Kigurumi til børn – sjov heldragt til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Kigurumi til børn er det perfekte kostume til dig, der ønsker et afslappet dyrekostume til børn.

En kigurumi til børn kan både bruges til den kommende fastelavnsfest, fødselsdag eller til leg og hygge i hjemmet.

Hvad er en kigurumi?

På dansk er den bedste beskrivelse nok en heldragt til børn, men disse heldragter er også kendte som japanske dyrekostumer. Kigurumi er det japanske ord for personer, der er iført kostumer, der fuldstændig dækker dem, så de ligner tegnefilmsfigurer, især dyr. Ordet er sammensat af det japanske udsagnsord kiru og navneordet nuigurumi. Udtrykket dækket blandt andet skuespillere i kostumer i temaparker som Disneyland, indkøbscentre mm. 

Ordet bruges også om en form for pyjamas, der dækker det meste af kroppen men ikke ansigtet. De er typisk baseret på populære figurer som Pikachu, Peter Plys og Hello Kitty eller dyr som elefanter, dinosaurer, hunde, køer, grise og pandaer.

En kigurumi kan altså både fungere som et kostume til den kommende temafest eller som en heldragt til at hygge i derhjemme. Dragterne er så behagelige at tulle rundt i, at man ikke har lyst til at have almindeligt tøj på. Dragterne er fremstillet i et dejligt og varmt fleecemateriale. 

ugle børnekigurumi 450x450 - Kigurumi til børn - sjov heldragt til børn

Ugle børnekigurumi

Ugler bor i skoven, og børn bor normalt i huse og lejligheder. Hvordan mon det ville være at bytte plads? Eller endnu bedre, hvad ville der ske, hvis alle børn fik denne dejlige Ugle Kigurumi til at tøffe rundt i? Vores dragt er helt perfekt til brug derhjemme, men man kan også sagtens tage den med ud i skoven, hvor man kan lege en masse ugle-lege. Dragten består af en heldragt med hvid mave og blå prikker. Ligesom en ugle er der vinger under armene, en hale på bagsiden, og selvfølgelig, en hætte med et ugleansigt.

Find dragten hos Partyking

giraf kigurumi til børn 450x450 - Kigurumi til børn - sjov heldragt til børn

Giraf kigurumi til børn

I er på vej til zoologisk have, og dit barn løber omkring i huset for at finde noget at have på. Sørg for at overraske med det seneste tilskud til pyjamasgarderoben i form af denne herlige giraf-kigurumi i børnestørrelse. Børnekigurimien består af en girafinspireret heldragt med hvid mave og brune ærmeribkanter. Der medfølger også en hætte, som forestiller giraffens hoved.

Find dragten hos Partyking

enhjørning børnekigurumi 450x450 - Kigurumi til børn - sjov heldragt til børn

Enhjørning børnekigurumi

Fantasier er jo helt fantastiske. Der kan man spise så meget slik, man vil, blive oppe længe om aftenen, og så kan man forvandles til en sød lyserød enhjørning. Men det sidstnævnte er ikke længere bare en fantasi, det er virkelighed! Denne dragt består af en lyserød/hvid heldragt med en lyserød og pjusket hale bagtil. Dragten har et hoved med enhjørningeansigt og en luftig manke, ligeledes i en lyserød farve.

Find dragten hos Partyking

abe børnekigurumi 450x450 - Kigurumi til børn - sjov heldragt til børn

Abe børnekigurumi

Hvis dit barn begynder at tilbringe alt for meget tid med at klatre i træer, plukke løs på andre børns hoveder og ikke vil spise andet end bananer, er det nok denne søde Abe Kigurumi, som barnet mangler!
Kigurumi-dragten inkluderer en brun heldragt med beige detaljer og en lyserød bagdel med hale. Der medfølger også en hovedbeklædning forestillende et abeansigt. Dragten har lyserødt inderfor og knapper foran.

Find dragten hos Partyking

rød panda børnekigurumi 450x450 - Kigurumi til børn - sjov heldragt til børn

Rød panda børnekigurumi

Det er ikke så ofte, man lige ser en lyslevende rød panda, men nu har du chancen for at gøre det hver dag – ved at give dit barn denne herlige kigurumidragt i børnestørrelse. Dragten består af en sort/brun heldragt med en ekstra tyk hale. Dragten har desuden en hætte, som når den foldes op, viser den røde pandas ansigt med næse, mund, øjne og øre.

Find dragten hos Partyking

shiba hund børnekigurumi 450x450 - Kigurumi til børn - sjov heldragt til børn

Shiba børnekigurumi

Shiba er en utroligt sød hunderace som stammer fra Japan. Denne spidshund regnes for en af de mest traditionelle i Japan, og den er i dag et meget almindeligt kæledyr. Her ses hunden som en fantastisk dragt der kan anvendes både til børnefest med dyretema, udklædningsfest eller som pyjamas når man bare vil være derhjemme og hygge. Shiba Barn Kigurumi er et utroligt sød helkropsdragt som eksempelvis kan bruges som pyjamas. Den forestiller hunderacen shiba og kommer i farverne brun, hvis og rød.

