet hjemme hos jer, så er Yoda børnekostume oplagt til den kommende fastelavnsfest. Yoda Klassisk Børnekostume indeholder en brun overall og en beige kappe med hætte i 100% polyester. Til dragten indgår også en Yoda-maske i plast, som dækker hele ansigtet og har hul til øjnene. Masken holdes på plads med et elastikbånd bagom hovedet.

Find kostumet hos Partyking

superman fastelavnskostume til børn 340x450 - Populære fastelavnskostumer til drenge 2021

Superman fastelavnskostume til børn

Superman er den mest klassiske og velkendte tegneseriefigur. Dette seje kostume består af heldragt m. skocovers, bælte og kappe.

Find kostumet hos Temashop

Ninja turtles fastelavnskostume til drenge 2021 450x450 - Populære fastelavnskostumer til drenge 2021

Ninja Turtles fastelavnskostume til børn

Dette TMNT Donatello-kostume er en børnedragt, der forestiller selveste Donatello fra Teenage Mutant Ninja Turtles. Kostumet inkluderer en jumpsuit med skoovertræk, en maske, der dækker ansigtet (hul til øjne, elastisk bånd rundt bag hovedet) og et skjold at sætte på ryggen, som man selv kan polstre for at få et mere velfyldt look.

Find kostumet hos Partyking

politi fastelavnskostume til drenge 450x450 - Populære fastelavnskostumer til drenge 2021

Politi fastelavnskostume til børn

Lad den lille våge over festen, for så er der i hvert fald ingen risiko for ballade! En sikker og tryg fest er en god fest, og det ordner politimesteren gennem sit synlige nærvær! Dette er et sejt og sjovt politikostume til den lille derhjemme. Kostumet er fremstillet i polyester, og det består af en flot politiskjorte med tilhørende hat og bukser.

Find kostumet hos Partyking

harry potter fastelavnskostume til børn 361x450 - Populære fastelavnskostumer til drenge 2021

Harry Potter fastelavnskostume til børn

Selvom historierne om Harry Potter efterhånden har nogen år på bagen, er de stadig i høj kurs hos mange børn. Med dette seje kostume bliver dit barn klædt på som Harry Potter for en dag.

Find kostumet hos Temashop

Lego batman kostume til børn populære fastelavnskostumer til drenge 2021 450x450 - Populære fastelavnskostumer til drenge 2021

LEGO Batman fastelavnskostume til børn

At klæde sig ud som Batman har mange børn gjort gennem tiderne. Men hvor mange har egentlig klædt sig ud som denne lidt smartere variant fra LEGO Batman-spillet? Dette børnekostume forestiller Batman i LEGO-form og består af trøje, bukser, kappe og handsker i polyester. Der medfølger endda den klassiske halvmaske i pakken.

Find kostumet hos Partyking

Joker fastelavnskostume til børn 281x450 - Populære fastelavnskostumer til drenge 2021

Joker fastelavnskostume til børn

Bliv den sejeste superskurk med deluxe udgaven af Jokerens kostume fra Batmanfilmene. Inkluderer jakke med fastgjort trøje, slips og vest, samt bukser og maske.

Find kostumet hos Eurotoys

BEVINGET GARGOYLE BØRNEKOSTUME 450x450 - Populære fastelavnskostumer til drenge 2021

Gargoyle fastelavnskostume til børn

Gargoyler siges at være forfærdelige og groteske figur, der skræmmer de onde ånder væk. De findes blandt andet i mange gamle kirker. I dag skræmmer de ikke blot onde ånder væk, men anvendes også til at sprøjte vand. Lad barnet hoppe i denne dragt med den uhyggelige fortid! Kostumet er holdt i en stenagtig farve med vinger og en ubehagelig tryne. Dragten sidder rigtig godt og indeholder foruden overdelen også selve underdelen og vingerne, ligesom der medfølger skoovertræk, handsker og en frygtelig maske!

Find kostumet hos Partyking

Gangster fastelavnskostume til børn 450x450 - Populære fastelavnskostumer til drenge 2021

Gangster fastelavnskostume til børn

Er mor og far fedtede med lommepengene? Med en lille mafiaboss i hjemmet kommer der andre boller på suppen! Kostumet inkluderer en nålestribet jakke med knapper, falske lommer og et par matchende bukser. Match med egen hat og skjorte for et komplet outfit.