Find dragten hos Partyking

pingvin kigurumi til børn 450x450 - Kigurumi til børn - sjov heldragt til børn

Pingvin kigurumi til børn

Hvis du synes, at dine børn er de sødeste, der findes, skal du se dem hoppe rundt i en pingvindragt…
Du får her en sort/hvid heldragt med gule detaljer og heldækkende ærmemanchetter. Der medfølger også en hætte, som forestiller et pingvinansigt med næb etc. Dragten er fremstillet i en førsteklasses og vaskbar fleece, der er perfekt til små pingviner, som elsker at møge sig til.

Find dragten hos Partyking

blå enhjørning børnekigurumi 450x450 - Kigurumi til børn - sjov heldragt til børn

Unicorn børnekigurumi

Lad dit barn galoppere rundt i denne hyggelige kigurumi og lege enhjørning hele dagen lang. Den er varm og blød og passer derfor både til ude- og indeleg, eller når dit barn vil hænge ud med andre fantasidyr.
Dragten består af en blå/hvid heldragt med en lyserød hale bagtil. På dragten er der også en hætte med et enhjørningeansigt og en lyserød og pelset manke. Kigurumidragten er lavet i en vaskbar fleece af førsteklasses kvalitet – perfekt til vilde fantasidyr.

Find dragten hos Partyking

får heldragt til børn 450x450 - Kigurumi til børn - sjov heldragt til børn

Får børnekigurumi – heldragt til børn

Bah bah lille lam, har du noget uld? Nej, men en vildt hyggelig Får Kigurumi som er klar til at blive brugt af dit barn, så du slipper for at fremstille den fra bunden. Perfekt til børn som godt kan lide at lege i haven og hygge i græsset. Får Barn Kigurumi består af en flødehvid helkropsdragt med hvid mave og en lille hale bagtil. På dragten er også en hætte med et nuttet fåreansigt, en rød krave og en lille gul bjælde af stof.

Find dragten hos Partyking

grå kat børnekigurumi 450x450 - Kigurumi til børn - sjov heldragt til børn

Grå kat børnekigurumi

Findes der en bedre måde at få et barn til at sove på end ved at lade det krybe ned i denne hyggelige kigurumi for børn? Dragten inkluderer en grå/hvid dragt med sorte striber og rød halskrave. Derudover indgår der en hætte med øjne, næse, ører og knurhår. Dragten er fremstillet i en vaskbar fleece af en høj kvalitet, der er perfekt til små katte, som fælder…

Find dragten hos Partyking

kat børnekigurumi 450x450 - Kigurumi til børn - sjov heldragt til børn

Midnatskat børnekigurumi

Er det lige omkring midnat, at dit barn pludselig plejer at få ekstra energi og farer frem og tilbage hjemme i lejligheden? Klæd dit barn i denne søde kattedragt og luk barnet ud i den friske natteluft via kattelemmen.
Dragten omfatter en sort heldragt med grå mave og sort hale bagtil. Den har desuden en hætte med øjne, næse, ører og knurhår. Modellen er fremstillet i et førsteklasses og vaskbart fleecemateriale, perfekt til små katte, som strejfer omkring på må og få om natten.

Find dragten hos Partyking

dinosaur børnekigurumi 450x450 - Kigurumi til børn - sjov heldragt til børn

Dinosaur børnekigurumi

RAARRW!! Få forhistoriske dyr er så elskede af børn som dinosaurer. Nu kan du endelig lade din lille dreng eller pige forvandle sig til sit favoritdyr! Dinosaur Barn Kigurumi består af en grøn heldragt med lysegrøn mave og en lang, takket hale langs ryggen. På dragten sidder en flot hætte som når den tages over hovedet ligner et  dinosaurieansigt. Dragten er lavet i fleece af høj kvalitet og kan dermed vaskes, perfekt til børn som synes om at lege  og blive beskidte.

Find dragten hos Partyking

flagermus børnekigurumi 450x450 - Kigurumi til børn - sjov heldragt til børn

Flagermus børnekigurumi

Er det mon selveste Dracula, som netop har indtaget form af en flagermus? Eller er det ganske enkelt en helt almindelig flagermus? Nu kan dit barn flakse rundt om natten præcis som en flagermus i denne herlige børnekigurumi. Du får her en sort dragt med røde flagermusvinger samt en rød butterfly. Dragten kommer med en hætte med ører, øjne, næse og tænder. Den har knapper på forsiden.

Find heldragten hos Partyking

Fandt du/I den kigurumi til børn du ledte efter?

børnekigurumi kigurumi til børn - Kigurumi til børn - sjov heldragt til børn

SE OGSÅ: Unicorn kostume til børn

SE OGSÅ: Dinosaur kostume til børn

SE OGSÅ: Katte kostume til børn

SE OGSÅ: Flagermus kostume til børn

Indlægget Kigurumi til børn – sjov heldragt til børn indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Kigurumi til børn - sjov heldragt til børn

3 meninger om “Kigurumi til børn – sjov heldragt til børn

Lukket for kommentarer.

error: Content is protected !!