Find kostumet hos Partyking

Brandmand fastelavnskostume til børn 2021 450x450 - Populære fastelavnskostumer til drenge 2021

Brandmand fastelavnskostume til børn

At klæde sig ud som en af hverdagens helte er altid populært. Lad dit barn klæde sig ud som flammernes tæmmer og kattenes redningsmand – Brandmanden! Dette hæderlige job gør sig fremragende som et kostume, når det er tid til kostumefest eller halloweenfest! 
Brandmand Børnekostume indeholder jakke, bukser og hat i polyester.

Find kostumet hos Partyking

Ga videnskabsmand fastelavnskostume til børn 348x450 - Populære fastelavnskostumer til drenge 2021

Gal videnskabsmand kostume til børn

Klæd barnet ud som gal videnskabsmand til fastelavn eller halloween i dette gennemførte kostume, der består af kittel og handsker.

Find kostumet hos Temashop

stormtrooper fastelavnskostueme til 2021 450x450 - Populære fastelavnskostumer til drenge 2021

Stormtrooper fastelavnskostume til børn

Det er ikke altid de søde helte der er mest interessante for de små. Nogen gange går de og er helt besatte af de onde der arbejder for den onde side som imponerende stormtroopers. Stormtrooper TFA Deluxe børnekostume omfatter et jumpsuit og en ansigtsmaske. Dragten er en rummelig og stilfuld model. Den er hvid med sorte detaljer og har en let polstret brystdel for et ægte stormtrooper-look. Ansigtsmasken er lavet af hvid plastik med sorte detaljer. Det har huller til øjne og mund og sidder fast bag hovedet med et elastikbånd.

Find kostumet hos Partyking

Toy Story woody fastelavnskostume til børn 450x450 - Populære fastelavnskostumer til drenge 2021

Toy Story Woody fastelavnskostume til børn 

Hvilket barn elsker ikke Woody? Den talende cowboydukke med hjertet på rette sted, Buzz Lightyears bedste ven. Når du er iført dette seje kostume, vil din søn (eller cowboyelskende datter) føle sig som en rigtig lille helt, som taget ud af “Toy Story”-filmene! Dragten er meget nem at tage på og lukkes med velcrobånd i ryggen. Perfekt til den mindste i familien! Woody-kostumet inkluderer et elastisk jumpsuit med skjorte- og denimprint med skygge/3D-effekt.

Find kostumet hos Partyking

alien børnekostume populære fastelavnskostume til drenge 2021 336x450 - Populære fastelavnskostumer til drenge 2021

Alien fastelavnskostume til børn

Dette alien kostume er et sjovt og anderledes kostume til de kommende fastelavnsfest og leg i hjemmet.

Find kostumet hos Temashop

tyv fastelavnskostume til børn 450x450 - Populære fastelavnskostumer til drenge 2021

Tyv fastelavnskostume til børn 2021

Hvis dit barn er træt af at være lovlydig, passer dette sjove Tyv Børnekostume perfekt. Tyv Børnekostume indeholder en sort- og hvidstribet sweater, et par sorte bukser og en sort øjenmaske. Inkluderet er også en lille sort taske hvor dit barn kan lægge alle tyvekosterne i.

Find kostumet hos Partyking

hulk fastelavnskostume til børn 289x450 - Populære fastelavnskostumer til drenge 2021

Hulk fastelavnskostume til børn

Er jeres barn også helt skudt i Hulk? Hulk kostumet er endnu en gang et af de mest populære kostumer til fastelavn og til leg i hjemmet. Kostumet består af heldragt og maske.

Find kostumet hos Temashop

Thor fastelavnskostume til børn 342x450 - Populære fastelavnskostumer til drenge 2021

Thor fastelavnskostume til børn

Klæd dig ud som Thor med dette seje udklædningssæt og bliv en ægte superhelt! Du får en behagelig polstret heldragt med kappe og hammer. Passer lige godt til superhelteopgaver som udklædningsfest!

Find kostumet hos Jollyroom

SE OGSÅ: Sjove fastelavnskostumer til børn 2021

SE OGSÅ: Populære fastelavnskostumer til baby 2021

SE OGSÅ: Billige fastelavnskostumer til drenge under 200 kroner

Fandt du det fastelavnskostume til drenge 2021 du ledte efter?

fastelavnskostume til drenge 2021 - Populære fastelavnskostumer til drenge 2021

Indlægget Populære fastelavnskostumer til drenge 2021 indholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

 

error: Content is protected !!